Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De 2-2 zou onterecht zijn geweest, maar dat is ook voetbal’

Laatste update:

FC Groningen boekte zaterdagavond een 2-1 overwinning op Vitesse in de play-offs om Europees voetbal en heeft zo goede papieren in handen voor het bereiken van de finale. De Trots van het Noorden was in een groot deel van de wedstrijd de bovenliggende partij en trainer Danny Buijs kon niet anders dan trots zijn op de prestatie van zijn ploeg.

De oefenmeester zag wel dat zijn elftal het moeilijk had in de eerste tien minuten: “Vanaf dan en tot de zeventigste minuut heb ik echt sterk voetbal van de ploeg gezien. Goede aanvallen, veel kansen. Die tegentreffer (van Max Clark, red.) valt wat ongelukkig, maar alle credits voor de ploeg vandaag. Sergio Padt houdt ons ook nog op de been met die kans van Thulani Serero. Het zou onterecht zijn geweest de 2-2, maar dat is ook voetbal”, vertelt hij in gesprek met RTV Noord.

“We gaan echt met een goed gevoel naar Arnhem nu. Als je dit kunt brengen kan ik daar alleen maar heel trots op zijn. Ik denk dat het publiek heeft kunnen genieten van ons spel. Ik geef mijn team vanavond een 7,5.” Ook aanvoerder Mike te Wierik was te spreken over het optreden dan FC Groningen op de mat legde: “Deze wedstrijd komt qua goed spel wel in de buurt, Feyenoord thuis was nog niet iets beter denk ik.”

De Groningers wonnen weliswaar met 2-1, maar hadden de score ook nog hoger kunnen laten uitvallen: “Ja we hadden er drie of vier kunnen maken, maar het had ook 2-2 kunnen zijn met die kans van Serero. We kunnen met deze stand niet in slaap sukkelen zoals tegen Zwolle. We kunnen gewoon doorgaan, maar zijn er nog lang niet”

Denk jij dat FC Groningen het karwei in Arnhem gaat afmaken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Een goal is altijd terecht, mijns inziens de uitslag ook. Het hoeft niets te zeggen over het veldspel, dat snap ik. Maar een ploeg die veel en veel beter is moet dat dan maar uitdrukken in doelpunten. Dat is nou eenmaal het spel en dat is wat telt. Je kunt nog zoveel slechter zijn, maar meer doelpunten meer maken dan de tegenstander vind ik altijd verdiend! 'tegen de verhouding in' vind ik zelf meer passend.

19 mei 2019 om 09:16

Potato/potato, allemaal dezelfde intentie

19 mei 2019 om 16:43

En wat als een goal onreglementair geteld zou hebben?

Kijk, we hebben helemaal niets in Europa te zoeken, maar dat is geen reden om er niet vol voor te gaan. 2-1 is best zuur als je zoveel beter bent.

Maar het komt zoals het komt. Het is bizar dat je door de winterstop 18de staat en nu nog meedoet om Europees voetbal. Zegt ook wat over de andere clubs.

Maar goed, ik vind de playoffs nog steeds niet eerlijk. Op basis van heel seizoen is toch duidelijk wie wat heeft verdiend. Maar als het dan toch zo is, laten we dan maar proberen te winnen.

En uiteindelijk maakt het ook niet echt uit. Alle vier de clubs hebben er niets te zoeken.

19 mei 2019 om 09:08

Als je geen play-offs hebt dan spelen 6-7 clubs al weken voor het einde nergens meer voor, dit houdt de competitie spannend en interessant. Hetzelde geld voor de KKD waar je als nummer 8/9 ook play-offs kan halen omdat je anders na de winterstop gewoon voor spek en bonen speelt

19 mei 2019 om 12:43

Waarom hebben we niets in Europa te zoeken? Niemand weet wat voor elftal er volgend jaar staat. Ja er gaan spelers weg, maar Grunn cashed ook wel lekker en er kan zomaar een sterk elftal staan na de zomerstop. Emmen had op basis van de ranglijst vorig jaar ook niets te zoeken in de play-offs, maar ze wonnen en hebben zich zelfs gehandhaafd. Vitesse raakt ook hun halve elftal kwijt, daarvan weet je ook niet wat er na de zomer op het veld staat, misschien wel een zwakker elftal dan Groningen en dan heeft Vitesse ook niets te zoeken in Europa toch? Balletje kan alle kanten oprollen.

19 mei 2019 om 14:23

Wat DomineeDirksen zegt. Dat bedoel ik.

Terecht was geweest als Zeefuik er na 15 min was afgestuurd .

19 mei 2019 om 10:19

Domme actie, maar zeker geen duidelijke rode kaart.

20 mei 2019 om 08:52

Heb jij een andere mening als vele anderen en dat mag.
Hij was alleen te laat en vol van achter op de achillespees van Bero al probeert hij de bal te blokken maar dat kon hij al lang niet meer halen....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren