Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De waarheid is dat Ronaldo in drie jaar geen tegenstander voorbij is gegaan’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo is het gesprek van de dag in Italië. De aanvaller van Juventus werd zondagavond bij de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen AC Milan voor de tweede keer in een week tijd gewisseld door trainer Maurizio Sarri. De Portugees ging wederom morrend naar de kant, maar Fabio Capello vindt dat de coach van Juventus goed heeft gehandeld.

Ronaldo liep bij de wissel gelijk door naar de kleedkamer en zou naar verluidt zelfs enkele minuten voor het einde van de wedstrijd het stadion hebben verlaten. "Ik houd hier niet van, dit was niet prettig", zegt Capello als analist bij Sky Italia over het gedrag van Ronaldo. "Hij moet een kampioen zijn, ook als hij naar de kant wordt gehaald."

"De waarheid is dat Ronaldo in drie jaar tijd geen enkele tegenstander voorbij is gegaan", aldus de oud-trainer, die ook in het laatste jaar bij Real Madrid een soort van slijtage zag bij de Portugees. "In hem zit een superkampioen, de beste van allemaal. Maar nu heb je ook Paulo Dybala en Douglas Costa, die twee sensationele doelpunten hebben gemaakt."

"Juventus wint wedstrijden zonder Ronaldo. Men leek afhankelijk van Ronaldo, maar nu blijkt dat deze geweldige selectie de kwaliteiten heeft om zonder hem te winnen. Bravo Sarri, die het lef had om hem te wisselen. Dat vergt karakter. Cristiano was een tijdje de man, maar nu niet. Hij moet herstellen, zeker op fysiek gebied. Hij heeft niet meer de snelheid en dynamiek die hij eerder wel toonde."

Ben jij het eens met Fabio Capello?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahahah wat een onzin Capello. Alleen tegen Atletico maakte hij nog bijna de winnende door 4 spelers uit te spelen. Maar goed, Ronaldo heeft natuurlijk niet meer de acties en dribbels van jaren geleden en speelde gister ook een slechte wedstrijd. Team om hem heen is nou ook niet fantastisch. Dybala en Douglas Costa zouden altijd moeten spelen..

11 november 2019 om 11:21

Haha precies dit, zag deze uitspraak staan en moest meteen aan dat moment denken tegen Atletico. Sommige "analisten" zijn toch echt wel heel vaak de weg helemaal kwijt. Maar goed, na dat toneelstukje van Capello op dat FIFA gala werd al wel duidelijk dat we hem niet meer serieus hoeven te nemen.

11 november 2019 om 11:38

Hij speelt natuurlijk gewoon in een schijtteam. Die trainer speelt zo laf en behoudend. Stel gewoon eens Costa, Higauin, Dybala en Ronaldo op en je vernedert elke Italiaanse ploeg. Elke keer met 1 goal verschil winnen, het is ongelofelijk.

11 november 2019 om 11:46

Dat laatste doen ze al jaren een is gewoon een kenmerk van Italiaans voetbal.

11 november 2019 om 11:52

Heb dit seizoen vee wedstrijden gezien van Italiaanse clubs. En eerlijk gezegd kan ik er bijna niet meer na kijken. Inter haalt leuke resultaten maar is ook niet om aan te gluren. En ook Napoli lijkt nergens op. Roma gaat nog, Atalanta ook, maar dat zijn normaliter geen clubs waar je de tv voor gaat aanzetten als ze tegen een gemiddelde doorsnee ploeg moeten.

11 november 2019 om 16:24

@metaalverf

Vandaar dat er in serie a gemiddeld meer goals vallen als in Duitsland en Spanje de laatste jaren.
Lekker met de meute lullen.

11 november 2019 om 16:34

Heb precies hetzelfde. Begin van het seizoen ging ik er echt voor zitten. Keek ik aardig wat potjes van Juve, Milan, Atalanta, Roma en Inter. Maar nu kijk ik er met een schuin oog naar terwijl ik wat anders doe. Er loopt imo niet veel bijzonders in de serie A. En de spelers waar ik van kan genieten die zitten op de bank..

Ot: juve speelt niet het spel waar CR het best tot zijn recht komt. Het lijkt alsof ze toch niet helemaal een team volledig om hem heen durven te bouwen.

11 november 2019 om 12:43

Onzin? Hij wil nog wel eens een actie maken maar staat met name op de goede plek. Hij is een super goalgetter, voor de rest draagt hij niet veel bij aan het spel van het team. Team om hem heen is niet fantastisch? Juve heeft een van de breedste selecties, stuk voor stuk top spelers.

11 november 2019 om 13:36

“De waarheid is dat Ronaldo geen enkele tegenstander voorbij is gekomen in de afgelopen 3 jaar”. Ja dat is onzin @Guayre, en grote onzin ook nog!

Oh de waarheid word wel even gezegd door capello.
Niet dat hij dat nodig had om spelers voorbij te dribbelen.

Maar deze man peunt juve straks wel weer in de beslissende potjes CL door. Het is Ronaldo mensen, nooit afschrijven die man. Doen ze al jaren.

11 november 2019 om 11:18

iedereen blijft dat beeld maar hebben over ronaldo...dat is vorig jaar exact 1 keer gebeurd, tegen atletico...1!

11 november 2019 om 11:40

Scoorde tegen Ajax ook in beide potten. Waar hebben we het over.

11 november 2019 om 11:44

een groot verschil tussen een goal maken en beslissend zijn in voetbal

11 november 2019 om 11:53

Als je geen aanvoer krijgt en er nog 2 maakt doe je het gewoon goed. Een spits word tenslotte afgetekend op zijn doelpunten.

11 november 2019 om 12:29

typisch ronaldo fanboys redenering, zolang ie maar scoort heeft ie geweldig gespeeld.als je scoort maar jouw team verliest en wordt geëlimineerd, ben je niet beslissend geweest, wat de hele point is van supersterren

11 november 2019 om 12:47

Dus hij kon ze er toen niet doorheen slepen. Dat klopt toch gewoon?

11 november 2019 om 13:05

"dat is vorig jaar exact 1 keer gebeurd, tegen atletico"Euh ja, uiterst knappe vaststelling hoor, maar hoeveel keer moet hij dat dan doen? Je speelt in 1 jaar geen 500 Champions League knock out rondes. Achtste finale, kwartfinale, halve finale, finale en thats it. In 4 wedstrijden tegen Atletico en Ajax scoorde hij 5 goals. Toch erg knap. Wat Ronaldo die ene avond tegen Atleti deed, slagen 99,999 procent van de spelers in hun ganse carriere niet in. Ronaldo scoorde er 3 tegen de beste verdediging ter wereld op het moment dat Juve hem het meest nodig had. Ook herinner ik me een razend knappe volley tegen ManU in de groepsfase. Ook in de halve finale van de nations league scoorde hij een hattrick. Hij was ondanks de ontgoochelende CL uitschakeling vaak beslissend voor Juve en het zou lachwekkend zijn hem nu al af te schrijven. Ik volg voetbal en tennis vrij intensief en het is al zeker 7 of 8 jaar vaste kost om Messi, Ronaldo, Federer en Nadal af te schrijven. Maar die levende legendes zijn elke keer sterker teruggekomen van blessures of mindere periodes. Messi was zogezegd klaar in 2014, Nadal in 2012 of 2013, Federer en Ronaldo zijn zelfs zo vaak afgeschreven dat ik meer dan 10 vingers nodig heb om te tellen. Elk jaar kent Ronaldo wel een periode waarin hij droog staat en dan is hij zogezegd vergane glorie. Kijk nu eens. Messi won de treble in 2015 en speelt de afgelopen jaren misschien wel op zijn beste niveau ooit. Is de grootste voetballer aller tijden. Nadal won nog enkele keren Roland Garros, is de beste op gravel aller tijden en 1 van de 3 beste tennissers ooit. Federer had een jaar of 4 geen Grand Slam gewonnen en kon er beter mee ophouden, maar op zijn 36ste (?) won hij plots weer de Aus Open en sindsdien won hij deze opnieuw en ook nog Wimbledon. Het niveau dat hij op zijn 38ste nog haalt is nooit vertoond op die leeftijd. Nog steeds is hij beter dan de opkomende nieuwe generatie met supertalenten als Tsitsipas. Ronaldo tot slot heeft 3 Champions League titels op rij gewonnen door een triljoen goals te maken in die competitie. Ik heb al tientallen spelers gezien die beter kunnen dribbelen. Maar ik heb nog nooit een speler gezien die zo beslissend is op de grote momenten, beste doelpuntenmaker en big game player aller tijden. Ik zou hem nog niet afschrijven, hij heeft het nog steeds in zich. Al weet ik niet of de stap naar Juve de juiste was. Hoe dan ook zegt het veel over jou dat je direct over 'Ronaldo fanboys' bzgint.

Geweldige voetballer die Ronaldo een van de beste ooit maar zit ook een houdbaarheidsdatum op natuurlijk. De motor begint te haperen bij Ronaldo, februari word hij ook nog eens 35. Zijn beste tijd zit er op helaas.

11 november 2019 om 11:38

Ik denk dat hij in het huidige Real of bij PSG er gewoon nog 40 in zal schoppen. Bij Juve is dat een stuk lastiger aangezien Juve al 2 jaar lang ultra defensief voetbal speelt en nauwelijks creatief vermogen heeft.

11 november 2019 om 12:08

@ Elphenomeno hopla, alweer een opinie van iemand die volgens mij totaal maar dan ook totaal geen juve wedstrijden bekijkt.laatste wedstrijden waren idd niet goed, maar geloof mij, ronaldo heeft al zoveel goede scoringskansen gehad dit siezoen dat prime ronaldo gewoon al op 15 goals had gestaan nu. die man blinkt voorlopig uit in wanhoopspogingen en verkwansele nvan goede opportuniteiten.maar ja, het helpt natuurlijk om echt hun matchen te bekijken om een gefundeerde opinie te volgen

11 november 2019 om 12:16

Gezien tegen Leverkusen, Atletico, Lokomotiv 2x met een schuin oog, tegen Milan gezien, tegen Napoli, tegen SPAL, tegen Fiorentina. Maar een andere mening telt blijkbaar niet.

11 november 2019 om 12:19

ElPhenomeno

Weet jij wel hoeveel dikke kansen Ronaldo dit seizoen heeft gemist?

11 november 2019 om 12:34

@ Elphenomeno zo flink is dat, wel van die wedstrijden die jij nu opnoemt haal ik er zo 4 voor de geest waar ronaldo gouden kans na gouden kans verkwanselde, die zijn jou volstrekt ontgaan dan? dus volgens jou heeft juve in die wedstrijden amper kansen gehad voor ronaldo? het niet afmaken van alleen voor de keeper te komen zonder druk van verdedigers heeft weinig met een opinie te maken. iemand van de klasse van ronaldo zou deze moeten afwerken met de ogen dicht.niemand zal een off day eens kwalijk nemen maar als dit keer op keer op keer gebeurd moet je toch wel gaan beginnen twijfelen of die zulk gigantisch salaris nog wel waard is

11 november 2019 om 13:14

Hij speelt minder ja, maar dat heeft onder meer te maken met het defensieve spel en misschien is Mandzukic toch belangrijker dan we dachten.

11 november 2019 om 13:35

Hij zit misschien in een dipje ja, maar Ronaldo afschrijven kun je beter niet doen. Die man is mentaal zo sterk dat die ze straks er gewoon weer inschiet. En Ronaldo heeft Juve alleen al qua marketing, commerciele en merchandise aspecten driedubbel terug betaald. Die man heeft vaker de CL gewonnen dan Juve in de gehele clubhistorie.

11 november 2019 om 13:50

Waar haal je driedubbel vandaan als ik mag vragen? Heb jij een kijkje mogen nemen in de boekhouding van juve? Of is er door juve wat geplubiceerd waarin je kunt zien dat ze driedubbel terugbetaald zijn??

11 november 2019 om 14:07

Daar heb je onze wijsneus ook weer. Ronaldo heeft 189 miljoen volgers op Instagram, terwijl Juve rond de 33 miljoen bungelt. Dan hoef ik jouw niet uit te leggen wat dat doet met de populariteit van zon club. Die van Juve is trouwens ook verdubbelt sinds de komst van Ronaldo. dan heb ik het nog niet eens over de shirtverkoop en merchandise want flink gestegen is. En wat denk je van al die mensen die puur na Juve kijken voor Ronaldo. Of denk jij dat ze Bentancur en Ramsey ook zo interssant vinden?

11 november 2019 om 15:17

Ik vraag je gewoon waar je zulke conclusies vandaan trekt. Je conclusie is dus gebaseerd op instagram volgers. Je bent gelijk op je tenen getrapt terwijl ik gewoon een normale vraag stel.maar blijkbaar weet jij het ook niet zeker. Aangezien jij nog denkt dat shirt verkoop en merchandise zoveel oplevert. Dat verhaaltje is onder hand al tig keer ontkracht. Ik ben ook van mening dat Ronaldo een club populairder maakt, echter de uitspraak " hij heeft zich al driedubbel terugbetaald" is veel meer dan een club populairder maken. Dat jij zo snel op je tenen getrapt bent betekent dat jij je conclusie niet met echte cijfers en feiten kan onderbouwen maar met onderbuik gevoelens die gedeeltelijk kloppen. Misschien moet je zelf eens wat wijzer worden wat dat betreft

Ik denk dat de redactie Douglas Costa bedoelt. Of ze zien een opvallende transfer plaatsvinden.

Ronaldo begint echt een groeiend probleem te worden bij juventus.salaris van 32 miljoen euries per jaar, maar blinkt tot nu toe uit in het missen van gouden kansen, en is totaal niet de grote man die het verschil maakt.dit seizoen zijn Dybala en Costa dat, als ie fit is.ronaldo laat werkelijk niets zien dat zijn gigantisch salaris of status rechtvaardigt.welgeteld 1 wereldmatch tegen atletico, en verder ene handvol knappe goals.voor iemand die zichzelf als de beste voetballer ooit ziet en bij een club speelt die 7 jaar op rij reeds de competitie domineerde zonder hem is dat toch wel extreem ondermaats.ik wil niet de Messi / ronaldo discussie starten, maar ik ben wel stikjaloers als ik die Messi haast wekelijks een waanzinnige prestatie neerlegt en overduidelijk laat zien dat ie de beste speler op het veld is en bij regelmaat het verschil maakt.dat is wat juve fans hopen van ronaldo

11 november 2019 om 11:55

als je dure discussie niet wil staren, moet je er ook niet over beginnen. Naast mijn menig is die vergelijking in dit topic ook niet echt van toepassing. Spel opvatting van Juve en Barce is niet te vergelijking en zo ook het type voetbal dat in de competities gespeeld wordt. Dit heeft ook veel effect op welke kanten je van de kwaliteiten van spelers gaat zien. Daarna is het een mening welke stijl je prefereert om te zien maar zegt niet per se iets over de kwaliteiten van individuele spelers.

11 november 2019 om 12:16

@ metaalverf welke stijl of competite of filosofie ook, het gaat er mij om om beslissend te zijn. ronaldo is speler die gehaald is om beslissend te zijn. tuurlijk kan je dat niet elke wedstrijd. maar ronaldo laat het veel en veel te weinig zien. en in tegenstelling waten velen denken hier, krijgt ie weldegelijk de opportuniteiten om het verschil te maken, hij doet het enkel niet. vandaar mijn vergelijking naar messi, helemaal niet om de discutie aan te wakkeren maar die man laat tenminste bij regelmaat zien dat ie de beste man op het veld is, veel en veel meer dan ronaldo. en dit komt dus van een juve fan en geen barca fan

Ronald moet je nooit afschrijven. Het is een atleet eerste klas en erg gedreven ook. Maar Capello zegt niks nieuws. Ronaldo heeft in zijn carrière een flinke transformatie doorstaan. Van een creatieve flankenspeler die ook veel voorzetten gaf en meedeed met de opbouw, naar een pure afmaker die toevallig aan de zijkant wordt opgesteld. Ofwel: minder voorzetten (al deed hij dat in het begin van vorig seizoen wel nog veel), weinig met de opbouw bezig en inderdaad, niet meer mensen voorbij spelen. Maar zo houdt hij het wel zo goed vol. Hij is immers aardig op leeftijd maar speelt nog steeds met veel power voorin.

11 november 2019 om 11:41

Hij houdt zijn kracht, zijn kopvermogen, zijn traptechniek. Maar qua snelheid en acceleratie begint hij in te boeten. Wat heel normaal is voor zijn leeftijd, menig spits is al jonger gestopt. Als zijn vervanger in de wedstrijd elke keer de winnende blijft scoren, dan gaat een trainer meer en meer twijfelen.

11 november 2019 om 11:49

Speedyafc kijk dit dus, mensen hebben echt een totaal maar dan echt een totaal verkeerd beeld van de huidige ronaldo hoor. snelheid, kracht kopvermogen zijn allemaal best nog zeer ok. maar het is zn efficiëntie dat gewoon amper rendeert.ronaldo hoort een van de dodelijkste aanvallers op deze planeet te zijn, maar hij blinkt dit seizoen gewoon in inefficiëntie. de man heeft tegenwoordig zonder overdrijven 20 kansen nodig om een goal te produceren.kijken jullie uberhaupt regelmatig wedstrijden van juve vooraleer een opinie te formuleren

Cristiano heeft het jaren van zijn explosiviteit moeten hebben en dat levert hij nu in. Hij kan niet als Messi puur op genialiteit met een minder fysiek uit de verf komen zoals voorheen. Uiteraard blijft het een killer, maar in een 2-spitsensysteem lijkt dit minder goed te werken zo. Denk zelf dat Juve het eens in een 4-2-3-1 opstelling moet proberen: Spits: Ronaldo LA: Costa AM: Dybala RA: Bernardeschi Cm's: Matuidi en Pjanic Juve is niet goed genoeg over de backs om een 4-4-2 met weinig diepte goed te laten slagen. Ronaldo wordt daarom ook te weinig in stelling gebracht. Mocht deze tactiek niet werken, zit er niks anders op dan Ronaldo door Higuain te vervangen...

11 november 2019 om 11:39

iedereen blijft er maar op hameren wart voor een killer ronaldo wel niet is.hebben jullie hem uberhaupt echt bezig gezien dit seizoen? ik heb elke match van hem gezien, en die killer reputatie heeft ie maar heel heel heel weinig late nzien hoor.in tegendeel, hij blinkt volstrekt uit in het verkwanselen van kansen en gouden opportuniteiten, zelfs alleen voor de keeper zonder enige druk van verdediger heeft ie al vele malen gewoon volledig laten liggen. en dan overcompenseert hij vaak met belachelijke afstandsschoten, die niets gevaar zorgen.ronaldo leeft momenteel puur op zn reputatie van prestaties in het verleden, maar de waarheid is gewoon dat ie momenteel gewoon een schim is van zichzelf. en totaal maar dan ook totaal geen notoire killer meer is

11 november 2019 om 11:42

Messi is ook allang niet meer de Messi van vroeger. Tegenstanders durven zowaar weer tegen Messi te voetballen. Niet voor niets wint Barcelona de CL al een tijdje niet meer.

11 november 2019 om 11:47

Dat heeft meer met het elftal van Barcelona te maken en de tactiek die door de jaren heen minder is geworden. Maar Messi is nog altijd gewoon fenomenaal, bekijk de wedstrijd tegen Celta maar eens terug.

11 november 2019 om 11:48

Speedy

Neen deze Messi is nog slimmer en dodelijker geworden. Vroeger was hij sneller, explosiever en actiever, nu is Messi nog technischer, betere trap en slimmer. De CL word echter niet gewonnen door de beste speler maar door het beste team, en dat u
Is Barcelona al jaren niet meer, ze zijn voorbijgestreefd door de PL top.

11 november 2019 om 11:50

Speedyafc mijn punt is dat Messi nog steeds vaak nog gewoon de beste man op het veld is, ondanks hij idd niet dezelfde messi van vroeger is. ronaldo laat zeer zeer zelden zien dat ie de beste man op het veld is zeker dit seizoen

11 november 2019 om 11:55

Zolang als Messi er 30 tot 50 in t mandje legt is hij de oude Messi, zolang hij iedere verdediging wegtikt, enz enz. Ronaldo niet vergelijken momenteel met hem SpeedyAFC. CR is het kwijt...

11 november 2019 om 12:01

Klopt, messi is veel effectiever dan ooit. Hij kiest zijn momenten vaker uit maar barcelona is nog nooit zo afhankelijk van hem geweest als deze afgelopen 2 jaar onder valverde

11 november 2019 om 12:26

@fr_jcde oude Messi legde er meer dan honderd in het mandje, in een enkel seizoen. Die was zo goed, dat tegenstanders hem een of twee vaste bewakers gaven en zelf niet eens over de midden helft durfde te komen. Die tijden zijn niet meer. De leeftijd begint te tellen.

11 november 2019 om 12:42

Messi heeft nog nog nooit 100 goals in een seizoen of kalenderjaar gemaakt

11 november 2019 om 12:49

Ik vind het eerlijk gezegd een beetje een gekke vergelijking je zegt ze durfden niet zo te voetballen tegen messi toendertijd. Maar messi stond toch niet alleen op het veld of wel? Ze durfden niet zo te voetballen tegen barcelona en dat kon ook geen enkele team. Zelfs real madrid moest genoegen nemen met 30% balbezit. Dat is de verdienste van het hele team en niet messi die verdedigend toen ook geen bal uitvoerde. De twee spelers die je daar het meest voor kon bedanken zijn xavi en iniesta gepaard met de tactieken van guardiola

Ook al zou het waar zijn (kan ik me niet voorstellen) Ronaldo staat er tegenwoordig om goals te maken, niet om mensen voorbij te rennen met de bal.

Het zal best maar hij heeft in die drie jaar nog wel even een CL en EK gewonnen en was op die toernooien veruit de meest beslissende speler, ondanks dat hij geen man voorbij ging zoals hier word beweerd

11 november 2019 om 11:55

Ach ja zal me ook niks verbazen dat dit Juve gewoon weer verder komt dan een Barca of City. Ze spelen dan misschien geen leuk voetbal, maar krijgen ook niks tegen en zijn tactisch ijzersterk. Als straks Chielini weer fit is en Dybala speelt ipv Bentancur dan kan de wereld er alweer heel anders uitzien en waarschijnlijk scoort Ronaldo dan ook weer aan de lopende band

11 november 2019 om 12:42

Juve krijgt dit seizoen best veel tegen. Misschien als chiellini terugkomt, dat dat wat beter wordt. Ik schrijf juve zeker niet uit, want we hebben nog steeds de magie om de slechte kant te zijn en toch te winnen, want dit is een van de dingen die juve als geen andere kan.

11 november 2019 om 12:43

Afschrijven*

11 november 2019 om 12:57

Chielline is toch voor het seizoen afgeschreven of niet? En anders komt hij sowiezo heel erg laat terug

11 november 2019 om 13:29

CL wellicht, maar veruit de meest beslissende speler op het EK? De man was totaal onzichtbaar en heeft in precies 2 wedstrijden gescoord. Niet zomaar dingen gaan verzinnen om je mening kracht bij te zetten.

11 november 2019 om 15:23

@Kukelekoki ga anders even opzoeken wie op dat toernooi de meeste goals voor Portugal heeft gescoord

11 november 2019 om 16:26

Daar ben ik me heel goed van bewust. Hij heeft er drie gemaakt in het hele toernooi en een aantal andere spelers twee. Niet echt getallen die jou opmerking ''veruit de meest beslissende speler'' onderstrepen. Even los van het feit dat je de nuance ''voor Portugal'' achterwege liet in je opmerking.

""juventus wint wedstrijden zonder Ronaldo. Men leek afhankelijk van Ronaldo, maar nu blijkt dat deze geweldige selectie de kwaliteiten heeft om zonder hem te winnen"volgens mij won Juve voordat Ronaldo kwam ook al heel veel wedstrijden.2x cl finale, tig keer kampioen. Niet zo vreemd allemaal dus. T is eerder de vraag of die 100 miljoen plus mega salaris een goede investering was in een topspeler van 33.

Helemaal geen Ronaldo-fan maar die gast mag je nooit afschrijven. Was de laatste 2 jaar bij Madrid ook voor Kerstmis niet zo goed, maar wanneer het om de knikkers ging was hij fysiek en mentaal top.ik ben zeker dat hij weer knalt vanaf de CL kwartfinale en op zijn minst Juventus naar een halve finale trapt. Daarom is hij namelijk gehaalt, de competitie winnen ze met of zonder hem.

Capello heeft gelijk en dit is nog maar het begin. Volgende coach van Barca zal hetzelfde tegen gaan komen mbt Messi...
leuk voor Koeman

11 november 2019 om 16:50

Ben ik het niet mee eens. Messi heeft meer talent en is niet afhankelijk van zijn snelheid en kracht zoals Ronaldo dat wel is. Kan gewoon lekker op CM gaan spelen en met passes strooien zoals Xavi voorheen.

Ach Ronaldo, altijd voer voor het opportunistisch hyenagejank. Na de kerst schiet ie Juventus naar een CL winst en dan is ie onsterfelijk. Succes en afgrond liggen heel dicht bij elkaar bij hem, gelukkig snoert hij de monden op het veld. Verder patata patata patati .. weer een artiekel om de motor te laten draaien, brandstof is er immers genoeg hier op vz

Als de bal rolt kan ie nog zeker een man uitspelen, maar 1 tegen 1 doet ie niet meer simpelweg omdat hij altijd kort gedekt wordt. En hij heeft dat ook niet meer in zijn spel voortgezet. Cristiano is nog lang niet klaar met presteren denk ik. Al is het beste wel al een hele tijd van af.

Cristiano heeft niets tegen Sarri. Ik denk dat hij vooral teleurgesteld is in zichzelf . Hij is geblesseerd en kan daardoor niet leveren. Een pure winnaar.Voor de rest is er niet zoveel aan de hand.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren