Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De waarheid is dat alleen Man City een officiële aanbieding heeft gedaan’

Laatste update:

Bernardo Silva maakte in de zomer van 2017 voor ongeveer 50 miljoen euro de overstap van AS Monaco naar Manchester City en is inmiddels uitgegroeid tot een meer dan gewaardeerde kracht bij the Citizens. De 24-jarige Portugese middenvelder werd ten tijde van zijn transfer ook veelvuldig in verband gebracht met een vertrek naar stadsgenoot Manchester United, maar zijn sportieve toekomst bleek uiteindelijk in het Etihad Stadium te liggen.

Silva erkent dat er vorig jaar onduidelijkheid heerste rondom zijn persoon. "Toen ik op het vliegtuig naar Manchester stapte, was er een jongen die dacht dat ik naar Manchester United zou vertrekken. Hij was supporter van Manchester United, maar ik heb hem uiteraard niet gezegd dat hij verkeerd zat", lacht de creatieveling in gesprek met The Sun. "Maar het klopt dat veel mensen niet wisten waar ik heen zou gaan."

"Ik heb wel gehoord dat Manchester United interesse zou hebben. Daarnaast zijn enkele van mijn vrienden verbonden aan de club", vervolgt hij. "De manager (José Mourinho, red.) is natuurlijk Portugees en bij Benfica heb ik bijvoorbeeld gespeeld met Victor Lindelöf en Nemanja Matic, dus ik kende ook wel enkele spelers. Maar de waarheid is dat alleen Manchester City een officiële aanbieding heeft gedaan bij mijn zaakwaarnemer."

Silva laat weten dat zijn zaakwaarnemer hem in zijn laatste seizoen bij AS Monaco niet inlichtte over geïnteresseerde clubs. "Hij wilde dat ik volledig gefocust zou zijn op AS Monaco en zei me dat we aan het einde van het seizoen met elkaar zouden praten. Natuurlijk wist ik dat er gesproken werd over bepaalde clubs. Aan het einde van het seizoen, vier dagen na de laatste wedstrijd, belde mijn agent me om te vertellen over de belangstelling van Manchester City. Het was een geweldige kans voor me", besluit de 31-voudig international van Portugal, die sinds zijn komst naar Engeland 63 officiële wedstrijden speelde voor City. Daarin was hij goed voor 12 doelpunten en 13 assists.

Bernardo Silva is op dit moment een onmisbare speler voor Manchester City

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Werd vaak een beetje misbruikt op de rechtsbuiten positie. Maar sinds hij op het middenveld speelt,vind ik hem in mijn ogen wel top 15 beste aanvallende middenvelders.
Ideale opvolger van david silva

Ik vind dit zo'n heerlijke speler om te zien. Zo ontzettend creatief, hard werkend en ontzettend nederig. Echt een Guardiola speler!

Zijn zaakwaarnemer klinkt echt heel verstandig en heeft oprecht het beste met Silva voor. Ben benieuwd wie het is.

6 oktober 2018 om 16:41

Jorge Mendes is zijn zaakwaarnemer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren