Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Vrij werkt in ‘mekka van hersteltraining’: ‘Hij gaat sterker terugkeren’

Laatste update:

Stefan de Vrij werkt in België aan het herstel van de kraakbeenschade in zijn knie. De verdediger van Lazio doet dat in het herstelcentrum van Lieven Maesschalck, een autoriteit op het gebied van hersteltraining. De Vrij rijdt dagelijks honderd kilometer naar Antwerpen om aan de slag te gaan in het revalidatiecentrum van Maesschalck.

/

Oud-wielrenner Johan Museeuw noemt dat ‘heel verstandig’ van De Vrij. “Geloof me als ik zeg dat dit het mekka van de hersteltraining is. Als Lieven Maesschalck het niet voor elkaar krijgt, dan is het gewoon onmogelijk”, aldus Museeuw in gesprek met het Algemeen Dagblad. Volgens Maesschalck zelf, die spelers als Fernando Redondo, Andriy Shevchenko en Luka Modric behandelde, is De Vrij een ‘ideale patiënt’.

“Natuurlijk is het een serieuze kwetsuur, maar hij gaat sterker terugkeren dan voor zijn blessure”, aldus Maesschalck, die zegt dat De Vrij altijd feedback geeft en zeer gemotiveerd is. Dat heeft volgens de ‘wonderdokter’ een positieve uitwerking op het herstel.

Denk je dat Stefan de Vrij op topniveau terugkeert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou goed zijn als de Vrij weer terug is bij het NL elftal. Want op dit moment hebben we echt pech gehad met al die lange blessures van onze basisspelers. Met de Vrij meegerekend zijn dat er 4 (Robben, Vlaar en Strootman).

26 maart 2016 om 10:03

Ja vier erg belangrijke spelers, die gemist worden in Oranje. Ben benieuwd hoe Strootman terug komt na zijn blessure.



26 maart 2016 om 10:03

Valt op zich mee. Bruma doet het goed. Veltman haalt zijn vorm. Van Dijk haalt elke week zijn nivo. Dus we kunnen niet echt klagen. Is alleen mooi dat de Vrij op de goede weg zit

26 maart 2016 om 10:08

Daarbij mag je ze inmiddels ook wel echt de sterkhouders noemen van dit Oranje, het scheelt nogal of je Van Dijk, Bruma of Veltman opstelt, of De Vrij en Vlaar. Op het middenveld met Strootman en in de aanval met Robben heb je hetzelfde, Klaassen of Promes zijn toch van een heel ander kaliber.

26 maart 2016 om 11:03

Hoezo geef je Van Dijk de schuld? Het was volgens mij echt Veltman die Giroud liet lopen? Bruma kon er ook echt vrij weinig aan doen. Het probleem in de verdediging was de communicatie en als niemand weet wie wie moet gaan dekken, dan ga je een zeer moeilijke avond krijgen.

De kwaliteiten van Van Dijk en Bruma staan buiten kijf. Zal maar wat wedstrijden van Southampton en PSV. Daar zijn ze wekelijks 1 van de beste en als ze dat daar kunnen, dan kunnen ze het bij Oranje ook. Ik zie De Vrij samen met Van Dijk het centrale duo voor Oranje vormen. Omdat de ene voetballend beter is en de andere is meer een breker. Veltman moet wel zich ontwikkelen, want hij liet zich echt te makkelijk van de bal afzetten.

26 maart 2016 om 11:43

Van Dijk is bij Southampton de beste dit seizoen, ik kijk ze vrijwel elke week, en ook onder fans is dat de opinie. Maar met De Vrij scheelt het wel een flinke slag, en de verdediging die er staat sinds de blessure van De Vrij kan me maar matig bekoren. Gisteren zag het er gewoon ook weer slecht uit, ook al stonden ze met z'n drieën. De Vrij en Van Dijk zou weleens een aardig duo kunnen vormen, maar Van Dijk met Blind en Bruma werkte niet, en Veltman was gisteren inderdaad ook weer matig.

Zou echt mooi zijn als De Vrij weer terug van zijn blessure is. Danny Blind kan hem vast en zeker goed gebruiken. Ik vind het al best wel goed van zo'n voetballer dat hij geduld blijft houden. Over gister gesproken: Nederland - Frankrijk vind ik wel dat er veel spelers in het Nederlands elftal gewoon miste. Namelijk: Sneijder (deed geen 2e helft mee), Robben, Ron Vlaar, Riedewald, Huntelaar en er zullen vast nog wel wat spelers zijn gemist. Maar natuurlijk ook De Vrij en hij is toch echt wel een grote bijwaarde voor Oranje!

26 maart 2016 om 10:03

Ik vergat Kevin Strootman XD

26 maart 2016 om 10:16

Tete en Pieters zijn mischien wel basis waardig. Tete sowieso. Alleen Robben scheelt al 50% en een fitte Strootman en een fitte de Vrij 25%. Dat zijn met Sneijder je absolute sterkhouders.

26 maart 2016 om 10:27

@Arnhemmer

Ik moet eerst nog maar eens zien hoe Strootman terugkeert van zijn blessure. Is toch erg lang uit de roulatie geweest. Indien hij zijn niveau weet haalt is hij een zekerheidje op het middenveld de komende jaren.

26 maart 2016 om 11:03

@fr12jules,
Ik hoop dat de Vrij zo weg niet hoef te gaan als Strootman.
Al vindt ik het vreselijk wat Strootman heb mee gemaakt,
én die is er nog niet.dus wat je weergeeft in je reactie,
Ik moet eerst nog maar eens zien hoe Strootman terugkeert,
van zijn blessure, precies hoe lang is dat al.
Dus de Vrij sterkte met je revalidatie.

26 maart 2016 om 11:50

@ Arnhemmer, zonder Robben is dit gewoon een heel middelmatig elftal. Zonder Robben ben je zeg maar een soort PEC Zwolle in de ED. Met Robben zou je een AZ zijn. De absolute top in Europa zoals DL en Frankrijk zouden dan Ajax en PSV zijn.

Waar zijn we weer negatief. Zo beroert was het gisteren nu ook weer niet. Ja, Danny Blind heeft gisteren een belangrijke les geleerd. Op basis van de tweede helft kan voort borduurt worden. Dat zag er leuk en fris uit en het kan alleen maar beter worden. Ik zie Sneijder niet meer in de basiself terugkeren, zonder hem liep het een stuk beter. We weten allemaal dat we niet eens de sterkste elf op het veld hadden staan. Bovendien is Depay totaal uit vorm. Het zijn oefenwedstrijden waarin Blind zijn elftal moet vorm geven en dan zijn dit gewoon hele goeie testcases.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren