Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De voorzitter van Internazionale is verliefd op Frank de Boer'

Laatste update:

Frank de Boer arriveerde maandagavond in Milaan, een dag voor zijn presentatie als de nieuwe trainer van Internazionale. De voormalig oefenmeester van Ajax liet in een filmpje op het officieel Twitter-account van de Serie A-club weten dat hij erg blij is om in Milaan te zijn en dat hij de supporters snel hoopt te zien. Met de komst van De Boer, die naar verluidt voor drie jaar tekent, gaat de wens van Erick Thohir in vervulling, zo vertelt David Endt in gesprek met Voetbalzone.

Denk jij dat Internazionale een prijs gaat winnen onder Frank de Boer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens mij past De Boer uitstekend in Italië, waar "resultaat is heilig" toch meer regel is dan uitzondering. Extra voordeel is als de voorzitter in ieder geval vertrouwen heeft, al zal De Boer zijn verhalen over motoriek maar voorlopig voor zich houden.
Een prijs pakken zal lastig worden. Kampioen lijkt me vooralsnog uitgesloten. Misschien dat De Boer in Italië wel de beker weet te winnen.

9 augustus 2016 om 00:39

Grappig, resultaten zijn altijd heilig in het voetbal. Ik vond Italië 1 van de beste ploegen op het afgelopen Europees Kampioenschap. Italië speelde zeer aanvallend en tikte België en Spanje kleurenblind met goed voetbal.

Denk dat als Frank paar spelers mag investeren succes wordt. Moet hij doen met huidige selectie denk ik dat hij het niet gaat redden.

9 augustus 2016 om 01:15

Ze hebben zich al goed versterkt hoor deze zomer. Ik denk dat met deze selectie CL kwalificatie haalbaar is.

Nou ja, Inter staat niet bekend om zijn mooie voetbal dus daar zit de club goed met Frank de Boer. Het waren ondanks de kampioenschappen qua voetbal niet de meest sprankelende jaren. Maar voor de rest moet ik nog erg wennen aan de combinatie Frank de Boer en Italie. Inter is een mooie club, maar ik had een gang naar Spanje of Engeland gevoelsmatig logischer gevonden.

Hopen dat het waar is, dan word je niet zo achterlijk snel ontslagen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren