Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De verleiding om te komen was heel groot voor Carlo Ancelotti’

Laatste update:

AC Milan weerspreekt dat het eigenlijk kansloos was inzake de jacht op Carlo Ancelotti, deze zomer. De club zocht een nieuwe sterke man die Filippo Inzaghi kon doen vergeten en klopte aan bij Ancelotti, die van 2001 tot 2009 aan het roer stond. Na wat bedenktijd zei de beroemde coach uiteindelijk ‘nee’, maar volgens Adriano Gallaini heeft hij echt heel serieus nagedacht over een comeback bij de Milanezen.

/

“Ik ben voor Carlo afgereisd naar Madrid en dat was zeker geen hopeloze trip. De verleiding was voor hem heel groot om naar ons te komen. De belangrijkste reden dat hij uiteindelijk toch ‘nee’ zei was de operatie die hem te wachten stond. Die dwong hem om er sowieso nog twee maanden naast te staan”, legt de vicevoorzitter van AC Milan uit. “Maar wij hadden Sinisa Mihajlovic toen ook al sowieso in beeld, hoor.”

“Hij heeft alle karaktertrekken die je vandaag de dag nodig hebt op Milanello en hij doet mij denken aan Fabio Capello”, zegt Galliani lovend. Mihajlovic moet na Clarence Seedorf en Inzaghi eindelijk weer succes brengen in San Siro. Galliani ontkent dat Mihajlovic pas derde keus was achter Ancelotti en Unai Emery, wiens naam ook genoemd werd. “Een jaar geleden was hij serieus in beeld.”

Zal Carlo Ancelotti in de toekomst weer trainer van AC Milan zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Capello was een goede coach geweest, of eigenlijk een uitstekende coach. Met Mihajlovic ben ik echter ook zeer tevreden. Is voor velen denk ik nog onbekend, maar heeft goed werk geleverd bij Sampdoria. Ook zie je bij Milan nu al dat er met een idee wordt gespeeld in tegenstelling tot onder Inzaghi, waar men maar wat deed.

30 juli 2015 om 11:11

Hoezo zeg ik Capello haha. Bedoel Ancelotti natuurlijk. Komt wss doordat ook Capello in de tekst wordt genoemd

30 juli 2015 om 12:46

Ancelotti is het net geworden. We gaan naar die nieuwe gast kijken....michailovic.

Ancelotti was fantastisch geweest, maar dan spreekt misschien vooral mijn gevoel vanwege de geschiedenis die hij als speler en coach bij Milan heeft. Ik verwacht veel van Mihajlovic, heeft zich meer dan bewezen bij Sampdoria! Blijft echter nog steeds een beetje pijn doen dat ik dit seizoen (waar ik veel van verwacht) El Shaarawy niet meer in actie ga zien. Had met deze coach echt flinke stappen kunnen maken denk ik.

Hopelijk kiest hij na dit seizoen ervoor om Italie te coachen. Heeft Italie eindelijk de beste Italiaanse coach aan het roer.

30 juli 2015 om 12:43

Sluit ik me bij aan! Carlo als bondcoach, de beste optie na Conte.

Ancelotti was zonder meer een goede trainer voor AC Milan maar er werd anders beslist. Dat is dan zo.
Grote clubs genoeg om uit te kiezen.

Inzaghi deed het slechter dan Seedorf! Geen doel en geen ideen hoe er gespeeld moet worden. Hopelijk gaat AC milan nu voor de top 3.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren