Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De spelers moeten zich realiseren dat de eisen bij United immens zijn’

Laatste update:

Tot ongenoegen van José Mourinho hield Manchester United zich nog enigszins rustig op de transfermarkt. The Red Devils versterkten zich tot dusver alleen met Fred en Diogo Dalot. Volgens Lou Macari is met geld smijten niet per se de oplossing om het gat met Manchester City te dichten.

“Als je naar het gat van afgelopen seizoen kijkt, kan je niet anders dan concluderen dat het een juiste afspiegeling was van het spel van beide ploegen. Het is aan de spelers om het gat nu te dichten. Mensen vergeten dat er iets bestaat als hard werken, jezelf verbeteren en terugkomen. Op die manier kan je het gat ook dichten. Iedereen praat alleen maar over het halen van nieuwe spelers”, zegt de oud-middenvelder van Manchester United in gesprek met Goal.

Haal er nog drie, koop hem, koop hem, zegt iedereen. Dat heeft de afgelopen drie jaar ook niet bepaald gewerkt, toch? Het zou mijn trots aantasten als de concurrent zo ver voor zou staan. Afgelopen seizoen was het in januari al gespeeld, dat mag niet nog een keer gebeuren”, vervolgt Macari zijn relaas. “De spelers moeten zich realiseren dat de eisen bij Manchester United immens zijn.”

“Gedurende mijn tijd als speler zag ik jongens komen en gaan, ook omdat sommigen de druk niet aankonden. Iedereen praat constant over José, maar de spelers moeten beseffen dat het nu aan hen is. Als ze beter gaan spelen, krijgen ze vanzelf de waardering van het publiek. De steun van de fans kan al heel veel schelen. Afgelopen seizoen was er voor het publiek soms geen reden om achter het team te gaan staan”, besluit Macari.

Ben jij het met Lou Macari eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

United heeft de laatste jaren sowieso maar weinig gevestigde namen binnen gehengeld. Pogba, Lukaku en Sanchez waren daarop de uitzonderingen maar imo is Sanchez aangezien zijn leeftijd en de betere alternatieven die er rondlopen niet de juiste aankoop geweest toendertijd. Er moet echt wel standvastiger en harder gehandeld worden door United, het geld is er, maar een top onderhandelaar en kenner is er blijkbaar niet met Woodward.

3 augustus 2018 om 13:37

Schweinsteiger en Ibra waren ook best grote namen. Alleen jammer dat het er niet echt uit kwam.

3 augustus 2018 om 14:32

Ondanks hun faam waren ze beide toch wel al op hun retour natuurlijk.

3 augustus 2018 om 13:37

Dus Sanchez ga je afschrijven gebaseerd op een half seizoen? Hmmm

3 augustus 2018 om 14:33

Ik schrijf hem niet af, ik zeg alleen dat hij al 30 is en er op zijn positie spelers zijn die misschien wat beter hadden gepast.

3 augustus 2018 om 17:20

@Jvl-United Man Ribery is 35 jaar en nog steeds een baas. Robben 34 jaar. Kom nou, Sanchez is gewoon sterk, alleen ik denk dat je eerder naar Mourinho moet wijzen, want ook Pogba en Lukaku komen niet uit de verf. Heb je Pogba gezien afgelopen seizoen? Z'n enige goede match was misschien tegen City. Het spel is ook gewoon niet om aan te zien en dat kan je Mourinho kwalijk nemen.

3 augustus 2018 om 23:35

Ik zeg nergens dat Sanchez geen goede speler is, integendeel. Vind het dan wel ironisch dat je over een zwak seizoen van Pogba hebt (als iemand zwak was, nou dan Sanchez wel). Ik denk ook dat hij nog prima van waarde kan zijn. Maar een Bale had ik liever gezien, geeft toch nog net dat beetje extra, en dat is een persoonlijke mening

Ben het overigens wel met je eens dat Mourinho het grootste probleem is. Het mooie is dat hij om spelers vraagt die niet willen komen door hem zelf... ach ja

3 augustus 2018 om 23:38

Toch knap. Pogba maar 1 goede pot maar qua ratio betrokken bij goals per gespeelde minuten bijna hetzelfde als de bejubelde de Bruyne. Wil niet weten wat Pogba dan doet als hij meer dan die zogenaamde 1 goede pot in een PL seizoen draait.

3 augustus 2018 om 13:38

Di Maria, Zlatan, Mata, Schweinsteiger, Falcao om maar wat te noemen wel gevestigde namen maar ook niet allemaal succesvol idd.......

3 augustus 2018 om 14:36

Ik heb het eerder over de afgelopen 3 transfer zomers onder Mourinho. Maar Mata, Di maria en Falcao waren wel zeker grote namen, dat klopt. Ook gewoon goede aankopen die door verschillende redenen niet helemaal hebben kunnen excelleren. Wat nog steeds doodzonde is..

Het gaat er ook niet om dat je koopt, maar wat je koopt. Z'n argument dat het de afgelopen jaren ook niet heeft gewerkt vind ik dus erg kort door de bocht. City koopt ook z'n hele selectie bij elkaar, maar doen dat wel met een visie en dat heeft geresulteerd in een uitstekend seizoen (los van de Champions League).

De goede transfers die Manchester United de laatste jaren heeft gedaan, zijn op een hand te tellen. Dat is naar mijn mening ook het probleem. Ze hebben nog steeds te veel middelmaat rondlopen en dat mag niet bij een club als Manchester United. T

elkens krijgen de coaches de schuld, maar naar mijn mening is Woodward toch wel de hoofdrolspeler. Zijn onderhandelingsskills zijn duidelijk ondermaats voor een enorme club als Manchester United en de transfers en het gebrek aan echte sterren zijn daar een goed voorbeeld van. Telkens hoor je weer dat spelers niet haalbaar zijn en vervolgens krijgen andere clubs het wel voor elkaar.

3 augustus 2018 om 14:42

Haha het is inderdaad al pijnlijk om terug te lezen.. ik dacht echt dat veel van deze spelers het zouden redden. Di Maria en Falcao moest een power koppel worden en Herrera, Schweinsteiger en Schneiderlin een lekker middenveld. Depay die ik echt hoog had zitten, net als Januzaj en Shaw.. allemaal niet echt tot bloei kunnen komen. Martial heb ik nog steeds hoog zitten, het is voor mij echt duimen dat we snel van Mourinho af zijn.. niet alle kritiek die hij krijgt is terecht maar wat is dat een destructieve vent zeg

Tja maar sommige jongens kunnen gewoon niet beter hoe hard ze ook werken. En er is idf genoeg geld uit gegeven de laatste jaren maar daar zaten niet echt veel goede aankopen bij.
En als je als aanvallend talent vol gepropt wordt met allemaal dingen die je niet mag doen op t veld helpt dat ook niet

Het gaat niet alleen om topaankopen maar ook om de coach die vertrouwen aan spelers moet geven. Natuurlijk heeft ManUnited enorm veel aankopen gedaan onder Mourinho. Maar als ik zie wat Mourinho allemaal roept over zijn spelers en dat de beste speler in het team pogba geen klik met hem heeft... Mourinho was een absolute toptrainer maar is naast zijn schoenen gaan lopen en heeft zijn tijd gehad.. ontslag volgt niet snel omdat ManUnited al relatief snel 2 coaches hiervoor heeft ontslagen maar krijg de indruk dat ze langzamerhand genoeg van hem aan het krijgen zijn

En meneer Macari moet zich realiseren dat de selectie van United niet genoeg kwaliteit bezit om beter voetbal te kunnen spelen. ‘Gedurende mijn tijd als speler zag ik jongens komen en gaan, ook omdat ze de druk niet aankonden.’ Daar heb je het hele verhaal al toch? Om onverklaarbare redenen word er bij United vastgehouden aan spelers die vanaf binnenkomst door de mand vielen, waarbij er zelfs zo ver wordt gegaan dat er een totaal andere positie/tactiek wordt gezocht zodat hun matige spel niet meer tot cruciale consequenties leidt. United stond voor mij jarenlang voor klinisch maar aanvallend voetbal, met een tactiek waarbij spelers in hun kracht konden spelen, en zowel zelfopgeleide als gekochte spelers als eerste doel hadden elkaar beter te laten spelen. Maar wat is het tegenwoordig? Ik kan het niet vertellen, want voor elke visie zijn er ook zoveel factoren die dan daar niet op aansluiten, of zelfs compleet tegenspreken. En het spel van United spreekt vervolgens dan ook boekdelen. De samenhang ontbreekt. Dus komen we weer terug op de eerste conclusie: er is niet genoeg kwaliteit. Een stontchagrijnige Mourinho of een -23 lichting die degradeert helpt daarbij ook niet. Dus moeten er grondige veranderingen plaatsvinden bij Manchester United. En is dat niet zo makkelijk als meneer Macari of andere ‘kenners’ even aanstippen afgelopen tijd.

Het is m.i. een gebrek aan tactiek, zowel op bestuurlijk niveau als op het niveau van de trainer.
Verkeerde, ouderwetse visie. (Fysiek i.p.v. techniek, niet willen verliezen i.p.v. de tegenstander aanvallend je wil opleggen.)

Uniteds speelwijze is gewoon afschuwelijk en technisch begaafde spelers zullen er nooit in renderen.

Het is duidelijk dat Guardiola en bv Klopp de tactiek in Engeland aan het veranderen zijn, dit werd tijd ook.

United moet voorop lopen in het kader van deze ontwikkelingen of i.i.g. volgen. Helaas zijn ze er bij United nog niet achter.

Mourinho moet er zsm uit, was heel huiverig toen hij aangesteld werd. Ook het bestuur moet in de spiegel kijken, waar zijn ze toch mee bezig.

Een Fellaini bij United doet gewoon pijn aan de ogen, ook een Matic bv.

Kwalitatief ligt United inmiddels ook achter. Een Sanchez laat niets zien en de hele selectie speelt ondermaats. Volgens mij kotsen de spelers die bus uit.

de coach moet ook begrijpen dat de eisen bij United immens zijn. als Mourinho ze weer zo slecht en laf laat voetballen en de resultaten vallen tegen is de kans groot dat dit zijn laatste seizoen daar is

Het zijn alleen nog passanten wat binnenkomen, geen spelers die zich of wat voor manier dan ook echt kunnen indentificeren met united. United zou gevormd moeten worden door Local/Engelse boys, en daaromheen ijzersterke aankopen. Maar United haalt liever een elftal wat net zo graag voor meer salaris weg zou gaan.. Lijkt soms wel alsof er random fifa aankopen worden gedaan.

3 augustus 2018 om 23:40

Rashford, lingard, mctominay zijn alledrie local boys?

De verwachtingen bij Man Utd. zijn uitzonderlijk hoog maar laten we eerlijk zijn. Ferguson had goed door dat United op het veld langzaam maar zeker zijn dominantie in de PL was kwijtgeraakt. Van Persie schonk Ferguson in dat laatste seizoen de landstitel maar het was al een ploeg in verval en na jaren met geldsmijten zijn ze zowel in de PL als in Europa voorbij gestreefd dat moeten de supporters en het bestuur zich gewoon realiseren en een plan opstellen om weer aan te sluiten.
Het bizarre is dat Woodward commercieel gezien een genie is gebleken, geen club heeft zoveel verdiend aan commercie als Man Utd. Probleem is dat het al seizoenen niet wil lukken op het veld.

Mourinho is gehaald om weer prijzen te winnen. Dat is ze al redelijk gelukt. Als ze binnen 2 jaar kampioen worden en nog een FA cup winnen is de doelstelling behaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren