Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De opluchting is vooral dat ik bij een nieuwe club weer op nul begin'

Laatste update:
/

Ricardo Kishna heeft het prima naar zijn zin bij Lazio. De jonge aanvaller maakte deze zomer de overstap van Ajax naar de Italiaanse hoofdstad en kende een goede start. Hij zegt de opluchting dan ook te voelen: zijn relatie met Frank de Boer was de laatste periode verslechterd.

Het was uiteindelijk de belangrijkste reden voor de twintigjarige buitenspeler om de overstap te maken. “De opluchting is vooral dat ik bij een nieuwe club weer op nul begin. Maar ik moet het bij Lazio allemaal nog laten zien”, zegt Kishna in het Algemeen Dagblad. “De club is tevreden en ik heb het ook naar mijn zin.”

Op sportief vlak heeft de jeugdinternational weinig klagen: in zijn debuutwedstrijd tegen Bologna (2-1 winst) was Kishna meteen trefzeker. De aanpassing daarnaast gaat nog iets minder vlot. Zo kent de Italiaanse taal nog veel geheimen voor de jongeling. “Ik wilde eigenlijk direct beginnen met een taalcursus. Maar augustus is echt de vakantiemaand in Italië. Er was niemand te vinden om les te geven, echt waar.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een onzinnige dwaze rede. Je kan toch zelf al beginnen met Ä°taliaans te leren. Genoeg boeken daarover te vinden, vooral als je zoveel geld verdient.

1 september 2015 om 10:48

Waarschijnlijk heeft hij ook al wat gedaan, hij heeft het hier specifiek over een taalcursus, dus hij is meer op zoek naar een leerling-leraar vorm lijkt me. Maar verder wel een zinnige reactie die blijk geeft van je goed gefundeerde mening over deze carriereswitch van Kishna...

OT: laat zien dat hij (voorlopig) een juiste keuze heeft gemaakt. Had verwacht dat hij het moeilijker zou hebben, maar laat zich meteen gelden.

Waanzinnig debuut ja, net als in Amsterdam. Ni het vervolg. Weet je wat leuk was geweest Kishna, als je bij Ajax eens een half seizoen gas had gegeven. Elk kans pakken die je krijgt, in plaats van primadonna trekjes als mekkeren over gebrek aan vertrouwen. Met die mentaliteit had je wat afgedwongen, had je nieuwe club flink in je moeten investeren en was je niet op nul, maar op plus 3 begonnen.

Topzaakwaarnemer overigens, met een paar honderd miljoen op de bank en een waanzinnig netwerk in italie, die je ondanks je ambities om z.s.m. de taal te leren in augustus niet aan een docent kan helpen. Transfer is rond, fee is binnen - de massol, spreek je over een jaar weer, zoeken we gewoon weer een club waar je op nul kan beginnen.

Er was niemand om Italiaanse les te geven.. Vergeten dat je zaakwaarnemer een Italiaan is?

1 september 2015 om 10:40

Want Raiola heeft in zo'n transferperiode niets beters te doen dan Kishna Italiaans leren.

1 september 2015 om 10:46

Ja natuurlijk heeft Raiola wat beters te doen. Maar ik vind het een onzinreden om te zeggen dat er niemand was. Daar had Raiola wel in kunnen en misschien zelfs wel moeten helpen. Wat mij betreft weer een teken dat Raiola alleen bezig is zijn zakken te vullen en voor zijn grootste cliënten het onderste uit de kan te halen.

1 september 2015 om 14:31

Hij had hem misschien wel kunnen/moeten helpen in het vinden van een goede leraar ja.

1 september 2015 om 15:05

Wie zegt dat ie dat niet heeft gedaan? Italië is geen Nederland hoor. Heel andere insteek van werk en vrije tijd. Vrij = vrij

2 september 2015 om 20:42

Dat zou kunnen, zo goed ben ik niet bekend met de Italiaanse cultuur.

En nog nooit gehoord van online cursussen? Youtube staat vol...
Wat een flauwekul.

Er zijn echt wel 1000 gewillige Italiaanse dames die een diploma hebben om een prof in Rome Italiaans te geven. Dit tekent eens ter meer zijn belachelijke instelling. Kishna gaat faliekant mislukken als hij niks aan zijn instelling gaat doen.

Dit gaat niks worden, zegt dat hij blij is weer op nul te beginnen en alles nog te moeten laten zien. Is mijns inziens bij Ajax nooit van de nullijn af geweest en moest het dus in Amsterdam ook nog allemaal laten zien. Dat hjj geen Italiaanse les heeft kunnen vinden zegt genoeg over zijn karakter.

Als ik me niet sterk vergis gaat zijn carrière hem naar middenmoters in Rusland, Ukraine, Griekenland of Turkije brengen en roept hij over een paar jaar dat hij nooit had moeten vertrekken bij Ajax.

Veel cynische commentaren. Natuurlijk heeft hij veel te bewijzen en dat snapt hij ook wel. Hopelijk slaagt hij in Italie, is alleen maar goed voor het Nederlandse voetbal.

Speelde erg goed tegen Bologna.. Ben benieuwd hoever hij komt! - Erg creatief.. wat sterker worden en dan is er van alles mogelijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren