Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De ophef rondom Kluivert heeft er niets mee te maken’

Laatste update:

Justin Kluivert weigert zijn contract bij Ajax te verlengen en lijkt komende zomer dus te vertrekken. Bondscoach Ronald Koeman is benieuwd welke beslissing de negentienjarige aanvaller gaat nemen, zo vertelde hij zondag op een persconferentie waar hij geciteerd werd door Voetbal International.

“Ik ben heel benieuwd of Kluivert een volgende stap gaat maken en of dat een stap is die hij ook echt nodig heeft. Die ophef heeft er niets mee te maken dat ik hem niet heb opgeroepen in ieder geval”, aldus Koeman, die Kluivert niet selecteerde voor de komende oefenwedstrijden tegen Slowakije (31 mei) en Italië (4 juni).

Kluivert maakte deel uit van de voorselectie, maar viel net als onder anderen Guus Til af. Luuk de Jong en Steven Bergwijn van PSV ontbreken vanwege blessureleed. “Ik wilde eigenlijk Bergwijn oproepen in plaats van Kluivert, maar Bergwijn raakte geblesseerd. Eljero Elia spookte ook door mijn hoofd en die wil ik ook graag aan het werk zien.”

“Justin en Til zijn er nu niet bij, maar gaan met Jong Oranje weer belangrijke wedstrijden spelen. Zij blijven gewoon in beeld. Tijdens de Nations Cup wil ik een redelijk vaste groep hebben, al wisselen er door vormverschijnselen natuurlijk altijd wel wat dingen”, zo wordt Koeman geciteerd door het weekblad.

Zou jij Justin Kluivert hebben opgeroepen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop voor hem dat het allemaal goed uitpakt, maar heb erg m'n twijfels over z'n kans van slagen bij een grote club. Hij is nog lang niet constant genoeg en bovendien komt hij van een zeer zwakke competitie. Hij zal dus ook moeten wennen aan het fysieke aspect, het tempo en natuurlijk moet z'n handelingssnelheid omhoog. Dat is denk ik te veel gevraagd voor een speler met weinig ervaring.

20 mei 2018 om 23:50

Hij gaat niet slagen. Ik volg het voetbal te actief. Maar ik weet heel goed wat een speler in staat is om te ontwikkelen of niet. Het niveau waar Justin heen wilt of gesuggereerd wordt kan hij nu niet aan. We hebben het over een niveau 1 keer raken en 2 kansen over de hele wedstrijd krijgen. Het is detail voetbal en in de Nederlandse competitie en bij Ajax mag je missen en kan je 4 wedstrijden op rij slecht spelen. Bij de top niet dan zit je op de bank. Val je dan slecht in zit je op de tribune. Train je vervolgens slecht wordt je verhuurd of verkocht.

Ik vind Kluivert ook simpelweg geen NL-elftal materiaal. Er loopt zoveel beter rond in Europa. Kan amper potten breken in de Eredivisie, laat staan op internationaal niveau.

20 mei 2018 om 23:10

wie in deze selectie is wel NL materiaal? De Ligt, Van Dijk, De Vrij en heel misschien Depay maar verder kom ik niet

20 mei 2018 om 23:41

Heel misschien Depay?! Serieus.. als er iemand in bloedvorm verkeert is het onze Memphis

20 mei 2018 om 23:41

@japie; dan zou ik je willen adviseren je wensen voor oranje te updaten naar ‘zomer 2018’. Ik kan je vertellen dat de lat de laatste jaren een stuk lager is komen te liggen...

20 mei 2018 om 23:44

Cilissen. Genoeg gerenommeerde clubs willen hem hebben als eerste keeper. Wijnaldum, zeker zoals hij in zijn laatste interland speelde.

20 mei 2018 om 23:51

@ninjakai Cilissen is een degelijke keeper maar ook geen wereldtopper ofzo. het is geen Vd Sar bijvoorbeeld en ook niet van het niveau De Gea, Oblak etc. Wijnaldum is een nuttige kracht maar net als Blind en Strootman vind ik dat ook alles behalve een bijzondere voetballer

20 mei 2018 om 23:53

@ijsmuts daar ben ik zeker van op de hoogte maar iemand reageerde dat Kluivert geen Oranje materiaal is, terwijl ik zelfs spelers als Viergever en Veltman geselecteerd heb zien worden niet al te lang terug en dat vind ik nog van een minder niveau als Kluivert. ook spelers als Vormer en Babel bv vind ik alles behalve geweldenaars

20 mei 2018 om 23:55

@ob1981 dat is zo maar net als Promes laat hij nooit wat zien in Oranje. dat is ook niet echt hun fout omdat we geen enkele middenvelder hebben die een aanvaller in stelling kan brengen maar ik verwacht er deze kwalificatie daarom ook niet te veel van

Nou ik ben eigenlijk helemaal klaar met dat ventje Kluivert.
En maar het logo van ze shirt kussen en het hele seizoen pak hem beet 4 leuke potjes gespeeld en hem daarna nooit meer gezien.
Ga jij eerst maar is een heel seizoen presteren.
Strik er ok heen en weg ermee

20 mei 2018 om 23:57

je moet wat doen als je een goal maakt

21 mei 2018 om 02:50

Ja maar het logo kussen is dan hyporcriet te noemen als je volgens zijn redenering onder druk wordt gezet door je club die je alles heeft gegeven.

21 mei 2018 om 08:31

Heeft hij t talent van de club gekregen ??

21 mei 2018 om 15:54

Nee natuurlijk niet, maar zijn opleiding vanaf de F'jes totaan profvoetballer wel.

21 mei 2018 om 21:45

Hij wordt - vindt hij - inder druk gezet door deze directie, niet door de club. Wie Kluivert als geldwolf bestempeld (zoals lang geleden Johan Cruijff) die negeert het feit dat de club zich zekerals geldwolf opstelt. Clubs gebruiken contracten om het Bosman-arrest te omzeilen. Kluivert wil gewoon zoiets als samen delen. Dat lijkt mij tamelijk rechtvaardig.

Gewoon je eigen ding doen! Als je ergens meer kan verdienen doen. We werken om te leven en niet andersom! Als Ajax hun spelers kan verkopen dan doen ze dat ook, waarom mag Kluivert niet voor zichzelf kiezen? Aan de andere kant lijkt het mij verstandig om i.v.m. met zijn ma in NL te blijven.

21 mei 2018 om 00:06

Het gaat er bij de meeste om dat hij een krappe 3 maanden geleden nog een heel groot interview had (in het blad ELF geloof ik) waarin hij vertelde dat hij zoiezo bij wilde tekenen en voor 160 miljoen en vele prijjzen verder Ajax wilde verlaten, iets daarna komt Raiola om de hoek kijken en het ventje gaat ineens van alles eisen en denken dat ie Jezus is, dat werkt gewoon niet.. Ik zou zeggen, nog lekker een jaar onder contract houden en niet laten spelen, een jaar stil stand is goed voor zijn ontwikkeling

21 mei 2018 om 00:25

op Ziyech na is er sowieso geen speler eerlijk in de media. ze hoesten altijd demagogische cliche's op die de supporters graag willen horen omdat ze anders niet geliefd meer zullen zijn zoals een Ziyech, die juist word afgerekend op zijn eerlijke antwoorden.

als je dat soort uitspraken in een voetbalblad of interview nog serieus neemt dan ben je als supporter erg naief. deze jongen kiest duidelijk voor het grote geld en dat is zijn goedrecht. Ajax heeft ook wel eens spelers teleur gesteld en nu is het een keer andersom, dat kan gebeuren.

als je dan een speler op de bank gaat laten verpieteren omdat hij zijn contract niet wil verlengen, wat nog steeds een vrije keuze hoort te zijn en geen verplichting, ben je echt een hele zielige club

21 mei 2018 om 10:17

Ziyech is eerlijk maar o zo kinderachtig. Bij het minste of geringste is meneer op zijn pik getrapt. Justin is ook al zo'n mannetje wat niet normaal kan redeneren. Kunnen ze bij ajax niet is een psycholoog of op zijn minst begeleider aanstellen want wat er soms uit die mannetjes komt. Heb je nog veldman die met "een tegenstander uit zijn spel halen" bedoeld dat hij zichzelf als een randebiel gedraagd. Snap echt niet hoe dat mogelijk is.

21 mei 2018 om 21:51

Kokkie, ik vermoed dat Kluivert wel eerlijk was en wel degelijk wilde verlengen; maar hij mocht een verbeterd voorstel verwachten sinds hij een basisplaats veroverde en zelfs geselecteerd werd voor Oranje. En de verbetering wilde hij vooral in zijn aandeel in de transfervergoeding. Maar de directie schijnt nooit een verbeterd contract te hebben geboden. En dat vind ik heel erg raar.

Koeman liegt gewoon. Die jongen speelde de laaste wedstrijden zeer goed. Maar er is jaloezie . De andere jongens die ook willen.vertrekken met ook.weinig ervaring zijn wel geselecteerd. Koeman moet oppassen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren