Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De opdracht is voor ons helder: we moeten winnen'

Laatste update:
/

Voor Feyenoord volstaat donderdagavond eigenlijk niks minder dan een zege. Na de kansloze nederlaag bij Sevilla van twee weken terug moet Standard Luik worden verslagen om uitzicht te behouden op de volgende ronde van de Europa League. Fred Rutten liet woensdag tijdens de persconferentie weten daar uitstekend van doordrongen te zijn. "De opdracht is helder", gaf hij te kennen.

En die opdracht luidt dus: winnen, al zal de Belgische opponent zijn huid duur proberen te verkopen. Na de zege op Rijeka van twee weken terug kunnen de Rouches bij een goed resultaat in Rotterdam een belangrijke stap zetten op weg naar overwintering in de Europa League. Maar net als Feyenoord is ook Standard nog niet in beste doen. "Dat bleek onder meer dit weekend, toen ze op onverklaarbare wijze een 2-0 voorsprong uit handen gaven", lichtte Rutten toe. "Anderzijds is Luik nog altijd een ploeg met veel ervaring en een fysiek sterke tegenstander."

Jordy Clasie heeft er echter het volste vertrouwen in dat Feyenoord de aansluiting gaat vinden bij Sevilla en Standard. "De sfeer in de groep is altijd goed gebleven, al zorgt een overwinning natuurlijk voor een nog beter gevoel", zei hij. "Zelf bereid ik me niet anders voor dan normaal, alleen is het wel zo dat de ene wedstrijd specialer is dan de andere. We hebben jarenlang keihard gewerkt om Europees te spelen, dit seizoen is het eindelijk zo ver."

Feyenoord gaat ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij zegt winnen omdat hij verliezen niet normaal kan uitspreken.

1 oktober 2014 om 16:17

Haha grappig!! Maar serieus, Feyenoord moet gewoon winnen en weer eens ver komen met een internationaal toernooi..

1 oktober 2014 om 16:24

Feyenoord moet winnen, ik hoop het echt..
voor Fred, voor Feyenoord en voor het Nederlandse voetbal..

1 oktober 2014 om 16:23

Lachen met jou joh hahaha ;
Gelukkig bestaat er karma dus jij krijgt je portie nog wel vervelend ventje

Al met al toch wel een sympathieke vent die Rutten. Ook wel erg goed hoe rustig hij in de media blijft want het lijkt me niet makkelijk trainer van Feyenoord te zijn, zeker niet als het voor de duivel niet loopt.

Jawel, voorlopig echt respect. Wellicht krijgt hij het toch weer aan de praat.
Standaard verkeerd niet in beste vorm dus het beste wat je als Feyenoord kan doen is ze bij de strot pakken morgen. Opjagen zoals tegen Ajax thuis en nu wel kansen afmaken, jeetje.

Zo klim je wel uit dat negatieve en kom je langzaam in een positieve spiraal.
En eigenlijk gun ik het Fredje wel. Er gaan een aantal sterkhouders weg uit het team en hij mag het zich opsoppen daar.

1 oktober 2014 om 17:37

Karma is wetenschappelijk nooit bewezen, en die jongen maakt gewoon een geintje..
Iedereen heeft wel respect voor Rutten, al is het alleen maar omdat het een zeer sympathieke kerel is. Of hij de boel aan de praat krijgt is wat anders, persoonlijk denk ik dat de top voor Fred echt in de subtop ligt, Feyenoord/psv is gewoon te hoog gegrepen voor hem. Desalniettemin wens ik hem & Feyenoord veel succes, ik hoop dat het een mooi seizoen wordt voor ze.

2 oktober 2014 om 04:04

@JustR hahahahah geniaal

Je moet 4 punten pakken tegen Luik, dan heb je een goede kans om door te gaan..

Makkelijk zal het zeker niet worden, ik denk dat er tussen deze teams weinig kwaliteitsverschil zit.

Ik ga er vanuit dat Sevilla 16/18 punten behaalt.
Rijeke 0/3..
En dan zullen de onderlinge wedstrijden tussen Feyenoord / Luik gaan beslissen wie de nummers 2 en 3 worden.

1 oktober 2014 om 16:18

Feye moet uitkijken voor Paul-Jose Mpoku Ebunge, een Congolees-Belgische voetballer.
Een enorm snelle aanvaller die zo langs de trage Wilkshire kan sprinten en scoren tegelijk, ja echt... tegelijk. Naast Mpoku is er vrijwel geen gevaar.

1 oktober 2014 om 16:38

Aan de andere kant zijn Mehdi Carcela en Mujangi Bia weer geblesseerd, ook dit zijn belangrijke spelers voor Standard. Makkelijk zal het niet worden maar met het thuisvoordeel zal Feyenoord meer kans maken.

Met een overschot Aan gelijkwaardige middenvelders , maar met een tekort aan dreiging in de aanval zal het Feyenoord nooit lukken om van standard Luik te winnen.

1 oktober 2014 om 16:57

Met Boëtius-Kazim-Manu is er aardig wat dreiging voorin

1 oktober 2014 om 17:32

Alleen geen scorend vermogen

1 oktober 2014 om 19:38

Daarvoor hebben ze Mitchell Te Vrede. Begon het seizoen zo goed. Niet de beste voetballer maar wel dé goaltjes dief van Rotterdam!

1 oktober 2014 om 17:30

Ja joh Lex Muller.
Leuk dat je dat zo zegt maar met Kazim en Manu in de voorhoede en Toornstra én Immers in de basis heb je toch veel dreiging, druk én scorend vermogen.

Jammer dat Enoh niet mee doet, had wel lachen geweest zijn

On: Ik zie Feyenoord wel winnen van Standard Luik, als ze maar niet zoals Luchanks een 3-0 voorsprong uit handen geven.

Gezien de eerdere Europese resultaten van de afgelopen jaren in Rotterdam Zuid ronduit een fiasco te noemen zijn, verwacht ik dat deze opdracht om te winnen een hopeloze kreet is van Dhr. Rutten.

1 oktober 2014 om 16:26

Niet mee eens. Momenteel kan het alleen maar beter gaan in Rotterdam dus wat heb je dan te verliezen? Gewoon opjagen zoals tegen Ajax, geen "europees-respect" tonen, vol erop knallen.

Oh ja, en de kansen dit keer wel afmaken

Mpoku maakt 2 goals: 1-2. Mpoku is zowat de verbeterde versie van Boetius, sterker, sneller en doelgericht.

1 oktober 2014 om 16:32

Mpoku gaat in de tang bij van Beek. Ik hoop dat Feyenoord gewoon gaat voetballen en niet zo verkrampt ronddwaalt als tegen Sevilla of Zorya de tweede helft. Wat mij het meeste stoort aan Feyenoord is dat ze in de wedstrijden dat je wat van ze verwacht dat er compleet geen geloof is. Een zekere F. de agrarier heeft zijn team er van doordrongen dat ze tegen iedereen een resultaat kunnen halen omdat teams de wedstrijden winnen en niet individuen. Die bravoure mis ik bij Feyenoord. Het kan twee kanten uit of ik zit me de hele avond te ergeren aan de instelling of ze gaan voetballen. In het tweede geval moeten we Standard kunnen hebben, die zijn niet zo heel bijzonder.

1 oktober 2014 om 16:42

Als Feyenoord mee gaat in het 'vechtvoetbal', dan wint standard gegarandeerd. Jongens als van Damme, faty, trebel,.. hebben niets liever.

Gaat Feyenoord voetballen, dan maken ze kans. Maar ze zullen moeten blijven opletten op stilstaande fases. Mpoku is een vrije trap specialist en van Damme en De camargo kunnen koppen zoals kazim kazim.

Wordt een mooie pot!

Dit moet Feyenoord gewoon winnen. Of het gebeurt is een tweede, maar thuis tegen Luik ben je als Feyenoord zijnde gewoon de favoriet. Hopelijk weet Feyenoord de lijn door te trekken van zaterdag en staan ze donderdagavond op 3 punten.

Ik denk dat Feyenoord zwaar kwaliteit tekort heeft, dat zag je vorige week ook al tegen Ajax.

1 oktober 2014 om 19:02

Hahahah zwaar kwaliteit te kort heeft, ik denk dat jij zwaar kwaliteit te hoort heeft. Grapjas hahah

Gaat een leuke wedstrijd worden in ieder geval. Feyenoord heeft iets meer kans, maar het is nu niet dat het klasse verschil gigantisch is. Ik heb wel de indruk dat ze in Luik dit seizoen de focus op Europa leggen ipv op de competitie.

Ik ben razend benieuwd. Dat de beste mogen winnen.

Ik heb er wel vertrouwen in. Feyenoord speelt gewoon goed laatste tijd. Weten ze nog te scoren zijn ze helemaal dodelijk en vooral in eigen Kuip. Ik denk 3-1 morgen.

Echt een leuke wedstrijd dit, ben erg benieuwd naar het niveau van Standard ook. En daarnaast ben ik benieuwd naar hoe Feyenoord de lijn van GAE doortrekt naar de EL. Ajax thuis haalde Feyenoord een weergaloos hoog tempo en een zeer acceptabel niveau. GAE uit in de competitie was ook meer dan voldoende. Als ze er vol op kunnen klappen en dat verwacht ik wel in eigen Kuip, moet Standard opgerold kunnen worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren