Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Mos acht PSV niet kansloos: ‘Ze kunnen zich daar zeker mee meten’

Laatste update:

PSV belandde donderdag bij de loting van de Champions League in een poule des doods. In de groepsfase van het miljardenbal stuiten de Eindhovenaren op Barcelona, Tottenham Hotspur en Internazionale. Ernesto Valverde, trainer van de regerend Spaans kampioen, spreekt van een ‘mooie groep’.

“Met teams met verschillende speelstijlen die kans maken tegen elkaar. Internazionale is terug in de Champions League en willen het echt graag goed doen. Bij PSV is Mark van Bommel de baas, iemand die we erg goed kennen. En het Tottenham Hotspur van Mauricio Pochettino heeft erg goede spelers”, zegt de oefenmeester in gesprek met ESPN. Javier Zanetti, vice-voorzitter van Internazionale, noemt de loting ‘lastig’.

“We weten dat er erg sterke teams deelnemen aan dit toernooi en we hebben een zware groep, maar we zullen ons goed voorbereiden. We weten dat het lastig wordt, maar wij zijn Inter en moeten positief denken. Barcelona is meer dan Lionel Messi, ze hebben geweldige spelers die buitengewone kwaliteiten hebben”, zegt Zanetti in gesprek met Sky Italia.

Aad de Mos spreekt op Twitter van een ‘droomloting’. “Hoe krijg je het voor elkaar om Messi en Suàrez te zien in Eindhoven. Het is wel een moeilijke loting. Barcelona gaat eerste worden in die groep en PSV gaat met Tottenham en Inter strijden voor de tweede plaats”, stelt De Mos, die de Eindhovenaren niet kansloos acht. “Tottenham had vorig jaar problemen in thuiswedstrijden. Een goede ploeg, maar PSV kan zich daar zeker mee meten. Inter is ook een goede ploeg, maar daar kunnen ze ook zeker van winnen.”

Denk jij dat PSV een kans maakt om te overwinteren in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Psv zich meten met een top ploeg uit England. Ik zie Psv wel enig kans van slagen hebben. Dan moeten ze inter 6 punten pakken. Een uitglijder van Barca verwachten en The Spurs thuis pijn doen. 10 punten zijn nodig.

31 augustus 2018 om 10:25

Als PSV daadwerkelijk 6 punten pakt tegen Inter is de kans groot dat Barca en Spurs dat ook doen. Denk dat je moet hopen op een uitglijder van Spurs en onderling meer punten moet pakken tegen de Spurs.

31 augustus 2018 om 12:02

PSV is nagenoeg kansloos.

De hoop was op het treffen van een 'mindere' opponent uit Pot 2, dat is Spurs geworden en op het ontlopen van Internazionale, als sterkste ploeg van pot 4. Nou, die pech had PSV dus. Daardoor is bijna de zwaarst denkbare loting uit de kokers gerold. Het zij zo, daar is niets meer aan te doen.

Maar het is wel zaak dat PSV gewoon realistisch blijft. Je kunt mikken op die derde plek, maar zelfs dat wordt een lastig verhaal. Het gaat er denk ik ook al snel om hoe de groep zich ontwikkelt en of PSV al snel zal moeten vaststellen dat overwinteren uit beeld is of niet. Maar dat de kansen van PSV minimaal zijn, dat is wel helder. Wat Aad hier zegt dat vind ik nonsens.

Haha, die de Mos. Die denkt werkelijk dat er ook nog kans is op de tweede plek......
Probeer eerst maar eens te overwinteren en dat samen met Inter uit te maken, voordat je aan meer denkt.

31 augustus 2018 om 09:03

Aad is niet goed bij zijn hoofd. Hij bedoelt dat PSV dat vorige week nog werd weggespeeld door Zwolle? Dat maakt kans tegen Tottenham? Aad neem je medicijnen en ga lekker naar bed. Waus.

31 augustus 2018 om 10:36

Dat is natuurlijk niet helemaal eerlijk wat je zegt.
Kijk, Real Madrid heeft vorig jaar de Champions League gewonnen, maar dat wil niet zeggen dat ze in de competitie Altijd goed hebben gespeeld. (verloren van Espanyol, gelijk tegen Levante, etc.). Kijk Ajax de afgelopen weken, verliezen van Heracles, moeite met VVV maar in de playoffs een super wedstrijd neer zetten.
Het punt is, dat de competitie vaak een andere motivatie geeft bij de spelers dan bij de Champions League. En met die motivatie zou PSV op een gekke dag nog wel eens kunnen stunten, al acht ik de kans natuurlijk kleiner dan Aad hier doet voorkomen

31 augustus 2018 om 10:41

Het gaat niet om hoe je speelt maar om het resultaat.

31 augustus 2018 om 14:01

Hoezo weggespeeld,ze winnen toch van Zwolle. Wie is hier nu de Waus.

Met een goede portie geluk kun je derde worden in de poule. Maar om nu te zeggen dat PSV zich kan meten met Tottenham. Laat me niet lachen Ajax en PSV zijn in mijn ogen van een hele andere categorie.

31 augustus 2018 om 13:20

Je hebt helemaal gelijk. PSV en Ajax zijn van een totaal andere categorie. De laatste onderlingen wedstrijd zijn jullie zwaar vernederd in Eindhoven en al 4 jaar is geen noemenswaarde prijs gewonnen in tegenstelling tot psv.

31 augustus 2018 om 13:33

Je reageert een beetje geïrriteerd terwijl mrvanloon denk ik probeert aan te geven dat zowel Ajax als PSV ver onder het niveau zitten van Tottenham. Althans ik hoop dat hij dat bedoeld, zo niet dan kan ik je reactie wel waarderen.

31 augustus 2018 om 15:28

Haha je kan met een Ajax logo bij je naam nog geen normale opmerking maken of Panerai staat schuimbekkend op de stoep hoor 😂 Doe effe chill man, mrvanloon zegt hier dat het voor PSV (maar ook voor Ajax) in zo'n groep gewoon nagenoeg onmogelijk is omdat Barca en Spurs van een andere orde zijn. Hoezo kom jij dan ineens uit het niets met een verhaal over een vernedering in Eindhoven (in Amsterdam gebeurde overigens hetzelfde andersom maar enfin) en de 4 jaar zonder prijzen van Ajax?? Heeft er werkelijk 0,0 mee te maken!

31 augustus 2018 om 17:32

Ik dacht dat het duidelijk genoeg was dat ik zowel Ajax als PSV bedoel. Ik ben wel realistisch genoeg om te beseffen dat ook Ajax slechts kan dromen van het niveau van de Spurs.

Blijkt maar weer dat men soms leest wat men wil lezen

31 augustus 2018 om 18:24

Haha je hebt gelijk verkeerd begrepen excuus.

31 augustus 2018 om 14:02

Precies zoals je zegt, Ajax en PSV.

De wonderen zijn de wereld niet uit. Ajax werd ook derde met een poule van City Dortmund en real (3 kampioenen). En had ook niemand verwacht. Tuurlijk is het een uitzondering maar hopen mag altijd. Moeten er voor gaan

Deze groep is de zwaarste, iedereen verwacht dat Barca eerste wordt maar denk dat iedereen minstens een keer zal verliezen in die groep. Kan echt enorm spannend worden!

Ach. Psv werd twee jaar geleden ook afgeschreven voordat er een wedstrijd gespeeld was. Psv zou wel even kansloos onderuit gaan tegen United. En Atletico? Moet juist blij zijn met deze poule. Dit is CL. Kans op overwinteren is altijd gering. Ongeacht welke poule. Nederlandse clubs hebben weinig te vertellen en kunnen alleen maar verassen.

Nou Aad, hier ben je toch wat te optimistisch denk ik.

Je kan beter in die Abba groep met Ajax, Bayern, Benfica en AEK zitten. Een ietwat jaren-70 vergane glorie gehalte, maar wel een groep waar muziek in zit.

Ik vind dat zowel Ajax als PSV bepaalde wapens heeft om iedere tegenstander pijn te doen. Ajax heeft het voetballend vermogen en een vrachtlading aan creativiteit en PSV is een team dat voorin enorm veel snelheid heeft. Ook lijkt het scoren ze steeds makkelijk af te gaan met Lozano, Bergwijn, Malen en De Jong

Ja natuurlijk Aad , je kan je met alle ploegen meten dus feitelijk zegt hij niets geks. Maar dan zul je bij deze ploegen al snel tot de conclusie komen dat ze een maatje te groot zijn. Het is een prachtige loting , en je moet er als PSV vooral van genieten en leren. Maar ik zie geen enkele mogelijkheid om 2e te worden, 3e is al een hels karwei.

Ja natuurlijk Aad , je kan je met alle ploegen meten dus feitelijk zegt hij niets geks. Maar dan zul je bij deze ploegen al snel tot de conclusie komen dat ze een maatje te groot zijn. Het is een prachtige loting , en je moet er als PSV vooral van genieten en leren. Maar ik zie geen enkele mogelijkheid om 2e te worden, 3e is al een hels karwei.

Wees toch realistisch De Mos hoogst haalbare zou de 3de plek kunnen zijn en dan nog zou ik het een top prestatie vinden.
Vindt het wel balen want Europees hoop ik dat elke Nederlandse club verder komt, dit is zo'n zware poule pfff we gaan duimen

Enige voordeel in deze groep is dat je niet hoeft te waken voor onderschatting. Wellicht dat je zelf lichtjes wordt onderschat, dan zijn er her en der mogelijkheden. Logisch gezien krijgen wij 6 prachtige wedstrijden (tegenstanders) voorgeschoteld, maar acht ik de kansen Europees door te stromen klein..

Aad heeft vertrouwen, dat is al meer dan ik de hele morgen hier gelezen heb.

Ja de poule is zwaar maar:

1: in het ergste geval verlies je alles, pluspunt is dat je team niet leeg gekocht wordt in de winterstop.
2: PSV kan vrijuit voetballen en van onderschatting zal van PSV zijde helemaal geen sprake zijn
3: Wat nu als het allemaal wel lukt, welke poule is er dan mooier dan deze om te excelleren.
4: CL is al geslaagd, we hebben al een boost van een kleine 40 miljoen in kas

Lekker achterover hangen op de bank, drankje en hapje erbij en laat je verrassen!

31 augustus 2018 om 10:44

Ik weet niet of ik vrij zou voetballen tegen deze ploegen. Je hebt natuurlijk niets te verliezen, maar als je net zoals Feyenoord vorig jaar vaak zo kansloos bent werkt dient niet motiverend.

Psv moet zich richten op de 3e plek, dat moet zeker kunnen lukken. Maar 2e, dan moet echt alles wat mee kan zitten ook daadwerkelijk meezitten. Maar als ze 3e worden is dat al een fantastisch resultaat. Als ze maar hopelijk een verdediger erbij halen want met Viergever de CL in dat moet je niet willen.

Ajax daartegen moet vol gaan voor die 2e plek achter Bayern. Ik acht Ajax sterker dan Benfica en AEK. Win je in eigen huis van die 2 en houdt je ze uit op een gelijkspel ben je er al. En dat is een hele realistische gedachte. Ik hoop alleen wel dat Ajax vandaag alsnog met een extra spits komt aanzetten.

Ik heb er in ieder geval veel zin in.

31 augustus 2018 om 10:05

Sterker dan Benfica is ajax niet ik vind ze redelijke gelijkwaardig waar ik Benfica net wat beter acht

Zodra Aad "afkoopsom" de Mos iets roept denk ik vaak het tegenovergestelde. Tot nu blijkt dat een prima formule

Tottenham moeite thuis (als in Wembley)
3-1 tegen dortmund gewonnen en 3-1 tegen real madrid.. Aad moet niet zo slap lullen. Psv heeft daar nul kans.. Tottenham vorig jaar eerste in de poule en gaat dit jaar net Barcelona uitmaken wie er eerste wordt

En als Psv(hoop het niet natuurlijk) toevallig laatste wordt in de groep komt Aadje weer aanzetten dat hij dat wel had verwacht. Denk zelf dat de 3e plek het hoogst haalbare is voor Psv.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren