Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De lelijkste wedstrijd? De belangrijkste, want we hebben drie punten'

Laatste update:

Feyenoord won ondanks een zeer matig eerste bedrijf met 1-2 bij De Graafschap en blijft daarmee volop meedoen voor de bovenste plek. Aanvoerder Dirk Kuyt wilde na afloop dan ook weinig woorden vuilmaken aan de start van zijn ploeg. “De meest lelijke wedstrijd? De meest belangrijke, want we hebben drie punten”, verklaarde hij in gesprek met FOX Sports.

/

“We hebben de hele week gesproken over wat er eventueel zou kunnen gebeuren als we niet goed zouden starten... Nou ja, je roept het wel over je af”, doelde Kuyt op het zwakke begin van de Rotterdammers, die met een 1-0 achterstand de rust in gingen. “Aan de andere kant hebben we toch weer het karakter om de wedstrijd om te zetten. Ondanks het feit dat we heel teleurgesteld zijn over de vertoning in de eerste helft, ben ik toch blij met de tweede helft.”

Een echte verklaring voor de slechte start kon de ex-international niet geven. “Chelsea, met al die fantastische voetballers, gaat ook ten onder”, stipte hij aan. “Voetbal is soms lastig te verklaren. De eerste helft was heel slecht, maar ik ben blij met de drie punten en het karakter van het team”, besloot Kuyt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alleen de eerste helft was slecht maar de 2de helft hebben ze zich her pakt. En de winst verdiend

4 oktober 2015 om 16:52

Juist. Hij verwoordt het ook erg goed vind ik. Geen verklaring, gewoon slap begonnen klaar. Soms valt voetbal niet te verklaren. Altijd dat gezoek naar een reden, je speelt zo nu en dan belabberd, shit happends.

4 oktober 2015 om 16:53

Was natuurlijk nog steeds geen hoog niveau.

Hoop echt dat Feyenoord me de komende weken meer gaat entertainen want uiteraard ben ik blij met de punten, maar verder beleef je heel weinig plezier aan de wedstrijden van Feyenoord.

4 oktober 2015 om 18:44

Ach, als Feyenoord dadelijk een sterke reeks neer zet is iedereen deze wedstrijden weer vergeten, maar hebben ze wel de punten. Tegen PEC was het goed, vandaag wat minder. Logisch ook, dit zijn de moeilijkste wedstrijden mentaal gezien.

Ik had na de wedstrijden tegen pec wel wat meer verwacht. Maar goed 3 punten dus gewoon snel vergeten. Zolang er gewonnen word vind ik het prima

4 oktober 2015 om 17:07

Dat is momenteel de klasse van Feyenoord slecht spelen maar toch als winnaar van het veld stappen.

4 oktober 2015 om 18:26

Precies. 3 punten pakken (ook al was het lelijk) en gewoon doorgaan.

4 oktober 2015 om 18:02

Want?

De scheids had Kramer direct rood kunnen geven. Daar hadden we wat geluk. Maar verder?

Je zal waarschijnlijk het afgekeurde doelpunt bedoelen. Je kan duidelijk zien dat vd Pavert(?) Vermeer hindert, in de 5 meter..

4 oktober 2015 om 19:18

Waarom zeg je verder? Ik had feyenoord echt niet meer zien winnen zonder kramer, met 10 man en een 1-0 achter. Dit is allesbepalend voor de wedstrijd jammer dat hij het niet zag. 3 duels schorsen dan maar.

4 oktober 2015 om 19:24

En het was zeker geen overtreding op Vermeer was gewoon een terechte goal....en die kramer begint een beetje kazim trekjes te krijgen denkt opeens ook dat die alles is

4 oktober 2015 om 19:25

Hij hindert niet hoor Vermeer zit er gewoon naast

4 oktober 2015 om 19:37

Beetje roze bril op gehad met de afgekeurde goal zeker. Zelfs sky sport uk noemde het ontrecht dat de goal afgekeurd werd, na ettelijke herhalingen. Het was vermeer die tegen de spelers aanbeukte, niet andersom. Een 5 meter gebied is heilig voor een keeper, maar niet als hij zelf als een malloot uit komt en spelers beukt.

4 oktober 2015 om 20:09

Hij word door twee man duidelijk afgehouden. Die keken alleen naar vermeer. Dus goede beslissing. En als zulke duwtjes al bestraft worden dan is het einde zoek, zeker als je kijkt wat voor schoppen de graafschap aan het uitdelen was de eerste helft.

4 oktober 2015 om 22:29

@rombomcu

Je weet niet hoe het verder zou zijn gegaan. Feyenoord heeft dit seizoen al bewezen op wilskracht met 10 man te winnen. Verder gebeuren er wel meer dingen die niet bestraft werden, toevallig gezien hoe El Ahmadi onderuit werd geschoeffeld? Of hoe de Graafschap spelers tegen Makkelie aanliepen na de terecht afgekeurde goal? Dat zijn dingen waar je ook minimaal geel voor kunt geven. Die hebben net zo goed direct invloed op een wedstrijd.

@voyager

Wat wil je zeggen met "zelfs sky sport uk noemde het onterecht dat de goal afgekeurd werd"? Bij FOX Sports zeiden ze dat het goed gezien was door Makkelie. Wie moeten we nu geloven?

De eerste helft was idd zeer slecht,tweede was (veel) beter.
Vorige seizoenen verloren we dit soort wedstrijden,slecht spelen en niet kunnen winnen van de kleinere club's,met alle respect. Dus hopen dat dit een stijgende lijn gaat worden,want dan kan het nog wel eens leuk worden voor me cluppie.

Punten het belangrijkst. Tuurlijk, maar je mag wel eens naar jezelf kijken als ploeg. Schande hoe je speelt tegen zo'n zwak team in de eredivisie. Zonder inzet kom je nergens, de Graafschap had dat wel de eerste helft.

4 oktober 2015 om 19:45

2e helft ook!

Op dondere man ik kan ook wel winnen met z'n scheids met een kakkerlak holfd #makkeliemoetmaarstoppen

Met dank aan Makkelie, die Kramer rood had moeten laten zien en het 2e doelpunt van de Graafschap gewoon moeten laten tellen i.p.v. met een lul smoes te komen dat Vermeer gehinderd werd. Vermeer was gewoon te laat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren