Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De Kromme' steunt Boëtius: ‘Kijk naar Arda Turan'

Laatste update:

Jean-Paul Boëtius grossierde vorig seizoen in doelpunten en assists. Hoe anders is het deze voetbaljaargang; de aanvaller van Feyenoord kwam in twintig duels tot slechts vier doelpunten, gaf geen enkele assist en wordt bovendien regelmatig door de eigen aanhang uitgefloten. “Hij staat stil in zijn ontwikkeling. Dan is de vraag: hoe is dat mogelijk, want die jongen heeft zo vreselijk veel talent”, erkent Willem van Hanegem in het Algemeen Dagblad.

/

Van Hanegem denkt op de eerste plaats dat Boëtius gebaat is bij een middenvelder in zijn rug. Door het spelsysteem van Feyenoord kan een directe tegenstander van de aanvaller zich negentig minuten volledig focussen op mandekking. De oud-speler en -trainer wijt de terugval van Boëtius ook aan een gebrek aan vertrouwen. Hij geeft Arda Turan als voorbeeld.

“Een van de beste spelers in Europa. Daar zag niemand het een paar jaar geleden nog in zitten.” Van Hanegem doelt op uitleenperiode van de aanvallende middenvelder door Galatasaray aan Manisaspor, in 2005/06. “Onder Diego Simeone in Madrid is alles toch nog goed gekomen. Memphis Depay heb ik ook wedstrijden zien spelen waar bij ik dacht: ‘wat doet hij nou toch allemaal?’. Maar zijn coach liet hem staan en dat betaalde zich later dan weer uit. Het is te hopen dat Boëtius bij Feyenoord dezelfde behandeling krijgt.”

Jean-Paul Boëtius hoort in de basis van Feyenoord thuis

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

vind het mooi dat van Hanegem is een keer voorbeeld neem van niet een superster. Arda wordt door vele onderschat maar het is geen toeval dat Simeone hem in de belangrijke wedstrijden altijd laat starten. Arda is iemand als hij de bal heeft dat verwacht je iets. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon een goede voetballer. Ik persoonlijk hou van dat soort spelers net als een El Ghazi bij ajax. Hij is misschien nog jong maar je verwacht iets als hij de bal heeft. Dat is ook het geval met Boetius. Ik als Ajax fan zie ook dat deze jongen veel talent heeft. Met Boetius komt het wel goed daarvan ben ik overtuigd. Gun deze jongen de tijd en ruimte om zich te ontwikkelen en hij zal het vetrouwen uitbetealen.

Het is schandalig dat Boetius soms wordt uitgefloten. Van Hanegem heeft gelijk. Boetius heeft een voetballende speler achter zich nodig. Afgelopen 2 seizoenen stond Vilhena achter hem en liep ons linkerkant met Nelom bij vlagen uitstekend. Nu staat er een hardloper en mis je heel dat voetballende gedeelte. Boetius wordt bijvoorbeeld steeds vaker in de voeten aangespeeld met de tegenstander achter zich. Je hebt dan vrij weinig aan Boetius.

14 februari 2015 om 11:47

Welke hardloper bedoel je dan? Immers? Die stond er vorig seizoen ook. Enige verschil is El Ahmadi voor Vilhena, maar die is voetballend misschien wel sterker. Bovendien hoort Boetius ook goed met een bal in zijn voeten om te kunnen gaan. Zijn actie is toch een kwaliteit van hem?

14 februari 2015 om 11:55

Immers speelt dit seizoen veel minder diep dan afgelopen twee seizoenen. Hij speelde bij vlagen zelfs naast Pelle. Nu speelt hij meer op het middenveld en dat is niet goed voor Boëtius. Die heeft een speler zoals Vilhena nodig.

Een actie is inderdaad zijn kwaliteit maar hoe kan hij een actie maken als hij constant in de voeten wordt aangespeeld met een mandekker achter hem? Hij zou juist in de diepte gestuurd moeten worden en dat gebeurt dit seizoen zelden.

Arda loodste Turkije op 21 jarige leeftijd al naar een halve finale op het Ek. Daarna is Arda inderdaad stil gaan staan in zijn ontwikelling maar onder Simeone is hij weer helemaal tot bloei gekomen. Ben benieuwd of Boetius dit kan, denk dat hij zich sowieso beter kan gaan focussen op de rechtsbuiten.

14 februari 2015 om 11:27

Persoonlijk is Arda Turan voor mij altijd en een zeer ondergewardeerde speler geweest. Kocht elk seizoen een shirt van Gala met zijn naam achterop, wat was/ben ik fan van die gast!

Wat velen nooit zullen verwachten is dat zijn sliding heel erg goed is. Zijn sliding was voor mij een inspiratie om het ook te kunnen leren.

Dat hij stagneerde in zijn ontwikkeling bij Gala, kwam gewoon door andere factoren. Zo werd hij te vroeg aanvoerder(21jaar), heb je te maken met Turkse media en was hij betrokken bij het opstootje tijdens de warmingup bij Fener. Deze zaken hebben zijn focus verlegd, waardoor hij de beste beslissing in zijn leven heeft genomen om naar het buitenland te verkassen.

Ik zal Arda Turan nooit meer vergeten als king. Favoriete Turkse speler allertijden!

Heel normaal hoor.. onbevangen debuteren vervolgens goed seizoen en nu lukt het gewoon niet.. hij is nog jong en dus niets aan de hand. . Snelheid +actie=altijd dreigend

14 februari 2015 om 10:00

Zie je toch bijveel talenten he. Eerste seizoen heel goed en daarna een dip

Arda was 18 toen ie verhuurd werd. Lijkt me meer een geval van speelminuten laten maken dan het niet in hem zien zitten.
Raar om dan te zeggen dat niemand het in hem zag zitten.

Boetius speelt het hele seizoen al matig maar staat hij vrijwel altijd in de basis. Hoezo gebrek aan vertrouwen?

Van Hanegem moet is normaal doen... als er bij PSV of Ajax iemand stil staat in zijn ontwikkeling deugd het allemaal van geen kant.... die kerel is niey meer serieus te nemen. Vraag me af of Feyenoorders zijn teksten ook maar voor lief aannemen en wetende dat hij allemaal onzin uitkraamt.

14 februari 2015 om 09:56

Van Hanegem heeft gelijk. Afgelopen twee seizoenen stond Vilhena achter Boëtius en dat liep lekker. Er was voldoende creativiteit aan de linkerkant en Boëtius werd regelmatig de diepte ingestuurd.

Nu missen wij dat creativiteit en je merkt dat Boëtius steeds vaker in de voeten wordt aangespeeld en dat is ideaal voor de mandekkers.

14 februari 2015 om 12:49

Ik blijf het altijd toevallig vinden dat het de Ajax supporters zijn die negatief zijn over van Hanegem.
Als er iemand bij Ajax of PSV een talent stil staat dan zegt van Hanegem er niks over omdat Ajax hem niks boeit! Ik hoor Cruif toch ook niet over de talenten van Feyenoord of PSV?

14 februari 2015 om 13:10

Haha ja en de vergelijking met depay vind ik helemaal vreemd aangezien boetius de veters van Depay niet eens mag strikken qua prestaties. Op een wk gestaan en zoveel goals maken . Ik denk ook dat Boetius te voorspelbaar is geworden en hij kan ook geen voorZet geven vanaf de zijkant .. Word hem idd niet makkelijk gemaakt zo!

Ze moeten hem weer op rechts laten spelen, daar stond hij vroeger ook. Misschien word hij dan weer de "oude" :P

Ik heb boetius afgeschreven bij die bal die hij vanaf 1 meter op de paal schoot 2 wedstrijden geleden....een intikkertje maar meneer was meer bezig met zo hoog mogelijk springen om niet geraakt te worden door de verdediger ( die nog een meter bij hem vandaan was ) dan met de bal in het net rossen......hij heeft niet alleen geen actie en geen voorzet ....hij is ook nog eens bang voor lichamelijke duels....Ik denk dat je daar als coach wel de grens moet trekken....iedereen zeikt kazim af , ( en terecht ) maar boetius is dit seizoen met afstand de slechtste speler van Feyenoord

14 februari 2015 om 10:50

Kazim krijgt haast geen bruikbare voorzetten van de buitenspelers, onterecht wordt Kazim afgezeken naar mijn mening. Vind hem verder erg goed meevoetballen in dit systeem.

14 februari 2015 om 10:51

Aha, dus jij bent zo'n loser die je eigen spelers uitfluit?

Depay laten ze staan omdat hij, ongeacht hoe goed hij speelt, vaak wel een doelpuntje maakt. Als Boetius niet goed speelt heb je werkelijk niks aan hem.

Ben het er wel mee eens dat het een kwestie van vertrouwen is. En dat los je niet op door hem veel te laten spelen en hem dan in zijn eigen sop gaar laten koken. Vertrouwen geef je door veel met hem te praten. Hem de ruimte geven om die fouten t

14 februari 2015 om 10:54

te maken*

Oei, Feyenoorders zijn dus niet blij met Jean Paul, ruilen met Mokhtar? Die man heeft veel meer rendement.

Zeer mooie compliment richting Arda Turan van één van de grootste Nederlandse voetballers ooit.

Ik weet echter niet wanneer men het niet zagen zitten in Arda. Ik volg hem al sinds de jeugd. In zijn eerste officiële wedstrijd voor Galatasaray dolde hij de verdediging van Ankaraspor alsof ze er niet stonden. Hij kwam er toen in voor Carrusca. Galatasaray miste twee penalties(1-1). Ik dwaal af. In z'n eerste Europese wedstrijd(vcl) tegen Mladen Boleslav liet hij zien dat hij een Europese carrière tegemoet ging.

Onder Manzano was Arda net zo goed, alleen het elftal draaide slecht. Met Simeone heeft Atl een grotere podium gekregen en vallen de kwaliteiten van Arda Turan meer op.

De Kromme heeft zich niet echt goed geinformeerd, maar ik snap het punt dat hij wil maken.

In zijn laatste seizoen bij Galatasaray was hij lang geblesseerd. Bij Manisaspor heeft hij zich juist ontwikkelt tot een completere voetballer, leerde daar verdedigen..

Wie kent Cafercan Aksu? Vroeger een veel groter talent dan Arda Turan. Scoorde veel meer en leerde Arda zijn dribbels.

Talent hebben is niet genoeg, je moet blijven werken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren