Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Jong uit frustratie: ‘Daar baal ik van en daar ga ik over praten’

Laatste update:

Degradatie dreigt voor Newcastle United. The Magpies staan na 31 speelronden met 25 punten op de voorlaatste plaats in de Premier League en de achterstand op het veilige Norwich City bedraagt zes punten. Siem de Jong erkent tegenover De Telegraaf dat het een ‘heel moeilijke situatie’ is.

/

“We hadden de afgelopen wedstrijden niet mogen verliezen, want dat maakt het nog zwaarder. We moeten heel snel punten pakken om hier nog uit te komen. Iedereen weet waar we voor vechten. We hebben een heel slecht seizoen gehad, maar zolang het nog niet gebeurd is, moeten we er voor blijven vechten”, aldus De Jong.

De 27-jarige middenvelder kwam mede door blessureleed dit seizoen tot slechts negentien wedstrijden in het eerste elftal en hij baalt dan ook van zijn situatie: “Ik heb niet het aantal duels gespeeld dat ik wilde spelen. Daar baal ik van en ik ga daar met de club over praten”, besluit De Jong.

Denk jij dat Siem de Jong volgend seizoen nog bij Newcastle United speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

19 wedstrijden valt toch goed mee. Ik dacht dat hij nu pas minuten aan het maken was.

4 april 2016 om 19:33

Vaak speelt hij ook maar een paar minuten als hij al speelt.

4 april 2016 om 20:36

Medellin
Dat valt zeker mee, als dit seizoen door blessure leed toch nog aan 19,
wedstrijden komt.dan hoef De Jong toch niet te balen en gaat daar met, de club over praten. Beetje vreemd vind je niet
.
Nb Waarvan 13 wedstijden als invaller en 3 maal gewisseld.

Middelmatige voetballer die alleen past bij een tiki taka spel tactiek.

Waarom halen ze hem biet terug als concurrent voor Milik?

4 april 2016 om 20:22

Weet niet of Siem daar op zit te wachten. Voor Ajax zou dat zeker een goede optie zijn imo

4 april 2016 om 20:31

Als je past bij een tiki-taka-tactiek, moet je dan niet een goede techniek, inzicht en passing hebben? Als je dan bedenkt dat Siem de Jong ook nog eens kan koppen, redelijk wat loopvermogen heeft, scorend vermogen en een aardige fysiek, dan is Siem de Jong misschien wel de meest complete voetballer ooit toch knap dat het dan een middelmatige voetballer is.

On: probleem met De Jomg is dat hij een heleboel kan maar, van alles net niet genoeg. Het is geen slits maar, as middenvelder brengt hij toch ook niet wat ze in Engeland willen zien. Denk wel nog steeds dat hij het best tot zijn recht komt in een box-to-box rol. Maar, hij heeft nou eenmaal Wijnaldum voor zich. De enige die zich dit seizoen nog redelijk aan de malaise van Newcastle onttrekt.

Hij bakt er gewoon helemaal niks van. Ik vond hem altijd al overschat ook bij Ajax. Heeft een draaias van een vrachtwagen en heeft deze transfer puur en alleen verdient doordat Pantelic toentertijd gaten voor hem trok en goed een bal kom vasthouden de spits.

4 april 2016 om 20:04

He? Pantelic was al lang en breed weg bij Ajax toen Siem zijn transfer verdiende.

4 april 2016 om 20:27

Maar dat was het enige seizoen waarin hij echt uitblonk. Hij is gewoon een matige speler en dat wilde niemand geloven toen ik het zei toen hij bij Ajax speelde en het wordt nu bewezen.

Lekker is dat als je gelijk krijgt!

4 april 2016 om 20:32

Hahaha grapjas, pantelic en Siem? Daarna begon Siem zijn carrière pas. Heeft het bij Ajax juist uitstekend gedaan. Helaas veel geblesseerd geweest afgelopen seizoen maar blijft een mooie voetballer.

4 april 2016 om 20:32

Goed zo KanyeWest, hier is een lolly.

4 april 2016 om 21:11

Die assists van zlatan ronde die anders altijd wel netjs af onze Siem

4 april 2016 om 20:25

Haha, Siem de Jong heeft nog vier jaar bij Ajax gespeeld toen Pantelic al weg was hoor

Als je met Robben en Depay op de vleugels speelt lijkt mij Siem de Jong de meest geschikte spits voor Oranje. Robben en Depay zijn beide vleugelspitsen waar je als spits weinig aan hebt maar Siem de Jong is wel een spits waar Robben en Depay wat aan hebben. Siem is fysiek (mits fit) sterk, kan kaatsen, koppen, schieten en de bal vasthouden en heeft ook spelinzicht. Hij zou ook een goede tandem kunnen voeren met Klaassen voorin.

Maar ja moet ie wel heel blijven en veel spelen.

Als je je bij Newcastle niet in de basis kunt spelen, in zoveel seizoenen, dan moet je je afvragen of dit jouw niveau wel is. De coach zal niet expres een zwakkere speler op jouw plek zetten...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren