Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Jong: ‘Mijn vriendin had het ook op de radio gehoord bij Edwin Evers’

Laatste update:

De Telegraaf pakte vrijdag uit met het nieuws dat Paris Saint-Germain ‘zo goed als zeker’ de nieuwe club wordt van Frenkie de Jong. Les Parisiens zouden een bedrag van 75 miljoen euro overhebben voor de 21-jarige middenvelder. In gesprek met de Volkskrant benadrukt De Jong nog eens dat de zaak nog niet beklonken is.

“We hadden twee dagen vrij gehad, en toen was daar een heel circus met Paris Saint-Germain. Ik lag nog te slapen, want we trainden pas in de middag. Mijn vriendin was al even weggeweest. Ze kwam terug en zei: Heb je het gelezen? Ze had het ook op de radio gehoord bij Edwin Evers. Frenkie de Jong voor 75 miljoen naar Paris. We wisten dat het niet waar is, maar toch ga je dan even twijfelen”, zegt De Jong. Hij benadrukt dat er ‘nog geen deal’ is.

“Voor mij persoonlijk niet, met Ajax ook niet. Er is nog geen keuze gemaakt wat ik ga doen aan het einde van het seizoen, naar welke club ik ga, of ik nog een jaar blijf. Iedereen mag wat zeggen. Je kan ook niet iedereen tevreden stellen”, gaat de middenvelder verder. Ajax-trainer Erik ten Hag grapte afgelopen vrijdag op de wekelijkse persconferentie dat De Jong reeds Frans spreekt. Hij kon wel lachen om de opmerking van de oefenmeester.

“Want hij weet dat het nog niet zover is. Hij werkt bij Ajax. Ik heb niet het gevoel dat ik anders speel of train dan daarvoor. Anders moeten ze het zeggen natuurlijk. Over het algemeen liggen we er nog niet wakker van”, besluit De Jong.

Zie jij Frenkie de Jong daadwerkelijk naar Paris Saint-Germain vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat heerlijk deze nuchterheid. Sluit van alle wandelgangen af. Ik blijf hoop houden op Barca..

10 december 2018 om 11:17

Bij barcelona hebben ze ook snel kwaliteit op t middeveld nodig hoor, daar komt hij ook echt wel aan de bak

Frenkie doet er goed aan om naar Frankrijk te gaan. de competitie daar is vrij relaxed,geen PL hektiek,en bovendien zit ie vlak bij huis. slimme keuze mocht ie daar heen gaan.

10 december 2018 om 08:50

Engeland en Spanje zijn ook niet ver weg hoor maar dat terzijde. Denk dat de Franse competitie wel prima is om mee te beginnen.

10 december 2018 om 11:06

Aan de andere kant is hij met een prijs van 75M en een contract van vijf jaar onbetaalbaar en zit hij vast in Parijs. Leuk, dan winnen ze niet met 4-0 van de rest maar met 6-0... lekker uitdagend

10 december 2018 om 15:36

Juventus wordt in Italie ook bijna structureel kampioen, terwijl Bayern de laatste jaren alleenheerser is in Duitsland. Voor de uitdaging hoef je dus ook niet naar die clubs heen te gaan. PSG is voor bijna elke speler gewoon een hele aantrekkelijke club.

10 december 2018 om 09:21

Vrij veel hectiek momenteel in Parijs hoor.

10 december 2018 om 10:24

panfluitspeler

Je kunt het ook zo zien; er is weinig uitdaging in Frankrijk. PSG wordt daar praktisch ieder jaar kampioen en tegenstanders van formaat zijn er nauwelijks. Het hangt dan van europees voetbal af en ook daar komt PSG vaak net tekort. Om te groeien denk ik dat een stap bij een subtopper in Engeland of Spanje beter zou zijn dan de absolute top, dat ben ik met je eens, maar Frankrijk en die Fransen zou ik persoonlijk alle dagen overslaan. En Parijs helemaal op het moment. Maar dat is mijn mening.

10 december 2018 om 15:33

Natuurlijk is de Ligue 1 aanzienlijk minder dan de top-competities, maar met tegenstanders als Lyon, Marseille, Monaco (normaal gesproken) en soms Lille speel je ook wel tegen sterke ploegen. Het is niet de beste competitie, maar het is wel een stuk beter dan de Eredivisie.

Er is weinig uitdaging daar in Frankrijk, maar ze spelen wel jaarlijks Champions League en je speelt met geweldige spelers als Neymar, Mbappe, Verratti enzovoort. Bovendien is Parijs natuurlijk niet de beroerdste stad om in te wonen. Het financiele plaatje is ook ongetwijfeld erg aantrekkelijk.

10 december 2018 om 10:53

Wat zijn dat nou voor twee redenen. Dichtbij huis? Dat doe je aan het einde van je carrière misschien als je kinderen en al hebt. Hij is 21 dan ga je nu toch niet kijken wat het meest dichtbij is. En ook de competitie is relaxed? Je wilt toch een beetje uitdaging. Ik ben in ieder geval niet onder de indruk als die goed speelt dalijk tegen stade rennes, nantes, lille etc. Ik zie hem veel liever in de Spaanse of Engelse competitie. Hij is toch zo goed? De nieuwe cruijff? En dan naar een team gaan wat de afgelopen 7 jaar makkelijk kampioen is geworden en de komende 30 jaar dat ook nog wel zal worden. Als andere jongens naar dat soort clubs zouden gaan, wordt er geschreeuwd geldwolf en nu is het een slimme keuze.

Ik denk dat hij bij PSG echt een bepalende speler kan worden aan de bal en dat zij hem echt belangrijk willen maken, omdat ze er ook al zo vroeg bij zijn. Persoonlijk hoop ik dat hij naar een City of een Barca gaat. Naast dat ik deze ploegen sympathieker vind, speelt vooral City heerlijk tiki taka voetbal

10 december 2018 om 09:51

Alleen daar is hij toch helemaal niet zeker van een basisplaats? Als mensen zeggen dat hij beter naar Real, Barca, City, Bayern gaat dan moet ik eerlijk gezegd een beetje lachen want bij die clubs zou ik niet weten wie ze op de bank voor hem moeten zetten. Bij PSG speel je in een topteam maar je hebt ook veel kans om basisspeler te worden omdat concurrentie van Rabiot (waarschijnlijk weg), Veratti, Draxler, Nkunku etc. Toch wel wat minder is dan bijvoorbeeld Modric, Ceballos, Isco, Kovacic(waarschijnlijk weer terug), Kroos, Casemiro etc. Daarom is PSG voor hem een goede club want speeltijd is daar eigenlijk vrij zeker omdat zelfs verdedigers als N’soko, Kehrer en Marquinhos soms middenveld staan of bijvoorbeeld ook een Di Maria waarvan je nou niet kan zeggen dat centrale middenvelder zijn ideale positie is.

Hij moet gewoon wachten. Voor hem komen nog betere opties. Ik denk dat man c deze week nog meld in Amsterdam

Ik miste al een item waarin zijn vriendin ook aan het woord kwam , maar gelukkig ook een nuchtere meid ! Iedereen in de omgeving van Frenkie is zo lekker nuchter, Frenkie zelf , zijn vader, zijn moeder, zijn vriendin, de vader van zijn vriendin, de buurman van de vader van zijn vriendin , zijn cavia, de goudvissen van zijn neefje, echt helemaal niemand weet ergens iets vanaf. Maar ondertussen staat zijn niet zo nuchtere zaakwaarnemer( jammer) geschrokken op de foto met de TD van PSG.

10 december 2018 om 08:56

Lekker nuchtere reactie zo op de vroege ochtend!

10 december 2018 om 08:57

Komt door Frenkie ...

10 december 2018 om 08:59

Volgens mij is Frenkie de Jong in dit interview enkel aan het woord geweest en niet zijn vriendin. Hij citeert haar enkel een keer in een anekdote. We zullen nog even moeten wachten op haar interview, mocht die er al komen.

Verder respect voor de onspannen en relativerende houding van De Jong in deze gestresste, moderne voetbalwereld waar geld de betrokkene vaak hypernerveus maakt, dat is toch een verademing.

10 december 2018 om 09:12

Ik vind dat puur door de houding van de Jong PSG al iets extra moet betalen. Zijn relaxte houding zal straks op iedereen effect hebben in Parijs. De gele hesjes kunnen op Marktplaats

10 december 2018 om 09:26

Ik zou me er niet zoveel van aantrekken, want dit gaat door totdat zijn handtekening ergens onder een contract staat.

Het is ook niet zo vreemd dat erover bericht wordt als zijn zaakwaarnemer zich samen met een delegatie van PSG laat fotograferen in The Harbour Club.

10 december 2018 om 09:42

@baradona
Ja Frenkie de Jong is ontzettend nuchter dat hij constant over PSG praat terwijl hij in dienst is van Ajax.
Ik vind het nu wel genoeg geweest. Hij moet de media even links laten liggen.
Als het niet zeker is en het ligt nog open waarom constant over PSG praten.

10 december 2018 om 11:17

@bombanera: Haha, jij bent helemaal een mooie.. Die gast wordt non-stop bestookt met vragen vanuit de media. Hij reageert er netjes en nuchter op en dan nog 'moet hij de media links laten liggen'? Snap je wel hoe dit soort dingen werkt? Dat kun je helemaal niet links laten liggen, daarmee wordt je continu geconfronteerd.

10 december 2018 om 12:12

@bombanera, Frenkie is zo nuchter als wat, totaal niet arrogant en zal nooit zelf als eerste over een club of in dit geval op PSG gaan praten. Hij is gewoon netjes en beantwoord alle vragen van de media. Hij geeft ook gewoon antwoord op de vragen, tot zover het dat toelaat en zal heus niet zeggen ''ja het is al rond'', terwijl de clubs nog niks officieels hebben bevestigd. Het tekent hem juist dat hij zo relaxt blijft onder alle aandacht en interesse van de top der top vd wereld (barca, real, man city, bayern, psg).
Dus hij beantwoordt vragen, hij praat er zelf niet over (i.i.g. begint hij er niet zelf over)..

10 december 2018 om 16:31

Bombanera99
Jij zegt de media links laten liggen Dat mag een sporter niet hij zal er ook liever niet over praten,dus jij zou de media links laten liggen,dan lig je er gauw uit,als arrogant, De club wil staat ook in het contrakt dat je met de media praat als die er om vragen,
Wat me telkens opvalt is dat hier mensen zijn die algauw iets zeggen zonder dat ze over het onderwerp genoeg weten

10 december 2018 om 16:39

@sanderkoevoets
Niet nuchter betekent niet automatisch negatief. Even rustig aan doen. Ik vind Frenkie de jong een van de meest positieve en echte personen in de voetballerij. Dat heb ik al verschillende keren geschreven.
Maar ook Frenkie de Jong heeft emoties, hormonen en een hartslag. Hij is super blij en enthousiast. Dat zie ik niet als nuchter maar ook niet negatief.
Ik hoop dat ik de lucht heb geklaard.
Emoties is niet nuchter en emoties horen bij het leven en is mooi om te zien.
Hij heeft nu zijn zegje al gedaan. Hij valt nu alleen maar in herhaling.

11 december 2018 om 13:27

Pieter,

"dus jij zou de media links laten liggen,dan lig je er gauw uit,als arrogant, De club wil staat ook in het contrakt dat je met de media praat als die er om vragen,"

Oh ja, staat in het contract van alle spelers van Ajax dat ze 'verplicht zijn' om met de pers te praten?? Welnee, onzin! Sterker nog, Ajax kan via de persvoorlichter volledig zelf inrichten en bepalen welke speler wanneer, hoe lang en op welke wijze de spelers met de media praten. Zonder instemming van die afdeling persvoorlichting zijn intervuiews met spelers niet eens mogelijk!

Los daarvan, in dit specifieke geval met die fotosessie in het restaurant is het overduidelijk en kraakhelder dat alles puur n scene is gezet, inclusief tip aan De Telegraaf, door mensen rond Frenkie de Jong zélf! Dus ja, er is wel degelijk een keuze om wel of niet met de pers te spreken.

En ik weet niet of het verstandig is om te beginnen over mensen die dingen zeggen over onderwerpen waar ze niet genoeg vanaf weten, aangezien het er de schijn van heeft dat je nou net zelf zo iemand bent.

11 december 2018 om 13:31

Zlatan

"@bombanera, Frenkie is zo nuchter als wat, totaal niet arrogant en zal nooit zelf als eerste over een club of in dit geval op PSG gaan praten. Hij is gewoon netjes en beantwoord alle vragen van de media. "

Tja, nogmaals, in dit geval waar het nu over gaat is dit allemaal het gevolg van een show die door de personen rond Frenkie de Jong zelf in scene gezet is. Dus in dit geval gaat het niet over 'rustig wat vragen van de media netjes beantwoorden'. Dit was gewoon een soort verkapte persconferentie.

Overigens wel eens met het algemene beeld van Frenkie de Jong. Ik vind zijn interviews ook rustig en ik vind de houding van Frenkie fris en keurig. Geen houdinkjes, gewoon normaal antwoord geven, etc. Daar heb ik verder niets dan lof voor.

10 december 2018 om 10:18

@baradona

Volgens mij haal je wat dingen door elkaar. Frenkie zegt niet van niks te weten, hij zegt dat hij niets heeft besloten. Twee verschillende dingen.

10 december 2018 om 10:56

En uiteindelijk komen we uit bij een niets voorstellende reactie - die we schijnbaar moeten lezen - van een reagluurder die part noch deel heeft noch van de hoed van de rand weet in dit dossier. Proficiat!

10 december 2018 om 12:04

Je schrijft een beetje zoals Nico Dijkshoorn schrijft over klaas. Ik zou als ik jou was een boek schrijven wie weet levert het nog wat op

10 december 2018 om 12:42

Volgens mij heeft hij geen cavia!

In het scala van artikelen met precies dezelfde strekking en 1 zin die nog niet eerder verteld was over de Jong, mocht deze met een opmerking over zijn vriendin natuurlijk niet ontbreken. Tjonge, wat fijn al deze nieuwe informatie.

10 december 2018 om 09:19

Ach ja, voor de liefhebber is het misschien een leuke toevoeging om te weten. Het is als artikelen over het koningshuis en andere celebrities van deze wereld. Daar smult het volk van. Er worden soms hele stambomen uitgeplozen om het volk op de meest smeuïge details te trakteren. Hart van Nederland, Shownieuws of reality-soaps halen niet voor niets hoge kijkcijfers.

Gelukkig kan men er zelf voor kiezen om er al dan niet voor open te staan, er naar te kijken, luisteren of het te lezen.

Verder zie ik zelf niet zo veel kwaad in het aanhalen van de woorden van zijn vriendin door De Jong. Hij noemt het met het nodige sarcasme en relativeringsvermogen en vertelt het als anekdote met een glimlach, niet om haar zozeer te betrekken in de zakelijke kant van het verhaal of haar mening wereldkundig te maken.

Prima toch? Liever op een ontspannen manier zo’n verhaal, dan weer zo’n geijkt verkrampt interview, waar de woorden op een schaaltje worden afgewogen. Het is ook niet als nieuwe informatie aangehaald, maar hooguit een onschuldig kijkje in het doodnormale en minder spannende dagelijkse leven van Frenkie de Jong.

10 december 2018 om 16:38

Dat vind ik juist het mooie aan Frenkie, gewoon zeggen wat er plaats vond,eerlijk en eenvoudig
De hooghartige zullen nooit zeggen mijn vrouw zei dit of dat,die zeggen nog niet dat ze een vrouw hebben.

10 december 2018 om 10:14

In het scala van klachten over het aantal artikelen een gratis tip: niet meer klikken en niet meer reageren. Dan wordt het echt vanzelf minder. Jullie doen het zelf!

10 december 2018 om 11:18

Nee hoor. Dat wordt het niet. Er is zo'n grote fanbase dat mijn bijdrage er niet toe doet.

10 december 2018 om 12:20

Vanzelf minder worden wordt het sowieso niet. Dit gaat gewoon nog een tijdje door, totdat de transfer beklonken is OF frenkie moet een zware blessure krijgen en dat ie voorlopig bij Ajax blijft, maar dat hoop ik niet voor Ajax (op dit moment) en voor hem (met oog op volgend seizoen)

Dit is allemaal deel van het spel. Gewoon om te kijken wat er nog meer inzit voor Frenkie en zijn management.
Hopelijk maakt hij sportief de juiste keuze zodat we nog langer van hem kunnen genieten

10 december 2018 om 10:22

Dat snapt iedereen en ontkent ook niemand toch? Hij zegt alleen dat hij nog nergens getekend heeft.

10 december 2018 om 11:06

Dat hoor je mij toch ook niet zeggen of ontkennen. Als je zo de reacties bekijkt over dit onderwerp dan weet nog niet iedereen dit.

Het slaat toch eigenlijk nergens op dat de media steeds transfers aankondigt als waarheid, terwijl de clubs en spelers nergens van weten. Zo heb je geen idee meer wat nou waar is en wat niet. Het zou fijn zijn als voetbalzone hier niet aan mee deed, maar al die onzin geruchten levert ze veel clicks op. natuurlijk

10 december 2018 om 10:25

Simpel de telegraaf wil geen scoop laten glippen alleen ze zitten er dit keer naast of trekken in elk geval te vroeg conclusies. Voetbalzone maakt nauwelijks artikelen, verzamelt ze alleen van andere bronnen. Dus uiteraard doen ze hieraan mee sterker nog ze bestaan bij de gratie van onze wens om ze te lezen. Cq ze zouden knettergek zijn als ze hier niet aan mee deden.

Dus de telegraaf verkoopt weer es lulkoek

Goed gedaan de Groot

Ben ik de enige die niet gelooft dat hij daadwerkelijk voor 75 miljoen die kant op gaat?

10 december 2018 om 12:15

Jep. Frenkie behoort op dit moment tot 1 van de grootste talenten in de wereld en zal naar een toplcub gaan vh kaliber Barca, Real, City, Psg, Bayern etc. + 21 jaar en international en een speler die bepaalde kwaliteiten heeft die maar weinig spelers hebben (dribbel, passing vooruit waarbij hij soms 3,4 man overslaat, mannetjes passeren, vooractie, positiespel etc.)

Mooi hè, al maanden lang verschijnen hier artikelen me speculaties over De jong gaat hier naar toe of daar naar toe en dan aan het einde van het jaar lees je weer dat er nog niets rond is of wat dan ook.
Hoe hou je de mens bezig😄

Kan me bijna niet voorstellen dat hij daadwerkelijk naar psg gaat, daar speel je in een klote competitie easr je met 2 vingers in je neud kampioen wordt, en heb je alleen een beetje uitdaging in de CL, bovendien kom je daar nooit meer weg ook.

Kan in mij ogen veel beter naar duitsland, spanje of engeland verkassen

75 miljoen slaat natuurlijk werkelijk nergens op. Ronaldo ging deze zomer voor 105 miljoen weg. Ronaldo die maakt zijn bedrag nog goed door shirtjes en commerciële waarde. Iedereen die zegt dat Frenkie de Jong zoveel geld waard is die is compleet doorgeslagen in de hype. Frenkie is niet het grootste talent op zijn positie. Hij heeft zeker talent maar zo goed dat anderen beweren als dat hij is. Dat is hij zeker niet. Ik kan genoeg middenvelders rond zijn leeftijd opnoemen die het al vaker hebben laten zien op een hoger niveau. Lucas Torreira, Ndidi, Weigl, Kimmich, Arthur, Savic, Keita, Goretzka, Rabiot, Rodri & Fabian. Dit zijn er al meer dan 10! En nee ik zeg dit niet vanuit afgunst ik zeg dit vanuit een realistische blik op het voetbal. Alle Ajacieden die ik spreek in het echte leven zijn het er mee eens. Maar zij zeggen realistisch dat Ajax er het beste van moet maken en hem lekker zo duur mogelijk moeten verkopen. Daar hebben ze natuurlijk ook 100% gelijk in. Ze moeten proberen om zoveel mogelijk profijt te halen uit zo'n hype als dit. Maar wij kunnen wel realistisch blijven. Mensen vergeten ook dat hij op 21 jarige leeftijd al 3 blessures heeft gehad en hij naar alle waarschijnlijkheid blessuregevoelig is. Dus er zit een héle dikke kans in dat hij zijn potentieel niet eens kan waarmaken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren