Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Jong hoopvol: ‘Al vijf jaar is een De Jong kampioen geworden’

Laatste update:

Luuk de Jong is maandag officieel gepresenteerd bij PSV. De 23-jarige spits werd afgelopen weekend officieel overgenomen van Borussia Mönchengladbach voor een transfersom van zo’n 5,5 miljoen euro. Hij tekende een vijfjarige overeenkomst in Eindhoven en hoopt in zijn eerste seizoen direct de schaal te pakken met PSV.

De Jong legde bij zijn binnenkomst uit dat hij na twee moeilijke seizoenen in Gladbach en bij Newcastle United ‘gewoon’ weer aan voetballen wilde toekomen. “Ik wil weer in de spits spelen en daar mijn kwaliteiten laten zien. PSV is bovendien een mooie, grote club”, aldus de aanvaller, die voor zijn buitenlandse avontuur uitkwam voor De Graafschap en FC Twente.

Het voorbije jaar speelde De Jong op huurbasis in Engeland, bij Newcastle United. Zijn oudere broer Siem is net naar die club gegaan, terwijl Luuk de Jong zelf terug is in de Eredivisie. “Al vijf jaar is een De Jong kampioen geworden in Nederland, dat moet nu ook maar weer gebeuren”, legt de aankoop van PSV met een knipoog uit. Zijn broer pakte vier schalen op rij en daarvoor was De Jong zelf ’s lands beste met FC Twente.

“Als je PSV bent, vind ik dat je altijd moet meedoen om de titel. Vorig jaar hebben ze een jong team gehad, maar je ziet dat ze zichzelf goed ontwikkeld hebben. Ik denk dat je daarmee zeker voor de titel kunt gaan.” De Jong heeft goede hoop daaraan een belangrijke bijdrage te leveren. "Ik denk dat PSV perfect voor mij is. Ook de manier van spelen staat me aan, daar pas ik wel in denk ik.”

Hoeveel doelpunten gaat Luuk de Jong komend seizoen maken voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laten we dan vooral geen tradities gaan breken de komende jaren.......

14 juli 2014 om 15:41

Zo lang jullie geen verdedigers halen lijkt me dat uitgesloten. De inkopen die wel gedaan worden zijn stuk voor stuk prima spelers en hebben allemaal enorme restwaarde. Nu Brands nog zo gek krijgen de knip eens te trekken voor minimaal 2 kwalitatief goede jongens achterin.

14 juli 2014 om 15:44

haha...het wordt wel tijd dat psv weer een keer kampioen wordt met hun begroting, of in ieder geval voorronde CL haalt

ik denk dat de selectie in ieder geval goed genoeg is om kampioen te worden, ik zie feyenoord geen kampioen worden...denk dat het aankomend seizoen tussen ajax en psv gaat
van Vitesse weet ik nooit wat ik moet denken, en twente zal zich ook echt moeten versterken willen ze ook maar enige kans maken

ik verwacht tussen de 15-20 goals van de jong

Denkt hij nou echt dat Newcastle kampioen gaat worden? ;-)

14 juli 2014 om 15:41

Hahaha. Psv wordt het zeker niet, dus hij moet het over newcastle hebben idd.

15 juli 2014 om 00:47

Pfffff hoor je in eindhoven ook al 6jaar dat ze kampiien gaan worden.er is er maar 1die kampioen wordt weer en dat is ons alle ajax truste de jong haha.

14 juli 2014 om 15:42

Misschien AC Milan

Niet zo vreemd he als De Jong de meest voorkomende naam is in Nederland
OT: Als PSV het nog voor elkaar krijgt om Defour te strikken en ze in de defensie nog een aankoop weten te doen; dan denk ik zeker dat ze weer helemaal kunnen mee doen om de titel.

14 juli 2014 om 15:43

Arias, bruma, hendrix, willems. Als je kampioen wil worden moet je er minimaal 2 vervangen.

14 juli 2014 om 15:46

Arias? 1 van de beste verdedigers van de eredivisie de 2e seizoenshelft

14 juli 2014 om 16:33

Van die spelers die jij opnoemt vind ik Arias, Hendrix en Willems goed genoeg voor PSV alleen Bruma vind ik onzeker.

14 juli 2014 om 16:46

Arias heeft inderdaad een goede tweede seizoenshelft gespeeld. Maar dit geeft allerminst nog het vertrouwen dat hij komend seizoen de pannen van het dak gaat spelen. Hendrix heeft potentie maar heeft net als Bruma niet de ervaring om een seizoen lang constant te presteren. Willems daarentegen heeft denk ik een slechte mentaliteit en is naar mijn mening niet PSV-waardig.

Als Luuk ze weer netjes krijgt aangespeeld tikt hij ze er wel in, maar moet de aanvoer wel goed zijn, zoals bij zijn tijd in Twente. Maar zelf kansen creëren zie ik hem nog niet doen en blijft hij steken op 15 doelpunten.

Rodney Sneijder: er is al vier toernooien een Sneijder actief geweest op een eindtoernooi...

14 juli 2014 om 18:18

Verschil is alleen dat Luuk ook al kampioen is geworden en Rodney nog nooit op een ek of wk heeft gespeeld. Dus jou grap gaat niet op.

14 juli 2014 om 21:32

Weer iemand zonde humor...

Denk eerder Janssen/jansen als meest voorkomende naam @afcavosje

14 juli 2014 om 16:04

Nope, toch echt de Jong, voor Jansen (met 1 s) en de Vries.

14 juli 2014 om 16:11

Het is aantoonbaar de Jong.

Cambuur nu dan maar, met Henk de Jong

Nee maar eh.. PSV heeft weer een heerlijke voorhoede. Luuk de Jong kan de ballen á la Dost inkoppen op aangeven van Narsingh. En met de steekpassjes van Maher en Wijnaldum zit 't ook wel goed.
Er zal alleen achterin nog wel hier en daar wat bij moeten.

Tja, ik zie PSV het komend jaar niet veel beter doen eerlijk gezegd. Te veel zwakke plekken in het elftal nog steeds.

Off: Ik lach me nu trouwens kapot als Nigel de Jong opeens terug komt naar Ajax in de zomer, kan er alsnog een de Jong kampioen worden

Heel mooi dat PSV wederom een spits heeft gehaald maar hoe zit het met de verdediging? Komt Rekik terug? Het zou kunnen voor PSV maar ik denk dat Ajax weer aan het langste eind gaat trekken. Ze blijven (tot nu toe) redelijk bij elkaar en er schijnen leuke talenten aan te zijn getrokken.

Ik ben benieuwd. Zoals ik nu denk zal de top 5 er zo uit zien:

1. Ajax
2. Psv
3. Twente
4. Feyenoord (feyenoord heb ik hier gezet vanwege de leegkoop momenteel). Kan nog veranderen als er goede spelers voor terug komen).
5. Heerenveen

Het is maar goed dat hij het met een knipoog heeft gezegd. Nog niet zo lang geleden wisten velen met zekerheid te zeggen dat het winnen van de JC-schaal een garantie was voor het mislopen van de titel. Maar er is geen hogere macht die bezig is dit soort rijtjes in stand te houden, er is alleen de mens die zijn onzekerheid wil bezweren met schijnzekerheden.

Het word een hels karwei om met een trainer als Cocu kampioen te worden. De selectie van Psv is talentvol en gretig maar als je dan een trainer hebt die geen respect af kan dwingen houd het snel op. Als ze Depay kunnen behouden en halen nog 2 goede centrum verdedigers dan zijn ze een van de 2 titelkandidaten, mits Cocu op de zelfde manier handelt als verleden jaar.

Wat ik mij dus af vraag is: Haalt Luuk de Jong zijn oude niveau weer? Ik denk zelf van wel. Alhoewel De Jong erg weinig heeft gepresteerd bij Newcastle United en Mönchengladbach heeft De Jong nu in het buitenland veel ervaring heeft opgedaan op het hoogste niveau. Dan zou hij dus nu zelfs de vorm die hij voor zijn buitenlandse avontuur had kunnen overtreffen. Maar dat zullen we gaan zien.

Aan alles komt een eind Luuk....

14 juli 2014 om 19:25

Zo is het maar net dus na 4 jaar is het wel welletjes met jullie.....

14 juli 2014 om 19:34

Hehehe Touché

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren