Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Jong heeft ondanks geslaagde medische keuring nog weken nodig

Laatste update:

Siem de Jong heeft de medische keuring met succes doorlopen. PSV hoeft nu enkel nog wat details met Newcastle United te bespreken en als dat is gedaan, wordt De Jong waarschijnlijk maandag gepresenteerd. Hij kan echter nog niet meteen in actie komen.

/

Het Eindhovens Dagblad meldt dat de 27-jarige De Jong een paar weken nodig heeft om honderd procent wedstrijdfit te worden en de aanwinst zal de komende wedstrijden dus nog niet meedoen met het team van trainer Phillip Cocu. De eerstvolgende duels van PSV zijn die met FC Groningen, NEC en Feyenoord.

De Jong, zesvoudig international van het Nederlands elftal, kwam in dienst van Newcastle tot twee doelpunten en één assist in 26 wedstrijden en heeft er nog een contract tot medio 2020. PSV hoeft geen huursom voor hem te betalen.

Krijgt PSV spijt van deze deal, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen huursom. Dan nemen ze dus zijn salaris over. Wat zou dat zijn? 2,5 s 3 mln? Niet echt goedkoop voor een geblesseerde speler die al zo lang niet gespeeld heeft.

22 augustus 2016 om 08:13

Ik denk niet dat ze zijn hele salaris overnemen misschien een gedeelte. Siem heeft alle tijd om dit te worden, er komt ook een interland periode aan. Laat hem maar zijn ritme opdoen in Jong PSV en tegen Feyenoord ofzo een uur mee laten doen.

22 augustus 2016 om 08:17

Een uur meedoen? Voor wie dan? Het middenveld bij PSV staat momenteel als een huis. Hendirx, Guardado en Propper vullen elkaar goed aan. Dan heb je ook nog Ramselaar die net binnen is. No way dat Siem de Jong basis gaat spelen bij Psv.

22 augustus 2016 om 08:23

Locadia, ik denk dat PSV 4-4-2 gaat spelen. Dan zou je Guardado links op het middenveld kunnen zetten en Narsingh rechts. En daarvoor de broertjes.

22 augustus 2016 om 09:51

Dan speel je op papier wel 4-4-2 maar in de praktijk 4-3-3 want narsingh trekt toch die hoek in.

22 augustus 2016 om 10:01

Misschien wel maar zo kan PSV veel meer systemen hanteren binnen een wedstrijd wat ze nu al steeds meer doen. Met 1 wissel bijvoorbeeld een Bergwijn erin kan je weer een ander systeem spelen. De meeste tegenstanders kunnen dat echt niet handelen.

22 augustus 2016 om 12:14

@ Lw88 Ik denk dat de trainer dus Cocu daar wel wat meer kijk op heeft dan jij. Siem de Jong is een aanwinst voor elke nederlandse ploeg. een speler met ervaring en met CL de beker en een zware competitie gaat hij genoeg wedstrijden spelen. En alleen zo wordt je kampioen door ene brede selectie te hebben. Ramselaar wordt rustig gebracht want denk je nou echt dat Guardado nog lang bij psv gaat blijven ???

22 augustus 2016 om 08:14

1.5

22 augustus 2016 om 08:19

Lijkt me stug dat PSV zoveel geld neertelt voor een bankzitter, want het lijkt me eveneens stug dat Siem veel in de basis gaat spelen bij Psv. Hendrix - Guardado - Propper staat momenteel goed en dat trio is alles behalve blessuregevoelig, al kan er natuurlijk altijd een wegvallen..das koffiedik kijken. Maar als iedereen fit is en blijft, lijkt het me sterk dat Siem veel gaat spelen.

22 augustus 2016 om 10:12

Het feit dat hij met zijn broer gaat spelen zal ze allebei een boost geven van hier tot Tokyo. Ik ben jaloers op psv, ze flikken het elk jaar weer! En wij tsja wij hebben Westermann
Kun je als club je TD in de verkoop doen en zelf een TD scouten voor 1 sept. Ik weet al wie we moeten kopen dan M Brandts genaamd miss kunnen we hem een jaartje huren? Met de optie tot koop...

22 augustus 2016 om 11:17

psv neemt naar 30% van het salaris voor zijn rekening dus in mijn ogen geen verkeerde deal.

22 augustus 2016 om 11:26

Het salarisplafondigt bij PSV op de 1.000.000, daar zullen ze niet snel over heen gaan. De 30 procent die ik net zag van de 2,8 miljoen zal dan wel kloppen ook bij de ideologie van PSV

Hoezo spijt krijgen van deze deal? Deze jongen was altijd een van de beteren op het veld tijdens zijn Ajax periode! Oke wel blessure gevoelig maarja niemand is perfect. Plus PSV betaald geen huursom dus hij heeft geen stuiver gekost dan alleen behalve de salaris die ze waarschijnlijk wel over zullen nemen van newcastle!

De vraag is natuurlijk wat is weken? Als ie half september fit is, dan is het niet echt een probleem, wetende dat er een interlandperiode tussen zit. Als je heel september niet op hem hoeft te rekenen, dan vind ik het toch alweer een ander verhaal worden en kun je je afvragen wat je aan zo'n huurovereenkomst hebt.

22 augustus 2016 om 09:55

Dus 2 weken op een heel seizoen maken voor jou het verschil tussen zinvol of niet...

Belangrijk is dat hij inzetbaar is wanneer PSV in het ritme van 2-3 wedstrijden per week gaat komen. Volgens mij komt PSV voor Feyenoord thuis in actie in de CL. Dat is nog zo'n 3 weken weg. We hebben vorig jaar kunnen zien dat dat z'n tol kan eisen. Met spelers die niet veel voor elkaar onderdoen neem ik aan dat Cocu zal rouleren waar dat nodig is. Ik vermoed dat hij tegen die tijd een stap heeft gemaakt in het 'wedstrijdfit' zijn. Hij is nu pijnvrij als het goed is en het zou wel een kwalijke zaak zijn als hij over een maand niet inzetbaar zou zijn. Wellicht kan hij stappen maken via Jong Psv.

Kwalijke zaak. Zonde dat 15 mei nu toch een smetje krijgt na deze transfer. Ja hij heeft Ajax de 1e optie gegeven, dat weet ik allemaal. Maar als Ajacied voelt deze transfer toch echt als een dolk in de rug.
Zoveel clubs op de wereld, maar nu zojuist naar de grootste concurrent (niet de grootste rivaal). Pijnlijke situatie nadat hij zoveel voor ons betekend heeft.

Daar gaat Siem zijn cultheld status.

22 augustus 2016 om 09:45

Vind het een beetje loos sentiment. Het is helemaal geen dolk in de rug, juist omdát hij Ajax de mond gunde. Bovendien moet je toch kunnen begrijpen dat broederliefde verder gaat dan clubliefde: als twee jongens uit de Achterhoek op het hoogste niveau met elkaar kunnen spelen op een leeftijd waarop ze kunnen pieken is dat toch heel acceptabel.

Verder vind ik de verontwaardiging selectief, want toen André Ooijer en vooral Jaap Stam naar Ajax kwamen stond heel Amsterdam te juichen. Terwijl Jaap Stam de interesse van PSV zelfs naast zich neerlegde!

22 augustus 2016 om 16:45

Ik zie vooral de overeenkomst dat die eigenschappen de overstap naar hun concurrent acceptabel maken, nog los van het feit dat 'hun' clubs hen niet wilden op het moment dat ze de transfer kan maken. Als dat een prima reden voor Ooijer mag zijn om naar Ajax te verkassen, lijkt het me logisch dat je een Achterhoeker niet gaat verwijten dat hij niet per se verbonden is aan Ajax. En doe je dat wel, met het argument clubliefde, dan geldt dat natuurlijk ook voor Ooijer. Want meer nog dan een rasechte Amsterdammer is Ooijer wel een oer-PSV'er met zijn staat van dienst in Eindhoven.

Ik snap de ophef ook niet hoor; die jongen wil met zijn broer een keer succes hebben, hoe kun je daar over vallen?

22 augustus 2016 om 10:23

Waarschijnlijk zijn die Portugezen wat inventiever met het ,,salarisplafond'' dan Ajax en beter met de bonussen voor al die zaakwaarnemers die er omheen dartelen. Daar lijkt het dan wel verdomd veel op!

22 augustus 2016 om 11:09

Ik proef pure afgunst, best fijn is dat!

On: voor het drukke programma dit seizoen is het nooit weg om een zeer goede bank te hebben met ervaring.

Eigenlijk moet ik voorbarige conclusies trekken, maar ik denk werkelijk dat dit een verkeerde deal is. Want de Jong is de laatste 2 jaar meer geblesseerd geweest, dan op het veld gestaan. Dus het niveau van 3 jaar geleden haalt hij dit jaar sws niet. Ik moet maar eens kijken, hoe het hem gaat misschien verrast hij toch wel.

Natuurlijk heeft deze jongen nog even de tijd nodig om wedstrijdritme te vinden.
Hij heeft meerdere blessures achter de rug, en dat doet wat met je conditie.
Maar als hij fit is, kan hij van grote waarde zijn. Maar dan komt de vraag:"welke speler verkast naar de bank voor De Jong?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren