Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Jong haalt opgelucht adem, Narsingh tast nog in het duister

Laatste update:

Siem de Jong kan opgelucht ademhalen. De middenvelder van PSV sukkelde de voorbije jaren met diverse blessures en telkens als hem iets mankeert gaan alle alarmbellen rinkelen. Vrijdag kreeg De Jong op de training last van zijn kuit, maar de scan heeft geen ernstige schade aan het licht gebracht.

/

Volgens FOX Sports hervat de van Newcastle United gehuurde middenvelder mogelijk donderdag al de groepstraining bij PSV. Of De Jong inzetbaar is in het duel met Vitesse, zaterdag, is nog niet duidelijk.

Luciano Narsingh moet nog even wachten op nieuws omtrent zijn blessure. De vleugelspeler viel dinsdag uit in het met 3-1 verloren bekerduel met Sparta Rotterdam. Hij kampt met een hamstringblessure en PSV is in afwachting van de uitslag.

Denk je dat Siem de Jong nog van waarde gaat zijn voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Narsingh tast al jaren in het duister...

27 oktober 2016 om 12:05

Toch is hij best vaak belangrijk geweest voor PSV. Ik vind het ook geen geweldenaar maar hoeveel nederlanders hebben bv wereldgoals gemaakt tegen ManU en Bayern.

27 oktober 2016 om 12:25

Nou joepie! Ik heb liever een speler die gewoon constant presteert dan zo'n gast die zich alleen lijkt kunnen te motiveren tegen grote tegenstanders of als hij invalt. 1 doelpunt en 1 assist als in 10 wedstrijden als dit is wat je van een buitenspeler moet verwachten dan kijk ik liever niet meer naar wedstrijden van Psv. Elke PSV supporter kotst hem onderhand uit (heb niks tegen die jongen persoonlijk). Ik vind het een beetje zielig worden voor die jongen dat die uitgefloten wordt iedereen ziet al een aantal seizoen dat hij het niveau niet heeft en er doorgeselecteerd moet worden. Alleen de enige mensen die er iets kan doen Brands en Cocu blijven hem maar opstellen. Ramselaar is natuurlijk een fantastische speler voor de toekomst maar ik had liever een andere buitenspeler gekocht die moeten er toch te vinden zijn voor Psv. Het is te hopen dat Bergwijn zich stormachtig ontwikkelt of dat Brands in januari de knip gaat trekken voor een Linksbuiten zo dat we lekker met een nieuwe buitenspeler en Locadia/ Pereiro en de jong in de voorhoede kunnen spelen. Want dit kan zo niet langer meer.

De Jong zal altijd kwetsbaar blijven en wat betreft zijn terugkeer naar Nederland; ik heb voorspeld dat hij zich onmogelijk in de basis kan spelen bij Psv. Ajax had hem kunnen halen als ervaren kracht tussen de jonkies, echter begin ik er hoe langer hoe meer in et geloven dat ajax de juiste keuze heeft gemaakt.

Siem de Jong wordt nooit meer een speler waar je op kunt bouwen. Narsingh is al jaren een grote flop, het is zuur dat hij geblesseerd raakt, maar voor Psv is het wel het moment om door te selecteren en Narsingh er eindelijk eens uit te houden. Zo'n blind paard op rechtsbuiten heb je helemaal niets aan.

27 oktober 2016 om 17:28

Kalou nu ben je een concurrent slim aan het maken ðÿ˜œ Het lijkt mij dat jij er belang bij hebt dat Cocu vrolijk doorgaat met Narsingh en Willems etc.

Siem de Jong is een noodgreep die verkeerd uitpakt. Kan gebeuren zien de die hard PSV supporters ook dat Brands een gewone td is die naast positieve uitschieters als Guardado ook missers maakt.

Twee keer een klaplong betekend nogal wat voor je lichaam. En omdat je in de topsport topfit moet zijn gaat Siem dit niet een heel seizoen trekken. Helaas voor deze symphatieke sporter maar wel de harde realiteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren