Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Graafschap faalt op sportpark De Zwaaier en ligt uit KNVB Beker

Laatste update:

De Graafschap ligt verrassend uit de KNVB Beker. De Superboeren kregen kans op kans tegen Kozakken Boys, maar de ploeg van trainer Henk de Jong moest dinsdagavond na verlenging en strafschoppen uiteindelijk toch buigen voor het team uit de Tweede Divisie, dat na 120 minuten zeer vermoeid was geraakt: 1-1.

De Graafschap begon sterk aan het duel met veel mogelijkheden op de 0-1, maar het was de thuisploeg die na 34 minuten, tegen de verhoudingen in, mocht juichen. Mahmut Sönmez produceerde uit een vrije trap de openingstreffer, waardoor de ploeg uit de Tweede Divisie met een kleine voorsprong de kleedkamer kon opzoeken. Direct na rust leek De Graafschap langszij te komen, maar het doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd.

Daarna bleven de Superboeren echter jagen op de gelijkmaker en die kwam er uiteindelijk via Sjoerd Ars. De uitploeg bleef doordrukken, waarbij onder anderen Fabian Serrarens de paal raakte. In de reguliere speeltijd kwam er niemand meer op het scoreformulier en ook na 120 minuten waren er geen extra doelpunten gemaakt, wat leidde tot strafschoppen. Nils den Hartog pakte daarbij twee penalty's, waardoor Kozakken Boys naar de volgende ronde gaat en De Graafschap is uitgeschakeld.

Het is alweer de derde stunt van de eerste ronde van de KNVB Beker. GVVV was een maatje te groot voor FC Dordrecht, terwijl RKC Waalwijk ervoor zorgde dat Sparta Rotterdam zich nu al volledig kan gaan focussen op de Eredivisie-duels.

Een terechte uitschakeling

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Denk dat de Graafschap toch nog maar moet gaan oefenen op afronden want hoe is het mogelijk dat je deze wedstrijd verliest. En aub Tim Keurntjes zijn contract gelijk doorscheuren want die jongen heeft in 2 seizoen letterlijk geen een goede wedstrijd gespeeld.

19 september 2017 om 22:41

Altijd als hij er inkomt word hij gewoon uitgelachen. En dat is niet zonder reden want wat is hij slecht... Die kan nog geneens bij de plaatselijke bierploeg spelen man.....

19 september 2017 om 22:49

Misschien moeten jullie als De Graafschap-supporters jezelf ook niet overschatten en dit soort jongens gewoon aanmoedigen. Snap dat je je aan de prestaties van een (of meerdere, lijkt me in jullie geval) spelers ergert, maar aan dit soort blijken van wantrouwen heeft die knul ook niet veel. En als je t zelf beter kunt zou ik vooral zelf de plek van die Keurntjes innemen.

19 september 2017 om 22:58

Ik snap wat je bedoelt maar dit is zeker niet een speler die bij een (zouw moeten zijn) topploeg in de JL hoort te spelen. Maar het argument neem de plek zelf in vind ik heel slap want je bent profvoetballer dan word er wel wat van je verwacht en ik koop wel een seizoenskaart, maar niet om dit soort spelers te zien voetballen.

Tuurlijk is het een terechte uitslag... Heb niks gezien van de wedstrijd maar als je het al niet kan opbrengen om tegen Kozakken Boys te winnen dan weet ik het ook niet meer..... Het is eigenlijk gewoon een schande dat het stadion nog steeds zo vol blijft zitten... Hopen dat de goede tijden weer terug keren...

19 september 2017 om 22:41

Zo kun je wel zien dat de Graafschap een goede achterban heeft. In goede en slechte tijden.

19 september 2017 om 22:42

Ja precies en daar mogen ze heel dankbaar voor zijn en ben daar als supporter het meest trots op maar ben het wel een keertje zat want voor dat ze promoveerde was het 3x niks en daarna ook niets....

Kozakken Boys is inmiddels wel een beetje de stuntploeg van Nederland geworden?

20 september 2017 om 10:09

Eerder gvvv

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren