Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De gesprekken met Real Madrid gaan goed, maar zo’n deal is niet vlot klaar’

Laatste update:
/

Keylor Navas wordt al sinds het WK 2014 in verband gebracht met Real Madrid. De 27-jarige doelman moet de strijd aangaan met Diego López of Iker Casillas en de verliezer van dat duo vertrekt waarschijnlijk uit de Spaanse hoofdstad. Navas verlaat Levante voor de Koninklijke en is positief gestemd over de doorgang van de transfer. Tussen de clubs ligt er in elk geval al een akkoord.

“Tot nu toe heb ik nog nergens getekend, bij geen enkele club. Ik ben er verder ook rustig onder, want de gesprekken met Real Madrid gaan goed. Er is van alles gaande, maar onderhandelingen gaan nooit over één nacht ijs. Zo’n deal is niet vlot klaar, er zijn verschillende gebieden waarover overeenstemming moet worden bereikt wanneer een keeper bij een nieuwe club tekent”, zegt Navas zaterdag.

Navas stond de afgelopen drie jaar onder contract bij Levante en was daar vorig seizoen voor het eerst echt de eerste keus. Na een sterk jaar blonk hij uit op het WK 2014 met Costa Rica. Tegen Italië, Engeland en Nederland hield hij in de reguliere speeltijd knap zijn doel schoon.

Zal Keylor Navas eerste doelman worden bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vraag me af wie er vertrekt want ik vind Diego Lopez gewoon een goede keeper en hij was terecht ook de eerste doelman de afgelopen 2 seizoenen

Ik ben geen fan van Real maar ik moet toegeven dat ze echt goed bezig zijn. Ze halen spelers die Barca normaal had moeten halen. Kroos en Navas voor respectievelijk 25-30 M en 10 M is gewoon goed.

Zubi moet kijken en leren!

19 juli 2014 om 09:39

Barca heeft gekozen voor raketic ipv van kroos, wat ik begrijpelijker vind. Heeft ervaring met la liga en is ook gelijkwaardig aan kroos, plus barca wou een speler met iets meer body die ook een balletje kan afpikken, terwijl een speler als kroos een pure passer is die 100keer per wedstrijd past. Maar daarvan hebben we al genoeg dan kun je beter zijn leermeester houden xavi.

En over de keepers we hebben een toptalent gehaald en een zeer ervaren keeper die echt geen mindere wk heeft gespeeld dan navas.

Zubi heeft in een record tijd de beste spits van de wereld gestrikt wat niemand voor mogelijk hield, de spits die al tig keer al zogenaamd rond was met real, door het bijtincident gaan mensen voorbij aan watvoor TOPspeler dit is.
Ik denk dat zubi goed werk heeft geleverd. En er komen nog altijd 2 verdedigers aan waarvan zeker matheu wat ik een echte versterking vind voor de komende 3 jaar.

19 juli 2014 om 09:53

Rakitic heeft inderdaad ervaring in La Liga, maar heeft zeker niet het talent van Kroos. Kroos zou de ideale vervanger zijn geweest van Xavi. Rakitic doet me denken aan Cesc, maar sneller. Kroos daarentegen is een controleur zoals Xavi. Hij regelt het middenveld.

Natuurlijk zou Navas een veel beter optie zijn geweest dan Bravo. Hij is jonger (27 jaar), goedkoper en heeft ook ervaring in La Liga. Wie zal dan dan kiezen?

Hij heeft inderdaad een topspits gehaald. En dat was niet goedkoop, hij had beter een topverdediger gehaald. Mathieu is geen slechte verdediger (maar ook niet top), maar 20 M is ook zo maar zot om aan een 30 jarige verdediger uit te geven.

Verder is het al 3-4 jaar wachten op die defensieve versterking. Sinds 2009 geen centrale verdediger gekocht...

Maar dit gaat over Real, dus laten we niet te veel afwijken van het onderwerp. Real heeft goede aankopen gedaan.

19 juli 2014 om 14:55

Kroos is veel beter dan Rakitic hoor.

19 juli 2014 om 18:01

Als clubs geen weerstand bieden dan gaat het meestal op deze manier. Als je de beste speler van een team koopt moet je verwachten dat je dokt zoals voor Suarez en Bale. A

Iker Casillas zijn tijd is om.
Het WK heeft dat bevestigd en zeker versneld.
Dus is het tijd voor een nieuw gezicht.

Diego Lopez was niet terecht 1e keus de afgelopen jaren. Daardoor is Casillas op een Soort van zijspoor belandt . Ik vind Casillas een veel betere keep alleen als je hem niet elke wedstrijd onder de lat hebt zien mensen dat niet. Overigens vind ik Navas een goede versterking en beter keepen dan Lopez.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren