Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De geschiedenis is er om te veranderen, Chelsea kan nog kampioen worden'

Laatste update:

Chelsea staat na een dramatische start van het seizoen op plaats zestien in de Premier League. De achterstand op koploper Manchester City bedraagt tien punten en daarmee lijkt prolongatie van de landstitel nu al een lastig verhaal te worden. Middenvelder Ramires houdt de moed erin. “Misschien verspelen de kopploegen ook nog wel punten.”

/

“De geschiedenis is er om veranderd te worden”, zegt de controleur van the Blues. “Ik geloof er volledig in dat we de kwaliteiten hebben om terug te keren in de titelstrijd. Dit is de lastigste periode van mijn tijd bij Chelsea. Ik zit hier nu vijf jaar en heb nog nooit zoiets meegemaakt. We hebben slechts drie punten in de Champions League en staan ergens onderaan in de Premier League.”

De 28-jarige Ramires heeft echter eerder met hetzelfde bijltje gehakt. “In Brazilië heb ik dit ook meegemaakt en toen vochten we ons ook terug. Na de interlandbreak hopen we een goede serie neer te zetten. Dan kunnen we klimmen in de rangschikking. We moeten proberen om zo hoog mogelijk te komen”, besluit de international in de Daily Mirror.

Komt Chelsea nog terug in de titelstrijd?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat ben ik blij dat de interlandbreak er is. Hoop dat spelers met een beter instelling terug keren bij Chelsea.

Niets is onmogelijk, maar dan moet het wel een keer gaan lopen. Hopelijk gaat Ramires wat meer minuten maken op het middenveld gaan we in een 4-3-3 systeem spelen. 2 controleurs is levensgevaarlijk met Cesc op dit moment en met krachtigere spelers zoals Loftus-Cheek, Matic en Ramires om hem heen kan hij zich meer focussen op de aanval. Overigens gaat Ramires hoogstwaarschijnlijk zijn contract bij Chelsea binnenkort verlengen tot en met 2019.

Nou kampioen worden ze zeker niet meer en ik hoop Manchester City ook niet ik hoop op Arsenal , en dat ze in de winterstop een goede spits halen , want als ik het een club gun is het Arsenal wel , spelen al jaren het leukste voetbal en dan mag voor mij is een keer worden beloond , voetbal speel je om te winnen en niet om niet te verliezen en dat is Arsenal die spelen altijd om te winnen .

9 oktober 2015 om 10:47

Leuk verhaaltje maar je laatste zin is een beetje apart. Vrijwel elk elftal speelt om te winnen, maar bij Arsenal zie je dat af en toe niet helaas.

9 oktober 2015 om 10:51

Teams van Mourinho staan er wel om bekend dat ze vooral op het niet verliezen spelen. Als ze dan een doelpuntje maken is dat mooi meegenomen.

Arsenal speelt altijd vol op de aanval en wil met mooi voetbal winnen. Dat bedoelt hij denk ik.

9 oktober 2015 om 10:54

Overigens zonde, want Chelsea heeft met jongens als fabregas, Willian en hazard voldoende kwaliteit en creativiteit om mooi aanvallend voetbal te spelen.

Helaas snapt Mourinho niet hoe dat moet.

9 oktober 2015 om 11:03

@snizzle

Teams van Mourinho staan er ook om bekend dat ze altijd willen winnen. In uitwedstrijden nemen ze misschien eerder genoegen met een punt maar in thuiswedstrijden niet.

Chelsea past zich vaak aan de tegenstander aan waar Arsenal altijd op dezelfde manier speelt. Mourinho vindt goed verdedigen belangrijker dan aanvallen waar men bij Arsenal aanvallen belangrijker vindt.

Natuurlijk wil je altijd winnen alleen de kijk op het spelletje van Mourinho is gewoon anders.

Je kunt ook zeggen dat Mourinho winnen belangrijker vindt omdat het hem niet uitmaakt hoe hij wint terwijl Arsenal altijd op een bepaalde manier wilt winnen.

9 oktober 2015 om 11:15

Ja het is maar net hoe je het uitlegt inderdaad.

Laten we het er op houden dat als alle clubs altijd zouden voetballen als Chelsea de stadions leeglopen en voetbal dood bloedt, terwijl het voetbal van Arsenal fans aan trekt.

9 oktober 2015 om 11:37

@snizzle

Er is in principe altijd een team dat het initiatief neemt in een wedstrijd. Dat lijkt me dus niet mogelijk

9 oktober 2015 om 12:47

Arsenal speelt altijd om te winnen ...maar verliezen wel heel vaak. Pas nog van Olympiacos

De 3 komende PL wedstrijden van Chelsea zijn tegen Aston Villa,west Ham en Liverpool tegen Aston Villa moet gewoon gewonnen worden maar tegen West Ham en Liverpool moeten ze oppassen dit kan mogelijk een omkeer worden als ze die wedstrijden winnen. Chelsea heeft er in iedergeval genoeg kwaliteiten voor maar het komt er steeds niet uit achterin ziet het er zorgwekkend uit,voorin gaat het stroef ik denk dat Chelsea teveel vaardige spelers heeft met Hazard,willian , Oscar en Cesc wordt ook gebruikt als centrale aanvallende middenvelder dus alleen Ramires en Matic zijn wat verdedigend ingesteld. Chelsea mist een controleur bijvoorbeeld een Kroos type en ze missen een gefocuste spits want Costa laat zich wel erg makkelijk uit de tent lokken

De geschiedenis is al veranderd, dit is de slechtste start van een landskampioen sinds decennia.

Natuurlijk gaan de top ploegen nog punten verspelen. Maar dat zal Chelsea ook doen, dus goud er maar rekening mee dat Chelsea geen kampioen gaat worden.

Natuurlijk kan het nog, maar dan moeten ze zich toch echt snel gaan herpakken. City, Arsenal en United zullen ook nog genoeg punten gaan verspelen. Hoop echter dat ze zo blijven kwakkelen.

Kampioen gaat Chelsea niet meer worden, een top vier eindklassering zou al heel mooi zijn als je ziet hoe ze nu spelen.

In de Premier League mag je ook niet verwachten dat je elke keer kampioen wordt. Als Chelsea eens in de drie a vier jaar kampioen kan worden dan is dat al ontzettend mooi.

In de top vier eindigen is veel belangrijker. Als de FFP weer aangescherpt wordt dan is het nog veel belangrijker dat je CL voetbal speelt en die inkomsten hebt.

Het belangrijkste is dat Chelsea CL voetbal blijft spelen en het stadion gaat uitbreiden (wat ook gaat gebeuren). Hierdoor is de kans veel groter dat je op de lange termijn een topclub blijft.

Chelsea 2 heeft ook elk jaar tijd nodig, misschien Chelsea 1 ook wel gewoon?

9 oktober 2015 om 13:37

Ha-ha, Vitesse doet het op dit moment gewoon goed. Met een vrijwel geheel nieuw team moet je ook aan elkaar wennen. Dat gaat niet 1, 2, 3. Dat gaat in stapjes. De vorige jaren presteerde Vitesse de eerste seizoenshelften vrij slecht, maar waren bijna onverslaanbaar zodra de tweede helft eraan kwam. In die jaren kregen we ook zomaar random Chelsea spelers naar ons toe gegooid van: "Hier, zie maar wat je ermee doet! Laat ze spelen!", terwijl Vitesse dit jaar scouts naar Londen mocht laten sturen om de spelers waarop ze aanspraak konden doen, mochten inspecteren en er uitgebreide verslagen over konden maken, om er zo achter te komen welke spelers er in ons spel pasten. Gelukkig gaat het dit seizoen dan ook veel sneller. Het lijkt alsof ze nu al voor 90% aan elkaar zijn gewend. Voorspel top 3 dit jaar. Over jouw bericht; Ik weet dat je het als een soort van grap bedoelde, maar was echt geneigd om te reageren.. :P

Ramires moet echt vertrekken bij Chelsea. Hij krijgt veelste weinig speeltijd terwijl die een fantastische verdedigende middenvelder is. En hij heeft ook nog eens de longen van een paard! Misschien is hij wat voor mijn favoriete club Arsenal. Arsenal heeft meer van zulke spelers nodig coquelin alleen is niet genoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren