Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De geboren leider die door één bijzonder moment net niet alle prijzen won

Laatste update:

Weinig spelers kennen een succesvollere carrière dan Mark van Bommel. De middenvelder brak door bij Fortuna Sittard en wist hiermee een transfer naar PSV te verdienen. Van Bommel speelde verder voor internationale topclubs als Bayern München en FC Barcelona, hier groeide hij al snel uit tot publiekslieveling en wist hij vele prijzen te winnen. Ook bij het Nederlands elftal was de middenvelder een vaste kracht in de selectie van Bert van Marwijk. Dit is het verhaal van Mark van Bommel, de geboren leider waarbij één specifieke prijs helaas ontbreekt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Ajacied hekel je van Bommel als voetballiefhebber kan ik er wel van genieten. Zulke spelers geven het Nederlandse voetbal kleur. Zal nooit zijn gezicht vergeten nadat Poulsen hem flink tackelde 😂

2 juni 2023 om 17:20

Ik zijn rode kaart met een kleine duw/klap op lothar Matthäus, alle spelers laten hun ongenoegen blijken of een kleine protest, maar hij rende gelijk naar binnen. Als een pupil

Mark altijd voorop in de strijd een echte vieze cvm met spijkerharde overtredingen in zijn spel.

Inderdaad als Ajacied meestal niet zo blij met hem. Maar natuurlijk een fantastische cvm zeer compleet technisch goed en ook iemand met de juiste mentaliteit die alles deed om te winnen. Kortom geweldig om in je team te hebben, maar bloed irritant als tegenstander!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren