Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Bruyne looft Franse ster: ‘Hij heeft een ongelooflijk jaar gekend’

Laatste update:

Kevin De Bruyne geniet als voetballiefhebber van het grote talent van Kylian Mbappé. De middenvelder benadrukt dat de aanvaller van Paris Saint-Germain en het nationale elftal van Frankrijk ‘een ster’ is geworden. “Mbappé heeft een ongelooflijk jaar gekend en zal de komende vijftien jaar de grote speler van het Franse voetbal worden”, stelde de Belgisch international daags voor de kraker in de halve finales van het WK in Rusland.

“Hopelijk speelt hij dinsdag niet zijn beste wedstrijd.” Frankrijk en België gaan bepalen wie de eerste finalist van het mondiale eindtoernooi zal zijn. De Bruyne heeft veel zin in de halve finale. “Zo’n wedstrijd op het WK wil iedereen spelen. We hebben een heel sterke ploeg. We spelen als team immers al zeven tot acht jaar samen. Persoonlijk voel ik niet meer druk dan anders.”

Hopelijk is Kylian Mbappé morgen weer wakker! #mbappé #frankrijk #belgië #frabel #worldcup

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

“De wedstrijd tegen Frankrijk zal waarschijnlijk iets meer gesloten zijn dan tegen Brazilië”, verwees De Bruyne naar de met 1-2 gewonnen kwartfinale. Hij roemde de inbreng van bondscoach Roberto Martinez. “Hij heeft ons het geloof gegeven dat we het WK echt kunnen winnen. Het was vooraf dus niet arrogant te zeggen dat we wereldkampioen wilden worden. Er zijn veertien tot vijftien landen die hetzelfde zeggen. Op een WK is het altijd nu of nooit.”

Martinez denkt niet dat zijn ploeg het hoogtepunt in Rusland al voorbij is. Van fysieke en mentale verslapping is bij zijn spelers geen sprake, zo stelt de Spanjaard. “Dat is ook niet mogelijk in de halve finales van het WK. Zeker niet met een tegenstander als Frankrijk. Dat is een ploeg met grote individuele kwaliteiten, net als Brazilië. Ze hebben enkele absolute topspelers. Je kan niet zomaar het veld oplopen en denken dat het wel los zal lopen. Je kan niet teren op de prestatie tegen Brazilië.”

Wie bereik de finale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mbappe heeft alleen het WK goed gespeeld en de franse comp is mwah. Hij moet naar een stapje hogerop gaan kijken. Ideale opvolger voor Cr7. Al verw8 ik niet dat hij vertrekt.

9 juli 2018 om 20:05

Mbappe in de CL: 8 wedstrijden, 4 goals en 3 assists.
Ligue 1: 24 wedstrijden, 13 goals en 8 assists.

Dat is gewoon redelijk goed hoor? Of moet hij volgens jou 40 er in jagen in zijn eerste seizoen bij een ander club.

9 juli 2018 om 20:08

Hij is niet eens 20 en doet het in de Franse competitie, het WK en in de CL. Wat wil je nou nog meer? Christiano Ronaldo kwam niet in zijn buurt op die leeftijd.

9 juli 2018 om 20:15

Niet in de buurt op basis van? Puur en alleen statistisch gezien loopt Mbappe nu inderdaad wat voor, maar Ronaldo maakte de Premier League onveilig. Overigens zie ik Mbappe wel graag naar Madrid komen, want qua statistieken zie ik in hem de eerst volgende speler die dit soort cijfers kan behalen. Neymar gaat de hype rondom zijn talent niet waar kunnen maken. Geweldige voetballer, maar nog zo onvolwassen voor zijn leeftijd. Mbappe daarentegen speelt als iemand van Neymars leeftijd, misschien zelfs wel ouder. Steekt mentaal ook veel beter in elkaar.

Persoonlijk voel ik niet meer druk dan anders

Dit vind ik zulk gelul. Kevin (en enkele andere jongens) doen steeds alsof ze geen druk kennen. Nou dat zagen we tegen Panama toen ze de eerste helft met een broek vol stront leken rond te lopen. Ja, ook De Bruyne, die een zwakke pot speelde. Zo overweldigd waren ze door het toernooi en de omstandigheden, terwijl het toch al hun tweede wk is. Sindsdien hebben ze wel degelijk in alle rust en met concentratie gevoetbald naar mijn mening en ik verwacht morgen niets anders. Mochten ze het tot de finale schoppen verwacht ik me toch weer aan eenzelfde scenario als tegen Panama, hopelijk is het ditmaal van kortere duur. Het goede nieuws is dat Engeland en Kroatie volgens mij exact hetzelfde zullen hebben als ze plots in de finale van het allergrootste sportevenement ter wereld staan.

De enige die daadwerkelijk geen druk voelt is volgens mij Hazard. Misschien Kompany en Vermaelen in mindere mate ook.

9 juli 2018 om 20:45

Voordat je iemand tegen spreekt is begrijpend lezen misschien handig... hij zegt hij voelt niet MEER druk dan anders, en niet hij voelt HELEMAAL geen druk...

9 juli 2018 om 21:25

Dit is wel heel simpel. Ik geef toch duidelijk aan dat ze tegen Panama toonden onder de indruk te zijn en meer druk te voelen dan in de andere wedstrijden. Ze moesten duidelijk nog een wennen aan het hele gebeuren

Als zijn Franse teamgenoten hem tenminste lekker laten slapen

Zet Chadli er maar weer op, deed het ook goed tegen Willian, en Carrasco op rechts. Wordt een mooie wedstrijd.

9 juli 2018 om 22:15

Met Carrasco erin liep zelfs Japan over België heen, die snapt totaal niet sat je als rechtshalf in een 3-4-3 moet terugverdedigen, ik zou die er zeker niet in zetten maar nu Meunier geschorst is, houden ze weinig over.

10 juli 2018 om 02:18

Frankrijk heeft toch geen aanvallende speler op links dus dat kan makkelijk. Vorige wedstrijd stond Tolisso daar opgesteld, misschien dat Matuidi er nu zal spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren