Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Bruyne kan geluk niet op: ‘Het maakt niet uit tegen wie we nu spelen’

Laatste update:
/

Kevin De Bruyne kon zijn geluk niet op na de zege van Manchester City op Paris-Saint-Germain in de Champions League. De aanvaller nam de winnende treffer voor zijn rekening en zodoende staat de ploeg van Manuel Pellegrini voor het eerst in de halve finale. “Ongelooflijk. We hebben volgens mij erg goed gespeeld.”

“We hebben een erg goede wedstrijd gespeeld. PSG heeft nauwelijks kansen gekregen, dat zegt genoeg”, zo vertelde De Bruyne na afloop van de 1-0 zege. “In de eerste helft hadden we eigenlijk al op voorsprong moeten komen, maar goed”, verwees hij naar de gemiste strafschop van Sergio Agüero. “Na die penalty hebben we PSG voortdurend onder druk gezet. Dit is een verdiende kwalificatie. En nu de halve finale. Daarin kan alles nog gebeuren.”

“Het maakt niet uit tegen wie we spelen, we zullen klaar zijn." Ook Joe Hart was in de wolken met de kwalificatie. "Dit is een fantastische avond voor ons. Het waren twee mooie wedstrijden tegen PSG, en dat is ook hun verdienste”, zo vertelde de doelman. “Ik wist dat deze wedstrijd niet in 0-0 zou eindigen. Iedereen heeft zijn aandeel in deze kwalificatie, ook onze bankzitters. Het is een moeilijk seizoen geweest, maar het kan nog een mooi einde hebben.”

Zlatan Ibrahimovic grijpt opnieuw naast de Champions League! In welke fase van het toernooi ging het in de loop der...

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 12 april 2016

Denk jij dat Manchester City dit seizoen de Champions League wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tegen Real maakt City de meeste kans.

12 april 2016 om 23:33

nee tegen atletico maken ze de meeste kans

12 april 2016 om 23:35

Rn andersom maakt real tegen city de meeste kans om door te gaan daarna komt Bayern en dan Barca als ze morgen niet worden uitgeschakeld.

12 april 2016 om 23:50

Van Bayern, Barca en RM vind ik dat persoonlijk ook, maar toch verwacht ik dat alle 3 clubs met een ruime marge van ze zullen winnen over 2 wedstrijden. In een finale kunnen ze van alle 3 wel winnen.

Klopt, want jullie vliegen er zowel tegen real, bayern en/of barca/atletico eruit.. Ik vond meer dat PSG zeer matig was vandaag dan dat city goed gespeeld heeft. Ik denk dat ze tegen al die tegenstanders kansloos zijn.

12 april 2016 om 23:32

Verdedigen is makkelijker dan verdedigen. City kan toeslaan op de momenten. En daar hebben ze ook de kwaliteiten voor. City is de underdog, maar niet kansloos.

12 april 2016 om 23:32

We kunnen ook gelukkig weer stoopen met die enorme PSG hype. Iedere keer als het echt moet laten ze het afweten. De Ligue 1 stelt ook helemaal geen zak voor.

12 april 2016 om 23:37

Niet vergeten dat de hele middenveld er niet bij was he... Matuidi en Veratti en Motta viel uit..

12 april 2016 om 23:50

Bla bla bla smoesjes. Als telt niet etc. Matuidi was er vorige week bij en motta heeft toch 1.5 wedstrijd tegen ze gespeeld. PSG is gewoon zwaar overschat, en ze zijn vandaag gewoom terecht uitgeschakeld.

13 april 2016 om 03:30

Dude serious? Heb je vorige week wel gekeken? In Parijs kreeg psg kans na kans, hadden er eigenlijk minimaal 4 moeten maken. Dat city dan uit die twee doelpunten weet te maken was ook eerder geluk. Ik denk dus dat het uitvallen van motta en afwezigheid van matuidi en veratti zeker doorslaggeven geweest zijn, desondanks knappe prestatie van city!

13 april 2016 om 09:03

dat heet effectief zijn, en tja dat motta geblesseerd is kan toch niemand wat aan doen. het is nu eenmaal zo, en dat matuidi geschorst is is zn eigen schuld, moet ie maar geen kaart pakken. kan city toch niks aan doen. dat is het probleem van psg en daarom. city verdiend gewonnen o basis van fouten afstraffen

Jou maakt het niet uit Kevin maar waarschijnlijk zal iedereen jullie willen loten

Ben heel erg blij voor ze weet iemand mischien wat er met aguero is en of hij zijn form weer heeft ofniet? Ik ben altijd al een fan van aguero geweest

12 april 2016 om 23:34

Aguero was dreigend en had een paar goede dribbels en schoten. Heeft in de PL de meeste goals gemaakt in 2016: 11 goals. Die gemiste penalty heeft waarschijnlijk veel te maken met zenuwen. Aguero heeft toegegeven dat hij slecht slaapt voor belangrijke wedstrijden. Ik heb hem zovaak goede penalty's zien nemen. Maar tegen Barca vorig jaar ging het ook fout in het Camp Nou.

12 april 2016 om 23:48

Toch zie je dat Agüero niet overloopt van vertrouwen en niet de beste Agüero is. Veel slechte keuzes. Op momenten dat hij moet schieten, legt hij af, op een moment dat hij breed moet leggen, schiet hij etc.

Met zijn snelheid en beweeglijkheid blijft hij natuurlijk erg gevaarlijk.

13 april 2016 om 00:26

Fair enough. Vorig jaar was hij beter, maar toen pakte hij ook gewoon de bal en ging het maar zelf doen. Maar ook dit jaar heeft hij hele sterke wedstrijden gespeeld en zie je zijn klasse terug. Voor hem is het belangrijke dat Silva zijn oude ritme gaat hervinden, ondanks die vervelende enkel blessure (van Silva).

13 april 2016 om 12:28

De penalty van Aguero tegen West Brom zat perfect in de hoek. Denk dat hij het weer zo wilde doen, maar hij kon blijkbaar beter een kleinere foutenmarge nemen en de bal minder in de buurt van de paal schieten. Aan zelfvertrouwen ligt het niet volgens mij, hij speelt erg goed de laatste tijd en liet dat ook tegen PSG zien.

Aguero slaapt slecht voor grote wedstrijden? Heel begrijpelijk
Ben je mailtje niet vergeten trouwens, maar heb het druk met andere dingen.

Wat zal Guardiola een flater slaan als City de CL weet te winnen haha.
Ik zie hem dat kunstje namelijk niet herhalen dan.
Verder denk ik niet dat City hem wint hoor.

13 april 2016 om 01:04

Nou, dan kan hij zichzelf voor zijn periode bij City een gunst doen door hen persoonlijk uit te schakelen in de halve finale of eventueel finale. Zou mooi zijn.

Wat was het een grappige uitslag geweest als Benfica, City, ATM en Wolfsburg vrijdag een loting tegemoet gingen voor de halve finales haha..dat is haast onmogelijk met de kwaliteiten van de 3 monster teams Real, Barca en Bayern al moet ik zeggen dat ATM aardig op dreef is laatste jaren. Ze sluiten zich langzaam hand toch bij de beste 3 van Europa. Ze doen het niet onder Real in ieder geval en tegen Barcelona verliezen ze maar nipt of eindigt het in gelijkspel laatste jaren.

Hoop dat we nu nog 10 topmatchen zullen zien.
Bayern is normaal door.
Enkel Atletico - Barca blijft nog onbeslist 1-0 volstaat maar ik zie Barca scoren en doorgaan.

Hoop dat de halve finale Barca - City wordt en Real - Bayern

Zou het toffer vinden een El Classico in de finale want de laatste keer was in de halve finales.

Barca kan CL als eerste 2x op rij winnen en dat is dan al de 5de/6de keer en Real kan de CL ook al voor de 5de/11ste keer winnen.

Ik reken de Europacup 1 appart
CL bestaat sinds 1992.

Ik hoop vooral op City-Atletico als City zijnde. Maar een wedstrijd tegen Bayern of Real is ook altijd leuk. Al is het puur vanwege het affiche. Na het behalen van de halve finale, ben ik al erg tevreden. Al zouden ze de finale niet halen, zolang ik ze maar zie strijden voor een finale plek. Ik geloof erin dat het kan. Verdedigen is in de voetballerij vaak makkelijker dan aanvallen. Al hoop in Barca te vermijden in de halve finale.

13 april 2016 om 01:53

Ik denk dat je beter Bayern dan Atletico kan loten. Klinkt gek, maar Bayern zit verdedigend niet lekker op dit moment, en Atletico is uiterst gevaarlijk.

Ik weet niet of ik het tegen jouw heb gezegd, maar een paar maanden terug gaf ik aan dat City best eens de CL kon winnen. Ik heb het herhaald nadat duidelijk werd dat Pellegrini opzij gezet zou worden voor Guardiola. Hoewel ik er ook bij zei dat ze toen nog de PL konden winnen. Dat zie ik ze niet meer doen. Sterker, met de plaatsing voor de halve finale zie ik ze de vierde plek nog uit handen geven.

In ieder geval leuk dat City de halve finale heeft bereikt. Gefeliciteerd! Ook vind ik het leuk voor Pellegrini, en mijn dorpsgenoot Silva. Veel geluk.!

13 april 2016 om 11:43

Dorp in Gran Canaria?

13 april 2016 om 12:14

Dat is ook waar en met reactie voetbal is Bayern wellicht wel te pakken.

Ik kan je uitspraak niet herinneren :P Ik denk overigens wel dat ze die 4e plek wel gaan redden. Bedankt voor de felicitatie! Ik ben er blij mee!

Woon jij op Gran Canaria? :O

13 april 2016 om 15:38

Ja, Arguineguin.

13 april 2016 om 15:41

Silvacity. Ik ben ook niet zeker of jij het was, of niet. Maar dat maakt niet uit. En ja, ik woon op gran canaria. In Arguineguin. Niet alleen Silva komt hier vandaan, maar ook Valeron. Voor een klein dorpje een leuke oogst.

13 april 2016 om 12:08

Een finale van city -atletico lijkt mij mooi. Gewoon omdat het onverwachts is

Wat is er gebeurd mensen? Een maand of 2 geleden was Psg nog ''favoriet''. Terwijl de echte voetbalkenners wisten dat dit onzin was.

Vanaf nu kun je niet meer zeggen dat de ene team sterker is dan de andere. Het is afwachten, in de halve finales is het puur geluk, wilskracht, kwaliteit en conditie.

Het is nu 50/50 in elke wedstrijd. Dus ga niet speculeren, gewoon voetbal kijken. Want we hebben volgens mij allemaal kunnen inzien dat je niemand moet onderschatten. City was voor vele een subtopper en niet klaar voor grote wedstrijden, maar ze hebben dit PSG toch even laten zien wat ze kunnen.

Ik gun het City van harte, ze hebben ervoor gevochten.

13 april 2016 om 01:51

Maar PSG is ook europees een subtopper. Net als city.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren