Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Bruyne had ‘afstandelijke’ relatie met Mourinho: ‘We spraken twee keer’

Laatste update:

Tussen 2012 en 2014 stond Kevin De Bruyne onder contract bij Chelsea. De Belgische middenvelder keerde in de zomer van 2013 terug van een huurperiode bij Werder Bremen en kreeg in eerste instantie een basisplaats van José Mourinho. De Portugees verwees De Bruyne echter al snel naar de reservebank en liet hem een halfjaar later naar VfL Wolfsburg vertrekken.

Een kapitale fout, zo bleek later. VfL Wolfsburg telde 22 miljoen euro neer voor De Bruyne en verkocht hem anderhalf jaar later voor 76 miljoen aan Manchester City. Volgens de middenvelder was de relatie met Mourinho bij Chelsea ‘afstandelijk’. “Ik ben niet iemand die veel met trainers praat. Als een trainer mij iets wil zeggen, moet hij dat gewoon direct doen. Hij is de baas”, zegt De Bruyne in gesprek met de BBC.

“Je kan een goede band hebben, maar er bestaat altijd een afstand tussen een coach en een speler”, vervolgt de middenvelder. “Ik heb maar twee keer met Mourinho gesproken. Eerst toen ik Chelsea wilde verlaten voor Borussia Dortmund in de zomer. Daarna toen ik in januari zei dat ik wilde vertrekken en ergens aan spelen toe wilde komen.”

Snap jij dat Chelsea destijds afscheid nam van Kevin De Bruyne?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beste Kevin er liepen toen wel Oscar en Schurrle rond en die waren en zijn nog altijd beter dan jou volgens Mourinho.

6 april 2018 om 11:20

Haha, ja, volgens Mourinho.. Oscar kon ik op dat moment nog begrijpen. Oscar en De Bruyne waren voor mij op dat moment om het even. Schurrle was echter altijd een beperkte speler in mijn ogen. Begrijp nooit wat de clubs in hem zien..

6 april 2018 om 17:32

Schurrle vond ik juist geweldig. Was een chte favoriet bij chelsea. Speelde in zijn eentje psg weg toen.

Ik was destijds ook blij met de komst van De Bruijne van Werder Bremen. Iedereen wist dat het een groot talent was. Maar de wedstrijden die ik zag van hem destijds waren gewoon teleurstellend en ik herinner me dat veel mensen hier op VZ hem de grond in boorden tijdens de wedstrijden.

Zo'n jonge talent moet gewoon veel spelen om beter en beter te worden maar dan moet je ook accepteren dat je team niet altijd wint en mischien geen kampioen wordt. Een coach van Chelsea wordt beoordeeld op zijn prestaties en niet dat hij een speler klaarstoomt voor over 3 jaar.

Zelfde geldt voor Lukaku was destijds nog niet klaar voor Chelsea en moest eerst naar een mindere club om veel te spelen en zich te ontwikkelen en is nu terug gehaald door Mourinho.

6 april 2018 om 11:07

Klopt helemaal wat je zegt en ik respecteer die keuze van Mourinho ook. Zou hem wat mij betreft wel sieren dat openlijk toe durven te geven, maar als hij dat doet, dan brengt hij de hele jeugdopleiding ten gronde.
Nu zet hij in op grote (gearriveerde) namen en presteert ook niet. Dat moet pijn doen.

6 april 2018 om 12:26

Hij gaf nochtans een assist in zijn 1ste wedstrijd. Erna werd hij geslachtofferd na een zwakke teamprestatie. Wat Mourinho zijn goed recht is. Erna belabberd gespeeld in de speeltijd die hij nog kreeg. Zoals in de league cup geloof ik. Spelen met of zonder vertrouwen is een groot verschil. Achja keuze is gemaakt. Ik was blij voor hem dat hij vertrok want enkel zo kon hij doorgroeien. Onder een coach als Allegri had hij hetzelfde kunnen doen bij een grote club.

Pff ik word een beetje moe hiervan.
Lijkt me ook weer zo'n passage die voorkomt uit een langer interview waar dan vooral gefocust wordt op dat aspect, kwestie van wat olie op het vuur te gooien naar aanloop van deze wedstrijd.

Bij elke wedstrijd die KDB speelt tegen een team van Mourinho wordt hun korte samenwerking nog eens uit de doeken gedaan.

KDB was toen nog niet de speler die hij nu is en Chelsea heeft hem te snel laten gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren