Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer wuift suggesties weg: 'Zoeken een speler die er direct klaar voor is'

Laatste update:

Het streven van Ajax om deze maand een nieuwe spits aan te trekken staat nog altijd. Frank de Boer verklaarde vorige week al dat hij het als een nederlaag beschouwt wanneer de club er niet in slaagt om met een versterking op de proppen te komen. Het blijkt echter niet zo eenvoudig als gehoopt. “We mogen het geld dat er is, niet zomaar over de balk gooien.”

/

Siem de Jong en Rafael van der Vaart lijken in ieder geval geen opties. De Boer geeft wel toe dat de naam van eerstgenoemde is gevallen. “Maar Siem wil het liefst op het middenveld spelen. Daar hebben we al voldoende spelers lopen”, zegt hij. Van der Vaart beschouwt de coach niet als een versterking voor de korte termijn. “Misschien heeft hij wel eerst vier, vijf wedstrijden nodig om fit te worden. We zoeken iemand die er direct klaar voor is.”

De Boer ging in gesprek met Voetbal International ook in op de uitlatingen van Riechedly Bazoer, die liet weten op de hoogte te zijn van de interesse van Barcelona. Een transfer komt nu nog te vroeg voor de jonge middenvelder, vindt zijn oefenmeester. “Hij kan nog grotere stappen maken bij Ajax. Dan zal de overgang ook veel gemakkelijker zijn dan nu.”

Wie van deze twee zou jij liever zien bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
15 januari 2016 om 14:21

Juist, Falcao proberen. Schiet er alsnog 30 in hier. Jammer dat Ajax bijv niet voor types als Immobile gaat. Veel verschil tussen Torino en Ajax zit er niet...

15 januari 2016 om 14:36

Behalve het salaris misschien

Er lopen nog zo veel spitsen rond die een aanvulling kunnen zijn bij Ajax, ze moeten er alleen voor durven betalen en niet vast blijven bijten aan onhaalbare opties zoals Lens en Dost (vorig seizoen heb ik zelfs Eto'o gehoord). Die komen gewoon niet.

Maar als je kijkt naar Soriano van Salzburg of Van Wolfswinkel (die toch het net makkelijk weet te vinden als hij in een mindere competitie speelt), dan zijn dat best haalbare opties.

15 januari 2016 om 14:33

Soriano heeft het naar zijn zin in Salzburg en wil daar zijn loopbaan afsluiten heeft hij gezegd in een interview. Van Wolfswinkel is wel een goede optie.

15 januari 2016 om 14:44

Uiteindelijk noem ik ook maar een zijstraat. Voor hetzelfde geldt haal de een topschutter uit Belgie. Die goaltjesdief Diaby, Leye of Cyriac kan je ook gebruiken. Tannane was zelfs nog haalbaar geweest. Of kijk anders eens wat er in Engeland rondloopt bij de degradatieklanten. Dat zijn stuk voor stuk mannen die het misschien wel eens leuk vinden om eens voor de prijzen te spelen. Een type Vardy was vorig jaar bijvoorbeeld ook 'gewoon' haalbaar geweest.

15 januari 2016 om 14:35

Volgens mij word er tegenwoordig zelfs in Oostenrijk beter betaald. Denk niet dat hij haalbaar is helaas.

15 januari 2016 om 14:38

Ja, dan moet je hetzelfde bieden he. Kwaliteit kost geld. En De Boer zegt juist dat ze iemand zoeken die er direct staat. Dan kan je niet vasthouden aan dat zelfverzonnen salarisplafond. Ze kunnen het immers wel gewoon betalen. Aan geld geen gebrek. Dus als je die topper wil hebben, dan zou je hem ook moeten betalen als een topper. Doe je dat niet, dan krijg je inderdaad de gevalletjes Milik en Sanogo.

15 januari 2016 om 14:48

Zie dat Marc maar eens wijs te maken. Die als zo'n 3 jaar op zoek naar een topspits van 26 die genoegen neemt met een boekenbon.

15 januari 2016 om 15:50

Jij hebt niet door dat het de rvc is die er een stokje voor steken en geen overmars ?

15 januari 2016 om 18:08

He hè eindelijk iemand die begrijpt dat Overmars hier heel weinig over te zeggen heeft!

15 januari 2016 om 18:34

Overmars heeft hier genoeg over te zeggen hij is toch verantwoordelijk dus als jij gewoon een goede business case kan maken dan is er niet veel aan de hand lijkt me. Maar overmars is niet zo een geweldige man daar op die positie dus die kan of durft dat denk ik noet....

15 januari 2016 om 14:42

Weet echt niet aar het idee vandaan komt dat v Wolfswinkel wel genoeg doelpunten zal scoren, die jongen loopt in een zwakke competitie in het gunstigste geval 1 op 3, dat betekent dat hij voor de rest van het seizoen nog 6 doelpunten gaat scoren, nou die kan zelfs Sam Hendriks nog wel maken.

15 januari 2016 om 16:33

v Wolfswinkel is absoluut niet geschikt voor Ajax. Kan niet mee voetballen en heeft nog nooit betere statistieken gehad dan Milik.
Inderdaad onbegrijpelijk dat die hij geopperd wordt door mensen.

De Jong gaat nu echt nog niet terugkeren. Leuk dat daar over gesproken wordt, maar daar is het nu helemaal het moment niet voor. Van der Vaart is een gepasseerd station.

15 januari 2016 om 18:11

Vanuit de scouting moeten gewoon betere opties aangedragen worden. Hopelijk kan die Groninger (sorry kom even niet op zijn naam) eens een paar goede spitsen uit Zuid-Amerika scouten!

15 januari 2016 om 19:13

Henk Veltmate, vriend

15 januari 2016 om 18:15

Het nadeel aan Soriano is dat het nu een 'gearriveerde' naam is en dus veel geld zal kosten, waar hij zelfs waarschijnlijk betere alternatieven heeft voor zijn carriére. Die man is ooit ook binnen gekomen als onbekende naam met nergens een mooi moyenne (behalve in Barcelona B).

Zou eigenlijk Gaston Ramirez niks zijn voor Ajax? Die jongen is van origine een aanvallende middenvelder, maar kan ook goed in de spits spelen. Hij verpietert bij Southampton op de tribune, heeft als ik me niet vergis nog maar een half jaar een contract. Verder is hij bijzonder technisch zowel in handeling als het feit dat hij een mannetje kan passeren, speelt goed in combinatie met teamgenoten en heeft een goed schot in de benen. Als je Suarez hiervoor inschakelt is hij misschien ook al snel geïnteresseerd in Nederland. Ik vind het altijd gek dat je nooit hoort dat Ajax bezig is met dit soort namen.

Hij kan toch Siem huren met optie tot koop? Zo geweldig staat Siem er niet op bij Newcastle. Siem gaat heus wel overstag als hij weer bij Ajax kan spelen. Overtuig hem om als spits te fungeren bij Ajax.

15 januari 2016 om 14:17

Hij zegt toch wat de reden is ?

15 januari 2016 om 14:28

Wat moet je met siem de jong dan? Die heeft toch al vaak zat bewezen geen spits te zijn. Van de vaart is helemaal een belachelijke optie....heeft die ooit 1 wedstrijd in zn leven in de spits gestaan?

Las net ergens dat zlatan o geveer 8 mln heeft gekost toen hij aar ajax kwam. Waarom is men zo huiverig om dergelijke bedragen (vertaald naar de tegenwoordige tijd), op tafel te leggen?

15 januari 2016 om 14:31

Volgensmij zegt de boer duidelijk dat siem op het middenveld wil spelen. En dat we daar genoeg spelers hebben.

Persoonlijk zie ik beide liever niet terugkomen. VD Vaart al helemaal niet. Dat was voor mij al over toen hij HSV als zijn grote liefde beschouwde. En niet terug wilde komen twee jaar geleden. Al was het maar voor een jaar of twee..

We redden het echt wel met millik in de spits , vooral omdat we geen europees voetbal meer spelen en niet meer in de beker zitten.

Haal gewoon een fysiek sterke spits op uit de premership. Die als het moet kan beuken in de spits voor de laatste 15 min van de wedstrijd. Een betere versie van kazim bijvoorbeeld

15 januari 2016 om 14:43

Je kan kazim gratis op komen halen wat mij betreft.

Voor een club als Ajax zou het toch wel mogelijk moeten zijn om een goede spits aan te trekken? Of het nu een zuid Amerikaans talent is, of een spits als Haller die in Frankrijk op de bank zit. Ze hebben vast wel een lijstje klaar staan.

Daarnaast vind ik dat Milik het best wel goed doet.

Volgens mij is Frank de Boer telkens dronken en dat geldt ook voor Marc Overmars. Denk je nou echt dat ze voor een spits gaan die hierboven en 80 andere artikelen wordt gepresteerd. Ajax doet dat niet en ze investeren niks. En als ze dat deden hadden ze dat al eerder gedaan. Ajax gaat niks doen ze hebben ze gefaald met Sanogo en willen eerst verkopen en dan investeren. Dat zit er voor dit seizoen weer niet in.

Babel graag mocht Gala niet concreet worden. Zit in de woestijn op een dood spoor, maar prima alternatief voor Milik.

15 januari 2016 om 16:39

De Babel van enkele jaren terug viel mij niet tegen. Was helaas te weinig fit, maar in de wedstrijden die hij speelde absoluut een meerwaarde. In de wedstrijd uit bij Dortmund was hij geweldig. Sterk in de duels, balvast en in beweging.
Met de juiste motivatie kan Babel zeker een toevoeging zijn. Vraag is wel hoe hij zichzelf heeft onderhouden de laatste jaren. Indien Ajax geen topper kan vinden zou Babel wat mij betreft een speler zijn waar ze een gokje mee kunnen wagen.

"we mogen het geld dat er is niet zomaar over de balk gooien"

hahahahaha...je hebt nog niet anders gedaan dan dat!
Siem de Jong...alstublieft zeg.....lappenmand speller
Sukkels......

15 januari 2016 om 14:47

Haha ja, voor Heitinga, Vd. Hoorn, Viergever, Duarte, Zimling, Sinkgraven, Sana, Sanogo, Sigthorsson, Zivkovic, Cuenca, Bojan mocht het schijnbaar wel.

Ajax mist wel wat anders dan een goede spits. Ajax mist creativiteit op het middenveld. De reden dat Ajax in Nederland nog weinig problemen heeft is omdat teams in Nederland zo dom zijn om mandekking toe te passen in de verdediging. In Europa spelen ze vrijwel allemaal zonedekking en Ajax weet niet hoe het daar doorheen moet spelen. Zie Molde, Fenerbache, Celtic, Jablonec, Rapid Wien en in Nederland FC Utrecht. Ajax wordt in Nederland kampioen, tenzij teams zonedekking gaan spelen tegen Ajax. Dan kan Ajax nog wel eens heel flink gaan zakken.

15 januari 2016 om 17:42

Ze hebben weldegelijk creativiteit op het middenveld met sinkgraven en nouri. Ze worden alleen niet o ook gesteld. Ajax mist een topspits.

Het probleem is dat spitsen die enigszins bekend zijn geworden door hun goede prestaties vaak of al enigszins op leeftijd zijn en dus ervaring hebben en daarvan vaak het salaris niet te betalen is. Of je moet kijken naar jonge talenten, maar van die weet je nooit zeker of ze er al staan. Het is een vicieuze cirkel waar ajax in is beland, men moet gewoon durven betalen.

Van Wolfswinkel wel goede optie ja! Heel ander type dan Milik! Ook belangrijk..je ken Dost wel halen maar dan heb je twee dezelfde soorten spitsen lopen. Zet ook geeen dode aan de zeik!

15 januari 2016 om 16:41

Milik en van Wolfswinkel zijn veel eerder hetzelfde type spits dan Dost. Zijn allebei zwak in het mee voetballen, fysiek niet erg sterk, maar wel doelgericht.

Een spits mag zeker komen

Hier een lijstje:
- Adebayor
- Michu
- Charlfon Cole
- Darren Bent

Maar ik denk dat zelfs haalbaar zijn:
- Keane ( huren L.A galaxy )
- Giovinco
- Almeida
- Damiao
- Saviola

Of wat jonger:
- Jelle vossen
- Sylla
- Castillo

Maar naar mijn mening de beste optie:

Haal zivkovic terug! Geef die jonge een kans en uit eindelijk gaat t scoren vanzelf

probeer het eens in portugal bij benfica.. jonas.. gaat een grote worden ondanks zijn leeftijd

Zoals sanogo zucht die man begint steeds gekkere dingen te zeggen

Aub geen siem of vd vaart zeg.
Dan liever gewoon niemand

Liever Siem dan Raffie. Raffie was al eerder en vaker gepolst voor terugkeer maar vond zichzelf nog te goed voor Ajax en kijk nu? Karma. Jammer maar helaas.

De enige spelers die naar de eredivisie kan halen. Zijn speler die ergens in een 2de League spelen.Waarom in de eredivisie spelen. Niveau is laag. De bedragen die zijn niet echt groot. Word moeilijk voor ajax om een spits te halen. Of je moet een speler halen die in Nederland zijn opleiding heeft doorlopen. Zoals een Siem de jong bij PSV. Ajax zou voor een Klaas jan Huntelaar kunnen gaan. Maar die gaat niet willen inlever. Word moeilijk.

Kramaric van Leicester City huren met optie tot koop, perfecte speler voor Ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren