Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer: 'Hij heeft de potentie om een heel goede te worden'

Laatste update:

Met dank aan een late treffer van Vaclav Cerny mag Ajax nog een klein beetje hopen op Europees voetbal na de winterstop. Het achttienjarige talent bezorgde zijn ploeg donderdag een zwaarbevochten uitzege op Celtic (1-2). "We hadden het geluk een beetje aan onze zijde", erkende Frank de Boer voor de camera van FOX Sports.

/

"Hij is er nog niet, maar hij is een groot talent. Hij heeft de potentie een heel goede te worden. We hebben aanvallend gewisseld", doelde hij op het inbrengen van Cerny, debutant Donny van de Beek en Yaya Sanogo. "Gelukkig heeft ons dat iets opgeleverd. Amin Younes schoot in de slotfase ook op de paal."

Ajax heeft door de late treffer van Cerny nog een kleine kans op overwintering in de Europa League. De Amsterdammers moeten zelf over twee weken de thuiswedstrijd tegen Molde FK winnen en hopen dat Fenerbahçe verliest van Celtic.

"Dit was een welkome zege, maar we zijn er natuurlijk nog lang niet. Wij moeten in de laatste groepswedstrijd Molde verslaan. En dat wordt moeilijk. Zij kunnen goed counteren. En dan moet Fenerbahçe nog van Celtic verliezen. Die kans is klein. Maar zolang we een kans hebben, gaan we er voor."

Gaat Ajax van Molde FK winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zeiden ze van lukoki, sana en nog tientallen andere ook. Laatste echte kwaliteit talenten waren sneider en van de vaart.

Uiteindelijk eindigen zulke spelers bij cambuur of nec.

27 november 2015 om 00:16

Zou denken dat Eriksen het laatste echte talent was.

27 november 2015 om 00:33

Klaassen, Riedewald en Tete behoren anders ook tot de echte toptalenten. Ze zijn alle 3 jong, maar zoals ze bij VI ook al zeiden; vooral Tete is echt een heel groot talent. Kan tackelen als de beste en won zo ongeveer elk duel.

27 november 2015 om 00:39

Klaassen niet hoor. Riedewald is wel ok maar heeft me nog niet echt overgehaald dat hij het gaat redden. Tete lijkt me samen met Bazoer het enigste zekerheidje in het team.

27 november 2015 om 01:12

Bazoer is ook een groot talent, maar ik kan me er ook gruwelijk aan ergeren dat die nooit eerder passt. Die loopt echt heel vaak té lang met de bal, waardoor een mogelijke steekbal of andere goeie pass/kans al verkeken is.

Klaassen heeft een mindere periode nu, maar welke jonge speler heeft dat niet? Het talent spat er nog steeds vanaf. Daarnaast beschikt hij ook over de strijd en wilskracht om het in de top te gaan halen. Ik schat hem sowieso in de categorie van clubs als Wolfsburg, Sevilla, Tottenham. Misschien nog wel hoger.

27 november 2015 om 01:21

Welk talent? Ik zie hem wekelijks en ik vind hem qua talent en potentie niet eens een van de beste bij Ajax. Ik zie Bazoer, Tete, Riedewald, Cerny, Muric, Zivkovic, Younes, Sinkgraven, Van de Beek, Nouri allen beter worden

27 november 2015 om 02:46

Ik zie hier 6 posts waarvan er niemand El Ghazi noemt? In mijn ogen op dit moment de beste rechtsbuiten van Nederland

27 november 2015 om 07:45

Dat ligt er meer aan dat er niet zo veel goede spelers rechtsvoor staan in Nederland, want echt bijzonder wat hij dit jaar heeft laat zien is het niet. Overigens vind ik Kuyt en Narsingh het beter doen, omdat zij minder vaak een kansloze actie beginnen

27 november 2015 om 08:02

Jij zegt serieus narsingh? Die man doet al anderhalf jaar alles maar dan ook echt allles
Verkeerd

27 november 2015 om 09:37

Ja, daarom maak ik dat punt ook. El ghazi heeft op een mooi afstandschot en een paar doelpunten ook niks goed gedaan

27 november 2015 om 11:45

Haha narsingh, jij heb echt een klap van de molen gehad. Die gast kan echt niks

27 november 2015 om 15:09

Ik bedoel die van Cambuur he

27 november 2015 om 08:15

Volgens mij snap jij niet wat talent betekent. Niemand zegt dat hij een geweldige voetballer wordt. Alleen dat hij wel het talent heeft. Die 20 van een goede voetballer heeft hij dus. Nu de overige 80 nog.

27 november 2015 om 09:16

Praat niet ala je de talenten niet kent.Cerny is een jongen waarvoor Ajax ver gegaan is om hem op 15 jarige leeftijd hierheen te halen, meerdere topclubs wilden hem en het is niet bepaald een jongen die alleen maar kan rennen. Behoort tot de allergrootste talenten die Ajax heeft gehad.

27 november 2015 om 12:32

Ach Sander zijn dat alle talenten van Ajax niet? Sorry maar het begint allemaal beetje ongeloofwaardig te worden. Als ik iedereen bij Ajax zo hoor dat gaan ze over 2 jaar meedoen met real, barca en Bayern om de cl want zij hebben in potentie allemaal wereldtoppers... Zucht. Welke wereldtoppers heeft Ajax afgelopen paar jaar voort gebracht ?

27 november 2015 om 12:41

Van De Boer ook, als trainer.
Pannenkoek in het kwadraat

Ik weet nu weer hoe dit gaat lopen. De komende maanden/jaar gaat hij goed spelen waarop hij wordt gezien als groot talent en een basisplaats krijgt. Daarna krijgen we het grote verval, waarbij er een half jaar a een jaar niets van bakt. Dan komt hij weer wat terug op niveau en speelt hij tot zijn 23ste regelmatig in de basis, maar wordt het duidelijk nooit meer wat er van hem verwacht werd.
Klassieke ajax-talent route.

27 november 2015 om 00:18

Waar blijft Abdelhak Nouri !!!!

27 november 2015 om 01:42

Is fysiek nog niet sterk genoeg

27 november 2015 om 07:20

Hier is nouri
http://youtu.be/WItsRnYfi7E

27 november 2015 om 08:36

Lekkere voorzet ook

Cerny viel goed in, maar Tete en Klaassen waren voor mij man van de wedstrijd. Vooral Klaassen was geweldig. Hij zorgde dat Celtic nooit lekker kon voetballen. Daarmee nam hij gelijk het werk van Gudelj over, want die was weer nergens. Ook aanvallend was hij meer van waarde dan Schöne.
Tete verdient nu echt de plaats in Oranje, maar Karsdorp en Janmaat ook. Zijn slidings zijn altijd goed. Heerlijke speler.
.
Verder een heel matig Ajax gezien. Wat speelt er veel middelmaat. Zodra Veltman en Bazoer niet op het veld staan blijft er weinig over.

27 november 2015 om 07:21

Ik vond klaassen juist erg tegenvallen. Zeler in balbezit

27 november 2015 om 14:31

Heb hem zien afjagen en daarin was hij de drijvende kracht bij Ajax. Celtic is nooit in haar spel gekomen en dat is volgens mij voor een groot deel aan Klaassen te danken.

27 november 2015 om 10:25

Klaassen was echt zeer matig gisteren....

27 november 2015 om 01:02

Moest even wennen, maar zeker niet slecht! Komt gewoon meteen meer durf en ook jeugdig onbevangenheid erbij. Ik ben blij dat hij er aan komt. Pfoe.

Dan moet er wel eerst een goede trainer komen om hem een hele goede speler te maken. Maar de huidige beleidsbepalers kennende zullen ze wel weer een middelmaat trainer halen.

De potentie spat van dit grote talent af. Hij is 2-benig, technisch en snel. Precies wat we graag willen zien. De huidige vleugels zijn zo voorspelbaar als wat. Dus geef Cerny maar meer de kans, wat goed is komt snel !!

Wat me opvalt, is dat niemand een woord rept over hoe die goal tot stand komt. Door 1 van de slechtste corners ooit. Alke verdedigers mee naar voren en dan kort spelen op iemand die meteen onder druk kan komen en dan ook nog staat te slapen.

Ja hoor, het is weer zover. Er speelt weer iemand een goede wedstrijd gespeelt en toevallig de winnende gemaakt en het is me toch weer een top talent. Hoeveel hebben jullie er daar inmiddels van? Hoe komt het dan eigenlijk dat jullie hoogst waarschijnlijk uitgeschakeld gaan worden?

27 november 2015 om 07:45

Haha ben je jaloers dat het Ajax wel lukt om structureel een toptalent af te leveren en PSV niet? Doe normaal man, Cerny viel gewoon goed in en ik vind het klasse van De Boer om in z'n cruciale fase van de wedstrijd gewoon twee broekies in te gooien van 18 jaar. Dat mag ook weleens gezegd worden over hem.

27 november 2015 om 07:51

Nee hoor, van mij mag Ajax ieder jaar een top talent afleveren, is alleen maar goed voor het Nederlandse voetbal. Maar om nu bijna elke speler in je elftal te betitelen als een top talent gaat wel een beetje ver, niet?

27 november 2015 om 08:22

Structureel top talent volgens mij heb ik d'r laatste jaren iets gemist dan zoveel top talent hebben jullie niet afgeleverd hoor... Maar het klopt wat hij zegt als er 1 wedstrijd goed gespeld wordt is het in potentie meteen weer een topspeler.... Die goal had zelfs mijn moeder gemaakt

27 november 2015 om 07:57

Nou van Cerny is het al ietsje langer bekend dat het 1 van de pareltjes uit de opleiding is, niet pas na gisteren... maar dat geheel terzijde.

Dat Ajax uitgeschakeld gaat worden ligt overigens precies in lijn met de uitspraken die De Boer hier doet: 'ze zijn in 'potentie' heel erg goed'. Nare is dat als deze potentie er eindelijk een keer uit lijkt te komen, de beste spelers weer verkocht worden (althans voorheen).

27 november 2015 om 08:28

@lazylen. Dan komt nu mijn vraag. Waarom lukt het Feyenoord en PSV om gearriveerde spelers met ervaring aan te trekken en Ajax niet? Iedere Nederlandse topclub heeft hier last van, omdat wij niet kunnen concurreren met de Europese top en subtop qua salarissen. PSV heeft in de CL thuis Wolfsburg relatief eenvoudig verslagen en tegen United deden ze ook nauwelijks onder. Dat komt omdat PSV durft te investeren in combinatie met jongere spelers als Hendrix, Locadia, Pereiro, Brenet. Ajax voert een verkeerd beleid, daar zit de angel en nergens anders.

27 november 2015 om 09:59

Dat is simpel: een strategische keuze.

Ajax heeft het voornemen om die gearriveerde spelers mét ervaring zelf op te leiden en te behouden en daar is men nu sinds een paar jaar écht mee bezig. Spelers worden gebonden met langere contracten, waardoor Ajax vaker NEE kan zeggen. Tel daarbij op dat de club vermogend genoeg is om ook echt nee te kunnen zeggen als er een bod komt. Pas bij echte extreme bedragen zullen ze overstag gaan. Daarnaast heeft de club het voornemen het salarisplafond te verhogen en ook dat kan gebruikt worden door Ajax om te wedijveren met bepaalde ploegen in andere (grotere) Europese competities. Een Siem de Jong had in zo'n geval behouden kunnen worden en hoeft hij niet voor een iets hoger salaris bij een degradatiekandidaat in Engeland op de bank te verpieteren.

27 november 2015 om 10:28

Mooie strategie alleen houd deze nooit stand in de huidige voetbalmaatschappij. Het is mooi dat ze een contract voor langere tijd hebben maar dat zegt niks als een speler moet wilt blijven kun je vast blijven houden aan extreme bedragen en zit je met een ontevreden voetballer. Daarnaast welke voetballers doel jij op doe wat geroutineerder zijn ik kan ze zo niet opnoemen

27 november 2015 om 11:45

De échte toppers ga je altijd verliezen, dat blijft nou eenmaal zo. De Bazoers, Riedewalds en Tetes van deze wereld ben je op hun 21e max 22e kwijt aan een Europese topploeg. Dat zal ook in de toekomst nooit veranderen. Het gaat juist om die groep eronder. De Veltmannetjes, Gudeljes, Cillessens etc. Jongens die voor Nederlandse begrippen top zijn, maar in Europees verband niet verder komen dan de Sunderlands en Newcastles.

27 november 2015 om 11:58

Het wordt tijd dat Ajax gewoon riante markt conform salarissen aan gaat bieden. Daar is geld genoeg voor. Het salarisplafond slaat helemaal nergens op. In plaats van fortuin uit te geven aan de meest matige spelers, kan je beter investeren in de goede spelers die je al hebt. Als je het als team goed doet in europa kan je gelijk 40 miljoen vragen voor je toppers.

27 november 2015 om 13:14

Heel goed @lazylen. Je bevestigt dus precies waar het fout gaat, maar daar koppel je ook de schuld voor de (bijna uitschakeling) aan. Alle goede clubs in Nederland hebben last van dit gegeven. Maar vooral PSV springt daar beter op in door spelers te halen die ervaring hebben. Hoe? Door goed scoutwerk en het willen trekken van de knip. Wat doet Ajax? Precies dat niet. Daar ligt het probleem. Leuk al die talentjes, maar om wat te betekenen moet je lef tonen en de knip durven trekken en dat is het probleem in het beleid bij Ajax. Dat kunnen ze oplossen en daarom ligt de schuld volledig bij Ajax zelf. Ze moeten is gaan zorgen voor directe versterkingen en niet spelers die er eventueel kunnen komen. Ze moeten eens over de Nederlandse grenzen spelers als Guardado en Moreno halen..

Dat zegt ie over elke speler. Blablabla

27 november 2015 om 10:30

Ja maar dat is toch ook zo moet je zien wat een pareltjes allemaal en hoe goed ze allemaal in potentie zijn... Man als ik Ajax moet geloven gaan ze over 3 jaar serieus de strijd aan met Barcelona en Bayern München om de cl titel.... Zucht

27 november 2015 om 12:37

Of we Ajax moeten geloven en dat ze kunnen concurreren met de top 3 van Europa weet ik niet. Wel weet ik met een aantal toptalenten die eraan komen zoals; Cerny, Nouri, Muric en Hendriks, kan Ajax in combinatie met spelers die hun contract verlengd hebben, het ver gaan schoppen. Met ver schoppen zie ik ze wel een keer kwartfinale bereiken CL of halve finale Europa League bijvoorbeeld! En ja, in Nederland de landstitels gewoon pakken :D!

27 november 2015 om 18:04

Ik mag toch ect hopen dat je een grapje maakt met de kwartfinale van de cl hou eens op ze komen de poulefase van de El niet eens door dan gaan ze de komende drie a 4 jaar echt niet zo ver komen. Buiten het geit dat de echt goede Spelers tegen die tijd allang weg zijn

28 november 2015 om 10:51

Je spreekt jezelf heel erg tegen. Je zegt ze komen niet de poulefase van EL door en de komende 3/4 jaar gaan ze niet ver komen. Dus we praten over 3/4 jaar later. Weet je wat er dan allemaal kan veranderen?

Herinner jij je CL 2002/2003 toen Ajax in kwartfinale tegen Milan moest voetballen? Kwartfinale. Als je terug spoelt van 2002/2003 en dan 3/4 jaar eerder. Toen won Ajax geen flikker. Het was knap in die jaren als ze 3/4 werden in de Eredivisie. Dus in 3/4 jaar tijd kan er wel degelijk een omslag plaats vinden en dat de puzzelstukjes goed vallen zoals in 2002/2003 en ze gewoon een keer 'wel' de kwartfinales halen.

Dus nee, ik maak geen grapje. Alles is mogelijk in het voetbal. Jammer dat mensen op dit forum niet meer voor hun club zijn (sta jij los van, want ik heb geen idee voor wie jij bent), en negatief zijn. In plaats van: positief, hopen, steunen, geloven etc. Natuurlijk moet je objectief soms zijn en realistisch. Maar wie had ooit gedacht dat Ajax de kwartfinale zou bereiken in 2002/2003?

Talent heeft Ajax veel, maar dit komt vaak niet uit, omdat Ajax op zulke spelers moet leunen, terwijl zij nog piepjong zijn en dit niet kunnen

27 november 2015 om 18:06

En dat is idd het hele manco met het beleid van Ajax. Ze willen te veel laten zien wat voor een geweldige jeugd ze hebben en daar hebben die jonkies ook last van als ze geen
Mensen hebben aan wie ze zich kunnen optrekken wat ervaren mensen... Daarom blijven het meestal niet meer dan talenten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren