Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer geniet met volle teugen van ex-Ajacied: 'Niets dan respect voor hem'

Laatste update:

Ronald de Boer is diep onder de indruk van de prestaties van Luis Suárez. Bij zijn binnenkomst in Barcelona, in de zomer van 2014, bestonden er veel twijfels over de toegevoegde waarde van de Uruguayaan, maar die zijn volledig weggenomen. De goalgetter kroonde zich het voorbije seizoen met veertig treffers in La Liga zelfs tot topscorer van Europa.

/

Ook De Boer is lichtelijk verbaasd, geeft hij toe in gesprek met Omnisport. “Er bestonden wat twijfels of hij binnen het systeem van Barcelona zou passen en of hij vaardig genoeg was. Maar hij was dit jaar ongelooflijk. Hij is topscorer geworden en heeft veel assists gegeven. Ik heb niets dan respect voor hem. Hij heeft de ploeg er tegen het einde van het seizoen doorheen gesleept.”

Niet alleen Suárez, maar ook Neymar is volgens De Boer definitief uitgegroeid tot een wereldster. “Hij liet het zien toen Lionel Messi geblesseerd raakte”, gaat de oud-international verder. “Alle drie verdienen ze veel lof. In het verleden praatte iedereen over Messi, maar nu is het ‘MSN’. Het is waanzinnig om drie van zulke spelers voorin te hebben lopen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
24 mei 2016 om 22:29

Weer iemand die de tekst niet leest. Hij zegt toch ook heel duidelijk dat hij erg geniet van Neymar? Trouwens terecht wat hij zegt. Neymar leidde het team toen Messo geblesseerd was

24 mei 2016 om 22:30

Stop nou maar met trollen, als er iemand objectief is in de nederlandse media, is dat ronald de boer. Ik vind hem een van de betere analisten mede door zijn objectiviteit.

24 mei 2016 om 22:30

Mario been is ook niet echt objectief, heeft veel lof voor Feyenoorders en ziet vaak niet de dingen die de objectieve analisten wel zien. Hij vindt ook dat Vilhena een erg goede speler die zowel bij Ajax en PSV zou kunnen spelen maar ik hoor/vind totaal andere dingen. Dat blijf je toch houden met oud-voetballers.

24 mei 2016 om 23:05

Hij heeft gewoon helemaal gelijk! Er wordt hem gevraagd naar Suarez en zijn prestaties en hij geeft netjes antwoord, wat is daar nou mis mee? Dus Waterreus mag ook zijn mening niet meer geven over een ex-psv speler. Over gekleurde brillen gesproken (;-)

Wat mis ik hem bij Ajax. Een echte Ajacied hij zit in ons hart en wij zitten in zijn hart. Barste bijna in tranen uit bij zijn terugkeur in de Arena. Wat een klasse speler was hij. Vaak werd hij niet goed genoeg geacht voor de top, en kijk hem nu. Wat hoop ik dat hij (onterecht want Messi is de betere) de Gouden Bal wint. Wat een verhaal van een speler met een gouden hart.

25 mei 2016 om 02:06

Suarez is dit jaar echt on fiiiiireee niet normaal, ik gun hem de gouden bal zo, erg hij verdient het!

Ben het niet helemaal eens met de boer! Suarez heeft bewezen dat hij wekelijks beslissend kan zijn op dit niveau. Mede ook door zijn doorzettingsvermogen en het vermorgen om zichzelf weg te cijferen voor ze teamgenoten, iets wat nog weleens ontbreek bij neymar.Neymar is een toptalent maar nog te wisselvallig. Neymar zou constanter moeten worden om ooit de beste van de wereld te willen worden en zich minder bezig houden met randzaken (stappen, social media, grapjes uithalen, transfers)

Dit is einige speler wiens naam io ooit op een shirt heb laten zetten. Wat een geweldenaar

En toch vind ik Suarez meer een Real Madrid voetballer ze missen zo'n type spits want benzema is al jaren niet meer op dreef

25 mei 2016 om 02:35

Onder welke steen heb jij geleefd afgelopen seizoen. Benzema niet op dreef...kijk, dat er geweldenaren als Suarez en Ronaldo er 30+ inschieten neemt niet de klasse van Benz weg. Als hij weg mag in de zomer moet Wenger z'n slag zijn. Topspits die Arsenal mist.

Laatste topvoetballer die in de Eredivisie heeft gespeeld. Wat was dit een fantastische voetballer. Gaan we jammer genoeg niet snel meer zien id Eredivisie.

Ben ik nou de enige die heeft geklikt om te kijken om welke De Boer dit ging?

On hij heeft gelijk. Suarez is nu een van de beste spitsen ter wereld (zo niet de beste) alleen zou ik nooit met volle teugen kunnen genieten van hem, allemaal vanwege dat bijten en dat racistische gedoe met Evra, maar nogmaals, dat is persoonlijk en doet niks af aan z'n kwaliteiten als voetballer.

Als ik Suarez zie spelen of stukken over hem lees, dan denk ik toch altijd maar aan 1 ding. Ik wou dat iedereen bij Ajax een wedstrijd mentaliteit had zoals Suarez die heeft en had. Gewoon alles doen om te winnen. Dan had Ajax dit jaar gewoon kampioen geweest, want dat was precies wat miste in de laatste wedstrijd tegen De Graafschap.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren