Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer geeft niet op: 'Ik denk dat hij een heel belangrijke pion kan worden'

Laatste update:

Het wordt druk op het middenveld van Ajax, dat zich in januari al versterkte met Daley Sinkgraven en na dit seizoen Nemanja Gudelj op zal halen bij AZ. Dat zou volgens verschillende analisten wel eens slecht nieuws kunnen betekenen voor Lucas Andersen: de middenvelder begon goed aan het seizoen, maar kreeg te maken met een terugval en raakte zijn basisplaats kwijt.

/

Frank de Boer benadrukt dat hij Andersen nog niet heeft opgegeven, maar vindt wel dat de Deen volgend jaar een stap moet maken. Onlangs hadden de coach en zijn pupil nog een gesprek met elkaar: "Het gaat om het gevoel dat hij voor een muur staat en daar moet hij overheen. Als dat gebeurt, dan is hij los", voorspelt De Boer in gesprek met Ajax TV.

De Boer vergelijkt Andersen met zijn broer Ronald, die in zijn beginperiode bij Ajax een hoog niveau haalde op de trainingen, maar dat niet kon doorzetten in de wedstrijden. "Dat is heel moeilijk uit te leggen en laten we hopen dat Andersen een manier vindt, want dat hij kwaliteiten heeft, staat buiten kijf", vindt De Boer. "Ik denk dat hij een heel belangrijke pion kan worden. Hij kan een mannetje passeren, heeft snelheid en scorend vermogen en hij heeft alles om heel interessante speler te zijn."

Denk je dat Lucas Andersen een belangrijke speler voor Ajax kan gaan worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hier ben ik het dus mee eens. Ik ben altijd al een fan van zijn prachtige techniek geweest. Jammer is alleen dat hij jarenlang niet geïnvesteerd heeft in zijn fysiek, anders was hij al een stuk verder geweest.

15 april 2015 om 09:32

Weet je wat alleen het probleem is bij al die spelers heb ik het idee? Natuurlijk fysiek ook, maar los daarvan: ik zie ze zelden oprecht lachen!! Ook zo'n Overmars en vd Sar met hun saaie, droge koppen en een aantal spelers op het veld. Ik weet niet hoe dat achter de schermen is, maar als trainer zou ik dat zo belangrijk vinden. Zeker in een team waar het systeem zo belangrijk is en iedereen 'in de pas' moet lopen. Bij de interviews met Andersen zie ik ook zelden een lach. Leer in godsnaam eens genieten denk ik dan..

15 april 2015 om 10:28

Helemaal gelijk heb je dortmund. De spelers moeten zin hebben om mooi voetbal te spelen, en om acties te maken. Het is allemaal zo plichtmatig en totaal geen spelvreugde.

Jaartje uitlenen aan bijvoorbeeld Utrecht zodat hij iedere week speelt zal hem goed doen denk ik

15 april 2015 om 08:38

Volledig mee eens, verhuur hem een jaar aan een middenmoter en geef hem een eet/trainingsschema mee zodat die wat spierweefsel ontwikkeld, zou hem goed doen denk ik

15 april 2015 om 11:44

Liever bij een team waar voetbal gespeeld wordt. Ik zou eenzelfde route als De Boer wel interessant vinden. Kijken of Twente interesse heeft.

15 april 2015 om 13:40

Hij moet juist leren vechten en sterker worden dus Utrecht prima club voor hem

15 april 2015 om 15:08

Haha utrecht n goeie club voor m? Alsof die supporters m accepteren en hij in het strijdplan van Utrecht past

15 april 2015 om 19:51

Ik denk dat Cambuur een mooie ploeg voor hem is. Die willen altijd voetballen maar kunnen als het moet ook de mouwen opstropen. Daar kan hij zeker wat van leren.

15 april 2015 om 20:40

Groningen ook, eigenlijk is hij een aanwinst voor iedere club , gewoon een goede voetballer die iedere week moet spelen

Denk dat Andersen het wel gaat maken volgend seizoen. Leuke speler met een zeer fijne techniek👌

Ik denk dat met het onder druk zetten van Andersen je hem niet beter laat spelen. Die jongen gaf in zijn beginperiode aan niet lekker in zijn vel te zitten en dat het nu wel al wat beter gaat. Ik denk dat hij sowieso de concurrentiestrijd niet gaat winnen aangezien hij van de middenvelders fysiek sowieso een van de zwakste is. Je zou graag een type als Andersen er bijhouden, gewoon omdat er altijd zoveel potentie in zit, maar ze moeten ook realistisch zijn in wat hij de afgelopen jaren heeft gebracht en dat dit voor het niveau waar ajax nu is en naartoe wil niet goed genoeg is

Het zou zonde zijn als zo'n talent het niet zou redden bij Ajax. De eventuele aankoop van Gudelj is er dan ook één die ik persoonlijk niet begrijp. Wanneer je hem zo graag wil hebben, hadden ze hem afgelopen winter moeten halen en Sinkgraven bij Heerenveen moeten laten.

Het middenveld is op dit moment al voldoende bezet, haal een routinier die tussen de basis en bank inzit en het talent niet in de weg staat.

15 april 2015 om 08:41

Opzich valt voor de transfer van gudelj nog wel wat te zeggen, is wel een type speler die ajax mist. En gudelj speelt op 6 dus dat is geen directe concurrentie voor andersen. Maar zeker moet er een jog een routinier bij, liefst in de verdediging centraal misschien ook wel op de linksback

15 april 2015 om 09:19

wat voegt Guldelj nou toe aan Ajax? Speelt bij AZ is 23 jaar en speelt niet eens bijzonder bij AZ. Haal een oude ervaren rot in het vak! Haal desnoods Rafael vd Vaart terug? Kan het niveau makkelijk aan en kan een impuls geven op het middenveld. Bij Ajax heb je zoveel doorstroming van talenten wat prioriteit is! Vul het aan met oud Ajacieden. Heitinga, Maduro, Maxwell, Emanuelson, vd Vaart ipv een propper, veijnovic of guldelj met alleen maar eredivisie ervaring waar Ajax geen ruk mee opschiet!

15 april 2015 om 08:41

Volgens mij gold die clausule van 6 mlj alleen na afloop van dit seizoen, vandaar dat ze hem dan pas wilden hebben

15 april 2015 om 08:43

Een oorzaak van de zwakke prestaties van NLse clubs in Europa zijn de dunne selecties. Vaak zijn alleen de beste 9/10/11 CL of EL waardig. Wanneer dit er meer worden kan het alleen maar beter gaan en hoeven spelers uit vorm niet per se opgesteld te worden. Talenten breken altijd door. Aangezien goede spelers zomaar kunnen vertrekken moet er direct vervanging staan. De selecties van NLse clubs hebben door de groeiende transferstromen meer tijd nodig om op orde te komen. Ik vind dus niet dat er bij welke NLse club dan ook sprake is van overbezetting. Het kan alleen maar positief uitpakken.

Geloof er niet meer in. Zijn ontwikkeling gaat me te traag. Fysiek is het nog een kleuter en op scorend vermogen is hij ook nauwelijks te betrappen. Denk einde verhaal andersen. Verhuur aan pec beste optie! Hopelijk keert hij als man terug.

Ik denk niet dat hij belangrijk gaat worden. Ook is hij weer 2 plaatsen gezakt in de orde op het middenveld. Ik zie hem pas minuten naken bij blessures of schorsingen. Vind hem ook totaal niet overtuigen.

Hij begon echt lekker te spelen tot hij bij Denemarken die elleboog op zijn mond kreeg. Daarna speelde hij veel te angstig. Tijdens zijn invalbeurten laat hij weer wat van niveau zien. Zou zonde zijn hem nu af te schrijven. Verhuren aan een team dat moet vechten voor de punten lijkt me geen slechte oplossing voor hem.

Ik vind het wel een leuke speler om naar te kijken. Hij is snel en dribbelt veel op een frivole manier. Jammer dat hij zelden scoort of een belangrijke assist aflevert. de techniek heeft hij zeker, de winnaarsmentaliteit lijkt op dit moment te ontbreken. Om beter te worden zal hij toch de concurrentie strijdt van een speler als Gudeij moeten winnen en groeien in wilskracht en zelfvertrouwen. het is dan ook niet negatief dat er een speler bijkomt die het middenveld van Ajax onder druk zet.

Andersen heeft wel kwaliteit maar het komt er te weinig uit, eigenlijk zou wekelijks moeten spelen bij een leuke ploeg, misschien kan hij dan de stap wel zetten

Toch slecht dat het in al die jaren bij niemand binnen de club is opgekomen om hem het krachthonk in te sturen. Dat is toch ook gewoon een onderdeel van het voetbal? Het is echt een slappeling momenteel.

Verhuur andersen en zivkovic maar een jaartje aan Heerenveen. Ze zijn er beiden nog niet klaar voor om in de basis bij ajax te staan. Heerenveen zou een perfecte club kunnen zijn om ze op het gewenste niveau te krijgen.

Dan verhuur je hem toch een half jaartje. Als hij genoeg heeft bijgeleerd haal je m er weer bij in de winterstop anders nog een half jaar erbij.

Ik (en een paar anderen) verdedigen hem al maanden en dat houd ik nog gewoon even vol.
Talent heeft hij echt, het inzicht heeft hij, echter vaak was een pass net even iets te hard, wilde hij net even te veel combineren etc.
Dat zijn keuzes in een wedstrijd die je alleen maar leert met ervaring, ik geef hem nog ruim 2 jaar de tijd om zich te bewijzen.
En zelfs mocht hij het dan niet laten zien voor de basis, zelfs dan zie ik hem graag nog jaren voetballen bij Ajax voor de breedte nota bene.
Ik ben er echter van overtuigd dat bij dit soort talenten het enkel een kwestie van tijd is voordat het zich echt openbaart.
Mentaal heeft hij de nodige klappen gehad maar hij is er nog steeds, dat siert hem.

Sorry, maar ik vind dit allemaal zulke flauwekul en bullshit van de Boer.
Het gaat hier om topsport, je voldoet, of je voldoet niet, klaar!!
Andersen heeft nu 2 seizoenen de tijd gehad om te laten zien wat hij in huis heeft.
Het zal allemaal wel, dat hij in potentie een enorm talent is, maar hij heeft dat in die twee seizoenen haast nooit laten zien.
Er zijn spelers geweest binnen Ajax die na 3 mindere wedstrijden volledig van het toneel zijn verdwenen, Deze Andersen mag maar blijven aanklooien van de Boer, omdat die laatst genoemde iets in hem ziet.

Als een normaal mens bij een bedrijf wordt aangenomen en na 2 jaar nog de tijd zou krijgen om zich het werk eigen te maken, zouden zijn collega's toch raar opkijken.
En maar gesprekken voeren: ''kom op jongen, je kunt het, ik geloof in je!!!''
De Boer is niet objectief ten opzichte van zijn spelersgroep, hij heeft een aantal oog appeltjes waar hij eindeloos geduld en vertrouwen in heeft, Andersen is daar een van, Boilisen is er nog zo een, die heeft hij nota bene aanvoerder gemaakt!!
Hij dweept met deze keurige koorknaapjes, die allemaal uit zijn hand eten en hij vindt deze spelers echte Ajax spelers.
Het zijn echte mietjes!
Geef mij maar een trainer als Simeone, die zweert bij vechtersbazen op het veld, keiharde killers met het mes tussen de tanden die bereid zijn alles te geven voor hun club.
Dat deze spelers voor de rest gewoon uitstekend goed kunnen voetballen is logisch, nogmaals het gaat om topsport!
Maar laat de Boer maar zo'n lulletje rozenwater als Andersen lekker bij het handje nemen, komt hij wel achter als Ajax volgend jaar weer simpel wordt afgetroefd op felheid tegen een gemiddelde Europa League club.
Als de Boer kerels in zijn selectie had gehad, zou Ajax niet zijn uitgeschakeld tegen onbeduidende oost Europese clubs als Dneper en Steaua Boekarest!!!

15 april 2015 om 16:12

Ik sluit me volledig bij aan. Want ik irriteer me mateloos aan F.de boer en zijn zonen. Ik ben een ajaxied maar ik schaam me voor het spel en wie is de trainer??

Persoonlijk geloof ik ook nog wel in hem, maar hij moet echt fysiek sterker worden, het ziet er echt elke keer weer zielig uit wanneer iemand blaast hij omvalt. Of hij moet echt brutaler worden en tegenstanders te slim af zijn, al denk ik dat hij typisch zo´n speler is die echt een gedegen ervaren om zich heen moet hebben die het vuile werk opknapt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren