Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer evenaart grootste zege: ‘Een groot compliment aan de groep’

Laatste update:

Frank de Boer evenaarde zaterdagavond zijn grootste competitieoverwinning als trainer van Ajax door Roda JC Kerkrade met 6-0 te verslaan. “Een groot compliment aan de groep”, zei hij na afloop op de persconferentie in de Amsterdam ArenA.

/

“We hebben ons goed hersteld van de nederlaag tegen Feyenoord. Met alle respect voor Roda, maar het gevaar bestond dat we deze wedstrijd wel even op tachtig procent gingen spelen. Dat hebben we niet gedaan. We hebben veel kansen afgedwongen en de tegenstander weinig ruimte gegund”, zo werd De Boer geciteerd door De Telegraaf.

“Onze technische staf vond dat we aan drie verdedigers voldoende hadden. Dat pakte goed uit. We hadden vaak een middenvelder vrij staan. Daar hebben we goed van geprofiteerd.” De Boer liet op de persbijeenkomst ook nog weten dat Riechedly Bazoer waarschijnlijk meedoet in het duel met Fenerbahçe, maar dat Mitchell Dijks sowieso ontbreekt vanwege een liesblessure.

Over Anwar El Ghazi was De Boer voor de camera van FOX Sports minder te spreken: “Vandaag was hij even niet zo goed als anders en daar moet hij gewoon van leren. We moeten tegen Fenerbahçe gewoon weer met deze instelling spelen, al is dat natuurlijk wel een heel andere wedstrijd. Met één doelpunt verschil winnen, is ook prima”, besloot De Boer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

120 miljoen tegen 9,5 miljoen , dat kun je beter zeggen frank . en nog hadden jullie er bijna 2 inliggen in de eerste helft . had zo maar de laatste wedstrijd 2 seizoenen terug gespeeld .

31 oktober 2015 om 23:13

Wat bedoel jij??

31 oktober 2015 om 23:38

Volgens mij doelt hij op het feit dat ajax gelijkspeelde tegen nec, waardoor roda degradeerde. Maar hij haalt gewoon oude koeien uit sloot.

31 oktober 2015 om 23:15

Wat zou het voor verschil maken dan? Of is dat ineens het standaard argument geworden voor elke wedstrijd?

1 november 2015 om 00:20

Het zit hem nog steeds dwars dat NEC in de arena gelijkspeelde tegen Ajax en Roda dus direct degradeerde...

31 oktober 2015 om 23:16

Waar heb je het over? Ajax heeft een begroting van 65 miljoen en dat is inclusief alle kosten, dus ook de Arena huur en de 100 man personeel.

Daarnaast zijn er van de 14 spelers die gespeeld hebben er 8 afkomstig uit de jeugd, dus relatief jong en zeer goedkoop aangeschaft.

En er bijna twee in liggen, ja kansjes krijg je altijd, ook Ajax had er nog veel meer kunnen scoren. Gewoon een geweldige wedstrijd vandaag van een uitstekend Ajax.

31 oktober 2015 om 23:37

We hebben Cillesen, Serero Gudelj, Sinkgraven, Milik, Viergever, Younes, El Ghazi, Fischer die geen eigen jeugd zijn, je stelling van 8 spelers eigen jeugd klopt dus niet helemaal (Heitinga, Tete, Veltman, Riedewald en Klaassen wel en dus 5 wel)

1 november 2015 om 00:02

kunnen we nou niet gewoon een keer een topic over Ajax hebben zonder dat iemand weer die eigen jeugd-discussie aanzwengelt? Wat willen jullie nou hiermee bereiken en wat heeft het met dit topic te maken?

Er wordt met 6-0 gewonnen tegen Roda. Goed voor het vertrouwen, goed voor het doelsaldo en nu op naar de volgende wedstrijd. Baal ervan dat Dijks nog niet fit zal zijn maar Ajax weet dat ze kansen hun kansen gaan krijgen. Na dit soort wedstrijden weet je dat ze ook hun kansen kunnen benutten. Prima pot, op naar de volgende.

1 november 2015 om 07:05

Volgens de uefa statuten vallen el ghazi en fischer onder de eigen jeugd...

1 november 2015 om 11:07

El ghazi en fisher zijn gewoon in de opleiding binnengekomen hoor

1 november 2015 om 12:05

@roeltweety

Serero komt van Ajax Cape Town, eigen jeugd. El Ghazi en Fisscher jong gehaald en bij Ajax doorgebroken, eigen jeugd dus.

Deze gasten hebben bijna niets gekost, geen dure aankopen. Wil alleen maar even aangeven datdiekertjedaps begroting verhaal niet op gaat.

31 oktober 2015 om 23:16

Deze begrijp ik niet helemaal

31 oktober 2015 om 23:31

Te veel boven de lijm gehangen vandaag? Gaat werkelijk nergens over wat je schrijft.

Goeie pot van Ajax. Terecht gewonnen, en als Fischer eens wat meer overzicht zou hebben, kunnen er zomaar nog een paar bij.

31 oktober 2015 om 23:44

Tuurlijk kan hij meer het overzicht bewaren. Maar volgens mij was hij bij 5 van de 6 goals betrokken. Typisch om dan nog kritiek op hem te hebben. Zefde geldt voor Milik. Bij 9 goals betrokken in zijn laatste 8 Eredivisie wedstrijden. Zeer knap en hoog rendement voor de aanvallers van Ajax.

1 november 2015 om 00:02

Nu maakt het wat minder uit, woensdag kostte het de pot.

1 november 2015 om 00:06

En beiden nog piepjong. We mogen zeker kritisch zijn met zijn allen, maar geef die jongens wat krediet en vertrouwen. Je ziet dat bijvoorbeeld Milik en Fischer voldoende talent hebben, en ze zullen zeker nog verschrikkelijke wedstrijden gaan spelen. Maar reken ze er niet te hard op af, dit soort jongens kunnen vleugels krijgen wanneer ze 200% vertrouwen en steun krijgen.

1 november 2015 om 00:19

Haha, begint toch vreemde vormen aan te nemen dit trauma Had Roda maar die andere 33 wedstrijden meer punten gepakt, NEC scoorde in de bijna laatste minuut, alsof dat een afgesproken plannetje was... Is maar wat je wil horen natuurlijk.

Goeie pot op de mat gespeeld. El Ghazi zat niet lekker in de wedstrijd. Zag dat hij heel graag zijn goal mee wilden pikken wat ten koste gaat van zijn overzicht. De laatste weken is Ajax al beter aan het spelen. Het spel is ook leuker om te zien. Nu de komende 2 wedstrijden ook schitteren en je zet een hele mooie stap richting een mooi seizoen.

Was Ajax - Heracles niet ooit 7-0 geworden met Frank?

Hoop dat we weer 343 spelen volgende wedstrijd. Lijkt meer controle en er wordt minder gelopen met de bal.

1 november 2015 om 08:22

Tegen Feyenoord?
Beetje link denk ik?

1 november 2015 om 10:57

Maar dan sta je 1 op 1 achterin. Wel erg riskant

Hoop dat Frank de Boer die El Ghazi weer beetje op spoor krijgt en m eens goed de waarheid vertelt. En ok ik weet hij is nog jong maar iets meer enthousiasme als een ploeggenoot scoort zou m sieren. Bloedirritant gedrag vind ik dit persoonlijk, loopt gewoon met bloedsjagrijnig gezicht rond. Is me al vaker opgevallen dat ie dat niet op kan brengen en dat vind ik niet kunnen. Vond hem echt een minpunt gisteravond, als enige.

hier voor komen de mensen naar de Arena. Hopelijk kunnen ze dit volhouden en aantrekkelijk blijven spelen zeker tegen zukle tegenstanders

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren