Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer benadrukt: 'Hij zal niet naar het Nederlands elftal gaan'

Laatste update:
/

Daley Blind komt in de komende WK-kwalificatieduels van het Nederlands elftal niet binnen de lijnen. Het herstel van zijn liesklachten gaat vrij langzaam, zo verzekert Frank de Boer. Zodoende moet de linkerverdediger van Ajax de duels met Estland (6 september) en Andorra (10 september) aan zich voorbij laten gaan.

"Hij zal niet naar het Nederlands elftal gaan", geeft De Boer vrijdag in De Telegraaf aan. "Het gaat steeds beter met Daley, maar het gaat vrij langzaam. Hij heeft dinsdag getraind en daar toch wel reactie op gehad."

De Boer heeft weinig trek om een rentree van Blind te forceren. "We gaan zo een periode in met om de drie of vier dagen een wedstrijd. Dan komt het niet meer goed", stelt de oefenmeester, die zodoende komend weekeinde in het duel met FC Groningen een basisplaats voor Nicolai Boilesen zal inruimen.

Wie vind jij beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Boilesen is veel beter is veel sneler en verdedigengd is hij ook beter Dan blind

30 augustus 2013 om 08:13

Dat hebben we vorige week vrijdag gezien hoor. Toen vond ik Boilesen slecht spelen en zeker niet beter dan Blind. Vergeten dat Blind 1 van de beste spelers was vorig seizoen bij Ajax?

30 augustus 2013 om 08:28

Nee Blind was de speler die zich het meest inzette en het meest verbeterd van tegenover het seizoen ervoor, maar Eriksen, De Jong, Alderweireld, Moisander, Poulsen waren allemaal veel belangrijker.

Als Boilesen fit genoeg is om weer te spelen dan moet je hem voorlopig laten staan. 0 risico's nemen, dat is echt niet nodig en dat hebben we met Boilesen al genoeg gedaan.

30 augustus 2013 om 10:45

Hier moet ik het toch even opnemen voor Blind.
Jij merkt Poulsen en Moisander aan als sterkste spelers?? Hahaha.
Eriksen en De Jong ala, en daar hoort ook zeker blind tussen.

Blind was zeker aan het einde van vorig seizoen meedogenloos. Zowel verdedigend als aanvallend. Dat is ook de reden dat hij door van Gaal als de LB van Nederland is gekozen.

30 augustus 2013 om 10:50

ik denk dat jij vergeten bent hoeveel aanvallende intenties Blind vorig jaar had, en met die intentie heeft hij voor behoorlijk wat druk gezorgd bij de tegenstanders...
en iedereen die maar blijft lullen over Boilesen...voor zijn blessure was hij goed op weg, nu wil ik het wel zien. Heel veel mensen baseren hun mening op een paar wedstrijden waar blind het het hele seizoen in de eredivisie, de CL en de EL heeft laten zien.

mocht blijken dat Boilesen het beter doet, dan ben ik vortander van Boilesen. De besten dienengewoon te spelen.

Daarnaast ben ik voorstander van nederlandse spelers als je er meerdere van hetzelfde nivau hebt.

30 augustus 2013 om 15:55

Zo slecht was Boilesen anders niet vorige week vrijdag. Je zag toen al hoe snel Boilesen mee opkomt en hoe gevaarlijk hij daarmee kan zijn. Ook de gretigheid van Boilesen om duels te winnen en om de bal te krijgen was een verademing ten opzichte van de wat slappere, laconieke en minder fitte Blind.

30 augustus 2013 om 09:54

Het begint weer van voren af aan. Daley wordt 10 keer zo kritisch bekeken als andere Ajacieden. Hij deed het vorig jaar uitstekend, zowel bij Ajax als bij Oranje. Pas toen hij regelmatig Man of the Match was gaven zijn critici dat schoorvoetend toe. Hij heeft het met Jong Oranje niet goed gedaan en had de eerste wedstrijden een terugslag. Maar zelfs dan is hij beter dan Boilesen tot nu toe was.
Dat Blind niet snel is, is een hardnekkig fabeltje. Hij hoort bij de snelste jongens van het team, zo blijkt steeds weer uit de testen. Maar feiten blijken minder waard te zijn dan steeds weer herhaalde fabels.
Verdedigend is hij superbelangrijk geweest. Hoe vaak hij de zaak gered heeft nadat Alderweireld en Moisander weer steken lieten vallen is niet meer te tellen. Want daar lag de grote zwakte vorig jaar: iedere keer kwam er weer een steekpass tussen die twee omdat de buitenspelval niet werkte. Je zou eens moeten tellen hoeveel doelpunten daar uit zijn voortgekomen.
Ik hoop dat Boilesen het snel goed gaat doen en dat de Boer een luxeprobleem krijgt. Maar dat hij nu even goed of zelfs beter zou zijn dan Blind is aantoonbaar onjuist.

30 augustus 2013 om 10:23

Vind het vreemd dat je zegt dat Blind een van de snelste jongens is, als je ziet hoe vaak hij eruit wordt gesprint tijdens wedstrijden & trainingen..

30 augustus 2013 om 10:41

De topsnelheid is misschien van Blind gigantisch, als het aankomt op acceleratie, dan moet ik je inderdaad toegeven dat het niet zichtbaar is dat hij tot de snelle jongens hoort. Overigens, kan hij echt wel rennen alleen heeft hij een groot opstart probleem.

Vind het zonde dat Blind geblesseerd is, wel een goede keus van hem om niet naar het Nederlands Elftal te gaan, zulke dingen moet je niet forceren namelijk. Boilesen gaat zn plek overnemen en ben benieuwd wat hij laat zien!

30 augustus 2013 om 09:54

Helemaal met je eens! Boilesen is een held!
Dat wordt de nieuwe linksback!!

Blind speelt dit seizoen weer als vanouds.... Daar wordt je niet vrolijk van.

30 augustus 2013 om 16:39

Blind is Aanvallen en opbouwend sterker als Boilessen. Afgelopen week werdt Blind behoorlijk gemist en speelde Boilessen zwak.
Blind heeft enorm goed inzicht en prima timing waardoor hij voor mij de onbetwiste LA van Ajax is.mogelijk kan hij in de toekomst meer centrale verdediger worden waardoor er plaats voor Boilessen op LA. Heb maar vertrouwen in Blind want hij is een echte knokker en voorbeeld voor vele spelers.

wie gaat er nu links back bij nederlands elftal? qua beste optie

30 augustus 2013 om 07:53

Ik ben bang dat Willems er weer in komt, bij gebrek aan beter. Niet dat Blind internationaal een klasbak is.. Andere opties zou ik zo gauw niet weten.

30 augustus 2013 om 07:55

Edit: misschien van Aanholt?

30 augustus 2013 om 07:56

ja daarom... dacht zelf ook aan willems, maar die speelt ook nog niet echt helemaal zoals het zou moeten zijn.

hopelijk bereikt hij dit jaar weer het niveau van eerst! en misschien zelfs beter

30 augustus 2013 om 07:58

Of Büttner

30 augustus 2013 om 08:52

Ik zou zegge Urby Emanuelson. Speelt bij Milan weliswaar niet altijd maar wel regelmatig. Inmiddels een ervaren speler die gewend is op topniveau te trainen en te spelen. Het enige nadeel is dat het zo kan zijn dat hij weer een tijd bij Milan op de bank kan zitten en dat is soms een reden voor Van Gaal om spelers niet te selecteren. Met nadruk op soms want consequet is de man daarin niet

30 augustus 2013 om 08:52

Van Gaal kennende zal Dico Koppens of Miquel Nelom er wel bijgehaald worden 'om aan het grote werk te ruiken'...

30 augustus 2013 om 09:25

@ajaxmanc

Büttnes lijkt mij kansloos, aangezien Van Gaal kijkt naar de vorm van de dag en Büttnes speelt niet of nauwelijks.

30 augustus 2013 om 10:53

ja want stel je voor dat je "ervaren" spelers gaat gebruiken....

30 augustus 2013 om 09:25

Buttner..

30 augustus 2013 om 09:48

Op basis waarvan... Omdat hij een transfer heeft gemaakt naar Manchester United? Hij is daar te slecht om te spelen, dus waarom wel in het Nederlands elftal? Ik zeg niet dat de andere opties zo ontzettend veel beter zullen zijn, maar iemand op te roepen die nooit speelt vind ik nergens op slaan. Geef dan Van Aanholt of Willems maar de kans.

30 augustus 2013 om 10:43

Doet van Gaal anders bij de vleet hoor, spelers oproepen die nooit/bijna nooit spelen...

Als Biolesen in wedstrijd rime is speelt hij Blind wel uit de basis

Ajax mist wel hun hele as tegen Groningen met Alderweireld, Eriksen, de Jong en Blind, ben toch heel benieuwd hoe een nieuw Ajax die wedstrijd in gaat want aan strijd zal het bij de thuisploeg niet ontbreken.

Het is dan een jonge ploeg en ik denk dat er veel van Poulsen gevraagd gaat worden vanaf nu op het middenveld, ben benieuwd hoe hij toch een meer leidende rol gaat invullen.
Nu zal de gemiddelde leeftijd bij Ajax gaan zakken zeker tot de Jong terug is, dan word er van hem verwacht dat hij gaat coachen en niet alleen voor het evenwicht zorgt en soms inzakt als de centrale verdediger opkomt.

30 augustus 2013 om 09:27

Ik ben sowieso benieuwd hoe het Ajax gaat lopen over het hele seizoen gezien. Eriksen & Alderweireld weg, dat waren toch wel een beetje de sterkhouders. ook De Jong die nog geblesseerd is (geen idee hoe lang dat nog duurt hoor). Zijn ze nou nog steeds te topfavoriet?

30 augustus 2013 om 10:45

Ajax is niet meer dé topfavoriet, maar behoort met PSV tot de favorieten. PSV krijgt echt wel weer een terugslag, dat het ff minder gaat, het lijkt erop dat Ajax die 'terugslag' al gelijk krijgt aan het begin van het seizoen. Dit is denk ik het meest lastige seizoen voor de Boer, hij moet nu door gaan selecteren, waar hij dacht te kunnen bouwen. Is weer een flinke omschakeling.

Inderdaad, ik denk dat ik zondag voor het eerst sinds tijden een wedstrijd van Ajax ga proberen te kijken. Voor deze keer als supporter van Groningen, dan dan weer wel natuurlijk.. Ik verwacht dat de bal vooral wel weer heel veel heen en weer getikt zal gaan worden. Ik zou niet weten wie bij Ajax iets creatiefs zou moeten bedenken.

30 augustus 2013 om 08:30

Onze vriend serero?

30 augustus 2013 om 08:53

of Andersen zou ook kunnen op zich. Ik verwacht eerlijk gezegd Schone, maar hoop op Serero en Klaassen op het middenveld, moeten nu beide hun kans grijpen!

zoiets zal het wel gaan worden zondag.

Al heb ik liever dat Ruben weer start, Ricardo vind ik echt onderdemaats spelen laatste tijd.
Andersen is ziek geweest, had ook een optie kunnen zijn.

Groningen mist ook het 1 en ander..ajax moet gewoon winnen.

Vermeer
van Rhijn
Moisander
Denswil
Boilesen
Schöne
Poulsen
Serero
Bojan
Siggie
Fischer

Blind is echt een zeer beperkte voetballer. Blind is ontzettend langzaam en speelt ongeveer 9 van de 10 ballen achteruit daarnaast is hij verdedigend ook erg zwak.

Hoewel ik eerlijk moet toegeven dat deze jongen zich aardig ontwikkeld heeft het laatste jaar, geef ik nog steeds absoluut de voorkeur aan Boilesen.

30 augustus 2013 om 08:55

Onwaarschijnlijke onzin wat je hier durft neer te pennen. Deze jongen is verdedigend en opbouwend zeer sterk geworden.

30 augustus 2013 om 16:54

@ Wexxel sorry maar ik weet niet hoe vaak jij wedstrijden van Ajax hebt gezien maar je moest maar is een x tellen hoe vaak blind de bal terug speelt, dan praat je wel anders

Wat mij betreft blijft hij sowieso weg bij oranje. Veruit de zwakste schakel.

Ik moet nog zien dat Boilesen Blind wel even uit de basis speelt

Opbouwend is hij zeker niet sterk. Heeft geen snelheid om een man te passeren en dat breekt hem ook op tegen snelle vleugelspelers. Boilessen veel beter. Voor Oranje zou ik het ook niet weten. Allemaal subtop van Aanholt, Butner, Nelom. Dus toch maar BMI linksback is aanvallend ook weinig maar wel een exra slot op de deur. Deze twee tegenstanders maakt het niks uit dus zouden de snelle Willems of van Aanholt geprobeerd kunnen worden.

Blind is nu ook de zwakste linksback uit de eredivisie he, Boilesen en Kopppers zijn stukken beter !

30 augustus 2013 om 11:39

Jij vind bovenberg een klasse beter?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren