Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer: ‘Als ik wegga, wil ik dat door de voordeur doen’

Laatste update:

Frank de Boer zit zondag mogelijk voor het laatst op de bank als manager van Crystal Palace. Hij zou nog maar één duel de tijd hebben gekregen om zich te bewijzen bij de directie, maar de 47-jarige De Boer maakt zich geen zorgen. “Voor mij is het glas altijd halfvol”, zo vertelt hij in een interview met het Algemeen Dagblad.

De Boer beseft dat er wordt gespeculeerd over zijn positie op Selhurst Park, maar focust zich zoveel mogelijk op zijn werk: “Als ik wegga, wil ik dat door de voordeur doen. Ze moeten altijd kunnen zeggen dat je keihard hebt gevochten, altijd honderd procent hebt gegeven. Dat zal ik doen”, klinkt het.

De Boer voegt eraan toe dat hij met Crystal Palace goed voetbal wil spelen, maar dat de ploeg logischerwijs niet hetzelfde kan spelen als Barcelona of Arsenal. Hij vindt wel dat zijn spelers er alles aan moeten doen om er alles uit te halen, in welk systeem er ook gespeeld wordt: “Je moet er alles aan gedaan hebben. De mentaliteit hier moet veranderen.”

De Boer wijst tot slot op Louis van Gaal, Giovanni van Bronckhorst en Josep Guardiola. Zij kwamen bij respectievelijk Bayern München, Feyenoord en Manchester City onder druk te staan, maar wisten het tij later te keren. Als De Boer de tijd krijgt, weet hij zeker dat Crystal Palace succesvol kan worden: “Ik ben ervan overtuigd dat als we zoiets kunnen bewerkstelligen ik hier heel lang zit.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat hoop ik toch dat hij daadwerkelijk de tijd krijgt. Niet dat ik hem wonderen zie verrichten, maar iemand na een paar wedstrijden ontslaan is natuurlijk te bizar. Geef hem minimaal tot kerst. Is er dan echt geen vooruitgang, dan kan ik het begrijpen.

9 september 2017 om 09:08

Exact

9 september 2017 om 09:15

Hij heeft gelijk. Dat gepamper van die gasten tegenwoordig. Hard werken op meuten

"Je moet er alles aan gedaan hebben. De mentaliteit hier moet veranderen". Als je (weer) zulke dingen gaat roepen in de media over je spelers (deed ie bij Inter ook al), kan je het schudden. Die gaan geen meter harder lopen voor hem, zelfs al zou hij gelijk hebben. De Boer laat zien dat hij totaal geen "people-manager" is. Zijn ontslag zal niet lang meer duren. Ook al wint hij vandaag, de Kerst haalt hij op zeker niet.

Komisch. Hij heeft nog nergens bewezen dat het beter wordt als hij de tijd krijgt. Burnley-uit gaat hij ook niet winnen en dan is het gewoon alweer over. Lekker weer een zak geld meepakken vanwege zijn naam.

9 september 2017 om 10:34

Nee vanwege zijn prestaties als trainer bij ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren