Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De bizarre carrière van ‘de sluipschutter’ die een kameel in zijn huis had

Laatste update:

De voetbalhistorie is er een waar al decennialang aan gepend wordt. Vele verhalen over bijvoorbeeld clublegendes, onvergetelijke bekerzeges of historische titelraces blijven hangen, maar evenzoveel kronieken raken vergeten in de massa. In de rubriek Football Chronicles zorgt Voetbalzone ervoor dat de verhalen die een eeuwige plek in ons geheugen verdienen, die ook krijgen. Met deze keer 'sluipschutter' Andy van der Meijde, over wie meerdere boeken gevuld hadden kunnen worden!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was alles behalve een sluipschutter. Meer een vleugelflitser.

27 maart 2023 om 14:49

Mwoah, sluipschuter komt van zijn manier van juichen maar hij had ook echt wel een goeie trap in de benen. Was niet extreem snel maar best rap en had wel een aardige dribbel. Nu zie je hem alleen maar op tv maar als ie een topsportmentaliteit had kunnen behouden vraag je je af wat ie had kunnen bereiken.

Off Topic:
Wat is de reden je vanaf niveau 3 pas je medeleven mag betuigen aan de familie Slegers en mensen de hem liefhebben?

27 maart 2023 om 14:28

Trollaccounts die walgelijke comments plaatsen.

27 maart 2023 om 14:29

Dus ontneem je een boel mensen maar de mogelijkheid om te kunnen reageren zodat er niet een moderator een paar comments hoeft te verwijderen? Hebben ze lekker bedacht bij VZ. Ik was ook geschokt toen ik het bericht zag, maar kan idd ook niks plaatsen.

27 maart 2023 om 14:40

Ja zoals altijd in het leven, en voetbal, verkloten een paar idioten het altijd voor andere. Ik vind het een goeie keuze van VZ. Zo blijft het tenminste schoon. Wil je je medeleven tonen zijn er genoeg andere mediums. Doneer desnoods wat.

27 maart 2023 om 14:44

@mv010, dit zijn altijd lastige afwegingen. Zoals @fcg95 al aangeeft, is er een groep gebruikers die zelfs zulke berichten aangrijpt om vervelende reacties achter te laten. Bij sensitieve onderwerpen spelen we daarom vaak op safe en geven alleen de actieve gebruikers die bewezen goed gedrag hebben de mogelijkheid om te reageren. Deze groep verwoordt ook vaak het bredere gevoel binnen onze gemeenschap. Het alternatief is de comments volledig uitzetten.

@stnp84, zoals wel vaker aangegeven: onze moderators bestaan uit een groep actieve, onafhankelijke en vrijwillige gebruikers die proberen het platform leefbaar te houden. Dit is soms bijna onbegonnen werk, waardoor we inmiddels nog maar een van de weinige grote sites zijn die dit aanbiedt. Deze constructie houdt ook in dat er niet 24/7 toezicht is en dat we hen graag tegemoetkomen in verzoeken om bepaalde topics op niveau 3 te zetten (zoals nu verzocht).

27 maart 2023 om 14:52

@stpn84 Geef je op zou ik zeggen. Moderator zijn is ontzettend ondankbaar werk. Die mensen werken ook allemaal 40 uur per week (behalve Aardbei). In hun vrije tijd, zonder vergoeding de comments checken die (veelal anonieme) internethelden plaatsen, terwijl je het nooit goed kan doen.

27 maart 2023 om 15:12

@VZ als men haatvolle of nare reacties plaatst kunnen zij toch des te makkelijker eruit worden gevist met een blokkade als beloning. Zoals gesteld worden nu goedbedoelende benadeeld vanwege mogelijk (!) wangedrag. Wellicht de acceptatie norm verhogen om deel te mogen nemen aan het platform an sich of een gecondoleerd knop toevoegen bij dit soort berichten. Focus toch wat meer op de oplossing(en) ipv eventuele problemen -_-

27 maart 2023 om 15:19

@VZ hartelijk dank voor de reactie ook via mijn inbox. Jammer dat we blijkbaar niet meer het fatsoen op kunnen brengen om zelfs onder dit soort artikelen met normen en waarden te kunnen te reageren. Succes aan alle moderators.

27 maart 2023 om 17:10

@savano
Het is niet zo makkelijk hoor. Als je een account bant maakt die persoon een nieuwe aan. En als je zijn IP adres blokkeert dan gebruikt ie een VPN verbinding. Het is vaak een verloren zaak. En het niveau op sommige topics is dusdanig laag dat je gewoonweg niet alles op een goede manier kan moderaten.

27 maart 2023 om 17:19

Exact. In veel gevallen is dat wel overkomelijk, maar bij dit soort dieptriest nieuws nemen wij graag het zekere voor het onzekere om de nabestaanden niet onnodig te kwetsen.

@savano, men kan de like button natuurlijk altijd gebruiken om een condoleance kracht bij te zetten.

28 maart 2023 om 07:18

Wat ik niet snap is dat een duidelijke troll als Prem die graag reacties zuigt en dan de vermoorde onschuld speelt, wel op dit soort artikelen mag reageren. Nou boeit het me verder niet maar ik reageer nooit echt raar of supervals, toch kom ik geen slag verder qua level. Maar whatever.

29 maart 2023 om 12:36

Goldenajax, 25 reacties geven waar niets v verwijderd wordt en je stijgt in punten. Niet echt een prestatie.

27 maart 2023 om 14:37

Ik wilde ook mijn medeleven betuigen, maar dit was niet mogelijk, ergens begrijp ik het wel als ik naar Twitter kijk, of de onelove discussie hier op VZ.

27 maart 2023 om 19:51

Ik hoop dat ik ooit in mijn leven niveau 3 mag bereiken 🤣 nog nooit een forum mee gemaakt waar het zolang duurt voor je een keer over iets serieus mag mee praten.

28 maart 2023 om 10:32

Niveau 3 is toch heel simpel te bereiken. Je krijgt punten als je 25 reacties plaatst die niet verwijderd worden. Dat moet niet al te moeilijk zijn.

29 maart 2023 om 20:23

Moet dat in een bepaalde week dan? Want ik hang al jaren op niveau 2

De sluipschutter. 'de Tokkie' vind ik passender onderhand.

Vanaf niveau 3 kunnen reageren is ook een vorm van discriminatie iedereen is gelijk word ons verteld

28 maart 2023 om 19:07

Zijn gewoon huisregels, beetje rare reactie dus

Ik kijk graag naar Andy in de auto. Lekkere simple gast die alles niet zo serieus neemt. Hij heeft z'n carrière natuurlijk wel weggegooid en had veel meer kunnen bereiken als hij een andere mentaliteit had gehad. Maar uiteindelijk is het toch goedgekomen met hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren