Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Davy Klaassen weigert transfer naar Serie A: ‘Voor mij geen optie'

Laatste update:

Davy Klaassen ziet niets in een overstap naar de Italiaanse Serie A. De aanvallende middenvelder van Werder Bremen is volgens Corriere dello Sport in beeld bij Lazio, maar de interesse blijkt niet wederzijds. Klaassen heeft zijn loopbaan sinds een jaar weer op de rit na een slechte periode bij Everton en is niet van plan om zijn huidige werkgever al in te ruilen.

Lazio wil naar verluidt 22 miljoen euro betalen voor Klaassen. Werder Bremen wil hem niet laten gaan en de speler zelf ziet een vertrek ook niet zitten. “Wij en Davy hebben geen interesse”, reageert technisch directeur Frank Baumann kort in gesprek met BILD. “Voor mij is dit geen optie. Ik blijf hier”, aldus Klaassen, wiens contract in Bremen doorloopt tot medio 2022.

Klaassen maakte in de zomer van 2017 voor 27 miljoen euro de overstap van Ajax naar Everton. Waar hij in Amsterdam de lijnen uitzette, aanvoerder was en zich volwaardig Oranje-international mocht noemen, kwam hij in Engeland nauwelijks aan de bak. Na het ontslag van Ronald Koeman belandde hij onder interim-manager David Unsworth en later Sam Allardyce definitief op een zijspoor.

Vorig jaar durfde Werder Bremen het met hem aan. Voor vijftien miljoen euro vertrok hij naar Duitsland en de samenwerking bleek een schot in de roos. Vorig seizoen speelde Klaassen 33 competitiewedstrijden en scoorde hij 5 keer. Tot een terugkeer in het Nederlands elftal is het echter nog niet gekomen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klaassen lijkt goed op z'n plek te zitten in Bremen. Daar krijgt hij ook de waardering en het vertrouwen die hij nodig heeft. Hij is een ander type dan De Roon of Propper, maar ik vind hem van vergelijkbaar niveau. Oranje moet dus wel mogelijk zijn als hij bij Bremen blijft presteren.

1 augustus 2019 om 19:24

Mwah, als aanvallende, lopende middenvelders hebben we met Wijnaldum en Van de Beek betere opties, Frenkie neemt natuurlijk een plek in en daarbij heb je nog een ander type nodig voor de balans.

1 augustus 2019 om 19:26

Plekjes op het middenveld van Oranje zijn duur, maar ik zou wel zeggen dat Klaassen in principe beter is dan Propper, De Roon, Rosario en Guus Til. Dat blijven toch rare keuzes van Koeman

1 augustus 2019 om 19:46

Al die namen verdedigen beter met uitzondering van Til. Daarnaast is Propper beter dan hem. Echt een veel betere techniek en veel sterker in de passing.

1 augustus 2019 om 20:16

Maar Propper staat dan ook op cvm en Klaassen op cam. Ik denk dat zoals ik hieronder al aangeef dat je met Propper, Frenkie, Wijnaldum, Donny, De Roon en Klaassen op dit moment de beste 6 middenvelders hebt die we tot onze beschikking hebben.

1 augustus 2019 om 20:53

Propper is gewoon een box to box middenvelder. Redelijk allround, zowel aanvallend als verdedigend. Centraal op het middenveld ipv cvm of cam

1 augustus 2019 om 22:46

@fcexclusief

niet mee eens. elke keer als Propper opgesteld werd in Oranje was hij een van de betere spelers. zijn balaannames, traptechniek, passing en techniek aan de bal zijn van een hoger niveau als dat van Klaassen en Propper heeft ook veel loopvermogen net als Klaassen dus ik vind Propper echt de betere voetballer

1 augustus 2019 om 19:27

Inderdaad. Vorig seizoen ook nagenoeg alle wedstrijden gespeeld. Voor oranje is het een beetje afhankelijk van hoe Koeman wil spelen. persoonlijk zou ik kiezen Frenkie en Wijnaldum controlerend en Donny als 10. En dan zou Klaassen een perfecte back up zijn voor Donny. Propper als back up voor Frenkie en De Roon voor Wijnaldum.

1 augustus 2019 om 22:24

Wijnaldum heeft vorig seizoen vaak genoeg controlerend op het middenveld gespeeld naast een henderson of fabinho. Was vooral in het begin van het seizoen. Dus klopt niet helemaal wat je zegt. Natuurlijk kan die ook goed (Misschien wel beter) op een meer aanvallende positie op het middenveld spelen. Maar Wijnaldum kan heel goed op 8 spelen naast een Frenkie op 6.

1 augustus 2019 om 20:34

Klaassen is alleen nuttig als 10 en daar hebben we Wijnaldum en Van De Beek.

Goede keus van hem, prima niveau, basis en gewaardeerd zijn wat wil je nog meer.

Denk dat Klaassen goed beseft dat hij nu prima op zijn plek zit bij Werder Bremen. Goede keus denk ook om te blijven. Ik denk ook dat Klaassen nog beter kan in Duitsland. Begin vorig seizoen moest hij nog weer in het ritme komen en wennen. Volgend seizoen vrees ik meer van hem.

Klaassen is net gewend aan de Duitse cultuur en volgens mij bevalt het profvoetballerschap hem uitstekend in Bremen! Hij wil gewoon alles spelen, en daar kan die dat op een mooi niveau doen.

Klaassen lijkt inderdaad prima op zijn plek te zijn bij Bremen. Is geen absoluut toptalent gebleken, maar is in al die jaren toch zeer waardevol voor Ajax geweest. Ik dacht ook dat hij uiteindelijk wel bij de subtopclubs in Europa terecht kon komen, maar zit nu toch wel echt bij een middenmotor (met alle respect voor Bremen verder). Maar wie weet zal hij hier uiteindelijk zo goed presteren dat hij altijd nog een stap omhoog kan maken!

Begrijpelijk! Hij zit goed en de Bundesliga is ook een veel mooiere competitie dan de Serie A. En elke week in een gigantisch vol stadion spelen lijkt me ook een stuk leuker dan in zo’n half leeg olympisch stadion.

Betere versie van vd Beek. Misschien minder in techniek maar probeert geen verstoppertje te spelen 3kwart van de wedstrijd zoals vd. Beek doet.

Is ook een betere killer voor het doel waar vd beek. de meest rare ballen voor het doel mist.

Vreemd dat Koeman hem geen kans meer geeft.

1 augustus 2019 om 20:36

Ik zou voor Van De Beek kiezen en ik ben niet eens gecharmeerd van hem. Echter heeft hij meer potentie en is in het veldspel belangrijker dan Klaassen. Verder is die doelgerichtheid van Klaassen ook niet meer wat het was.

Zit heerlijk op z'n plekje daar en is na Everton zeker opzoek naar een paar jaartjes vastigheid.
Denk dat Klaassen ook alles op alles wilt zetten om weer op geroepen te worden bij NL Elftal alhoewel hij met Donny en Gini waarschijnlijk niet nodig is.

Speelde bij Ajax naar behoren, maar daarna heb ik niet echt iets van hem vernomen. Werd een flop bij Everton en zit nu in Duitsland. Is sr iemand die Klaassen volgt? Is het een vaste basisspeler of mag dis genoegen nemen met af en toe een invalbeurt. Het laatste zou zonde zijn, vond het een goede voetballer bij Ajax.

1 augustus 2019 om 23:19

Is in de Bundesliga helemaal op zijn plek en is zelfs aanvoerder. Die heeft geen zin meer om naar een middenmotor in een overschatte competitie te gaan.

Klassen heeft dus leering getrokken uit zijn Engelse tijd. Daarnaast is Duitsland perfect voor hem en een club als Werder past perfect bij hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren