Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Davy Klaassen helpt Alfred Schreuder onbedoeld met eigen doelpunt

Laatste update:

Werder Bremen is zondagmiddag tegen een gevoelige nederlaag aangelopen. Het TSG Hoffenheim van trainer Alfred Schreuder liep in de tweede helft weg van de thuisclub en stapte met een 0-3 overwinning van het veld. Davy Klaassen eiste onbedoeld een hoofdrol op, toen de middenvelder halverwege de tweede helft een eigen doelpunt maakte. Die klap kwam Bremen in het restant van de ontmoeting niet meer te boven.

Voor Klaassen sloeg het noodlot toe in de 65ste minuut, toen Bremen nog alle kans maakte op een positief resultaat. In een scrimmage voor het doel van Bremen leek Pavel Kaderabek de bal het laatste zetje te geven voor Hoffenheim. Het was toch duidelijk Klaassen die verantwoordelijk was voor de openingstreffer van de bezoekers door bij een reddingsactie zijn eigen doelman te passeren. De formatie van Schreuder kreeg hierdoor vleugels en sloeg in de slotfase nog twee keer keihard toe.

Christoph Baumgartner verdubbelde de voorsprong van Hoffenheim tien minuten voor tijd, doordat zijn schot vanaf de linkerkant van het doelgebied in de hoek verdween. Drie doelpunten later was het pleit echt beslecht voor Bremen. Sargis Adamyan schoot raak vanaf de linkerkant van het strafschopgebied, op aangeven van Andrej Kramaric. Klaassen, die eerder in de wedstrijd ook nog een gele kaart ontving, moest derhalve een smadelijke nederlaag incasseren.

Terechte uitslag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

het zou wat zijn als Klaassen Schreuder bedoeld helpt met een eigendoelpunt...

Hoffenheim speelt dit seizoen soms mooi voetbal , kunnen tegen grote clubs een geweldige pot op de mat gooien, en een week later tegen de mindere clubs niet thuis geven.
Werder mag zich wel serieus zorgen gaan maken.

26 januari 2020 om 18:10

ik was vroeger echt een Werder fan in de tijd dat Pizzaro daar nog zijn hoogtijdagen vierde, die Schaaf daar nog coach was en ze nog CL speelden maar de laatste jaren strijden ze bijna constant tegen degradatie. zonde van zo een mooie club

26 januari 2020 om 18:43

Vond het elftal van 2004 met Ailton en Micoud helemaal indrukwekkend.

Toch bizar dat Bremen het zo dramatisch doet dit jaar. Hebben best een aardige selectie en toch zekers een beter elftal dan Union Berlin, Paderborn, Dusseldorf, Mainz, Augsburg etc zal je zeggen.

26 januari 2020 om 18:41

Ja klopt, maar als meer dan de helft van het team geblesseerd is dan zit ook echt alles tegen. Ze hebben geluk dat ze Vogt nog konden huren maar verder zit de helft van de verdediging in de lappenmand (of is geschorst).

Wat een slechte wedstrijd was dit zeg. De eerste helft was de meest saaie helft die ik in de afgelopen jaren heb gezien. De tweede helft was niet veel beter. Jammer dat Werder zo onmachtig is. Zoveel geblesseerden, echt bizar. De helft ligt er gewoon uit daar. Normaal gesproken doen ze mee in de top 10. Nu strijden ze tegen degradatie.

Vooral thuis lijkt er werkelijk niets te lukken! Met de afstraffing thuis tegen Mainz nog in het geheugen nu weer een flink pak rammel in eigen huis. De goals vallen te gemakkelijk, meeste tegen goals van de Bundesliga. Een eigen goal kan gebeuren, vorige week vond ik Klaassen nog erg goed spelen. Op naar Augsburg dan maar... 😳😳

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren