Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dat is het probleem van topvoetballers als ze naar Barcelona gaan’

Laatste update:
/

Luis Suárez maakte deze zomer voor tientallen miljoenen de overstap van Liverpool naar Barcelona. Door zijn schorsing kan de aanvaller pas eind oktober zijn officiële debuut voor de Spaanse topclub maken, maar de Uruguayaan mag inmiddels wel meetrainen en in oefenduels uitkomen. Albert Ferrer, oud-speler van Chelsea en Barcelona, is benieuwd hoe Suárez het in Catalonië gaat doen.

Suárez was afgelopen seizoen de belangrijkste voetballer van Liverpool, maar in het Camp Nou is hij ‘slechts’ een van de vele topvoetballers. “Dat is het probleem van topvoetballers als ze naar Barcelona gaan”, vertelt Ferrer, die in het verleden trainer van Vitesse was en nu voor de selectie van Córdoba staat. “Ze komen erachter dat bepaalde voetballers nog hoger in aanzien staan. Suárez is een topspeler, maar hij krijgt te maken met Lionel Messi en Neymar. Die moet hij niet als concurrenten zien.”

“Hij moet in Barcelona vooral helpen en dan zal hij ook door anderen geholpen worden.” Ferrer denkt dat Luis Enrique een goede trainer voor Barcelona is. “Ik denk dat het goed zal gaan. Luis Enrique is iemand met persoonlijkheid en dat is hij ook als trainer. Hij gaat zijn weg en laat zich door niemand iets opdringen. Het is het juiste moment voor hem om trainer van Barcelona te zijn.”

Van welke voetballer geniet jij het meest?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Poll:
Momenteel zou ik zeggen Suarez als ik even vergeet wat hij op het WK heeft geflikt. Hoop echt dat Messi weer zijn oude niveau zal halen. Ik wil weer die onmogelijke dribbels en lobjes zien.

24 augustus 2014 om 08:49

ik denk dat je dat niet meer te zien krijg. messi is over zn top heen en met sterspelers suarez en neymar die ook acties willen maken en scoren, word het moeilijk voor hem. suarez gaat de hoofdrol op zich nemen bij barca

24 augustus 2014 om 13:00

Dus omdat hij veel geblesseerd is geweest en even niet goed speelde is hij over zijn top heen ?

En Neymar is beter dan Suarez omdat?

24 augustus 2014 om 09:23

En Suarez is beter dan Neymar omdat?

24 augustus 2014 om 09:42

Dit slaat nergens op omdat?

24 augustus 2014 om 10:44

omdat neymar overschat is.... wat heeft hij vorig seizoen aan barca toegevoegd?

24 augustus 2014 om 11:15

Hattrick tegen Celtic geloof ik.

24 augustus 2014 om 11:38

Hahaha Celtic jaa goed gezegd haha.

24 augustus 2014 om 12:08

Dit zegt genoeg over je voetbalkennis lijkt me!!!

Wel weer mooi om te zien dat er weer zoveel zielige Realsupporters liggen te bashen!!!

Daarbij besliste hij de wedstrijd tegen Real

Ik hoop dat suarez niet slachtoffer gaat worden van het in dienst moeten spelen van messi... zie als beste voorbeeld neymar...en zie zlatan.... neymar is juist zo gevaarlijk omdat ie net als ronaldihno toendertijd onvoorspelbaar is.. zijn acties die hij maakt bij brazilie en vroeger wat hij bij santos deed is bij barca nooit aan de orde geweest... het lijkt alsof hij zich moet weg cijferen voor messi terwijl die dit jaar zijn niveau niet haalde... nog steeds geweldig niveau maar niet wat men van hem verwachte... wellicht is het tijd dat ze inzien dat messi het niet alleen kan. En met suarez er bij kan je meer kanten op.. die kan in tegenstelling tot neymar aan de buitenkant op 10 en in de spits spelen.. met suarez er bij is barca beter in kijn ogen.. het spel van barca is fantastisch geweest en met hem erbij kan er weer van alles gebeuren.. en ik bedoel dit in positieve zin

ben dan wel real supporter mar zie er naar uit die voorhoede van barca te zien spelen.. en met rakatic er bij moet het allemaal wel goed komen

24 augustus 2014 om 10:33

Probleem is dat je Leo Messi nimmer vanaf rechts mag laten spelen. Het is sinds de 2-6 in Bernabeu duidelijk dat je zijn kwaliteiten letterlijk halveert vanaf rechts. Lionel Messi bezit een gave dat, ondanks vijf man om hem heen, hij heel snel een gat kan vinden en dus een uitweg. Niet veel voetballers hebben dat en daar moet je gebruik van maken. Hij raakt nimmer in paniek en is een meester in kleine ruimtes. De ideale voetballer voor de valse negen positie waar je niet aan zou moeten zitten.

Luis Enrique heeft geen andere keus dan Suarez als rechtsbuiten te laten spelen. Messi blijft onze valse negen, Neymar op links en Pedro/ Suarez vanaf rechts. Neymar speelt het best vanaf links en Suarez kan dan vanaf rechts naar binnen zwerven waar hij het beste in is.

Was Messi niet Messi dan hadden we dit probleem niet. Maar die man is zo verdomd goed, het is abnormaal. Je mag zijn wapen niet afpakken omdat je er in verhouding op achteruit gaat. Je moet altijd spelers hun beste kwaliteit voorop zetten, altijd het initiatief nemen.

24 augustus 2014 om 12:03

Prachtig gezegt A.Iniesta en zo is het ook.

24 augustus 2014 om 13:24

Suarez draagt niet voor niks nummer
9 bij Barcelona

Ik hoop dat het gaat werken met dit trio, maar eerlijk gezegd heb ik er mn twijfels over. Het zijn individuen en zodra luis 3 x voor eigen succes gaat terwijl messi er beter voor stond dan heb je stront aan de knikker. Mocht dit wel gaan looen dan zal elke verdediiging het denk ik in de tunnel al in de broek doen want het zijn 3 geweldige voetballers natuurlijk. Met een super middennveld erachter. Iniesta, rakitic en busquets zou ik het liefst zien. Denk dat xavi vaker op de bank zal gaan starten maar natuuurlijk nog genoeg zal gaan spelen. Ik hoop dat we dit seizoen weer mee kunnen strijden voor het winnen van de CL. Ik ben heel benieuwd!!!

Messi komt echt wel weer terug op z'n oude niveau. Over z'n top? No way! Op die leeftijd moeten doorgaans de beste fases nog komen!
Messi en heel Barcelona moeten nu gewoon nog wennen aan de nieuwe spelers en het feit dat de automatismen van enkele jaren geleden even niet meer zo vanzelf sprekend zijn.

lol kan neymar gerust uit de lijst halen van ''toppers'' Suarez is ver boven neymar samen met Messi.

Maarjah barca wil het imago niet kapot hebben dat neymar gewoon een merchandise aankoop was net als real james dit seizoen haalde.

24 augustus 2014 om 11:16

Vergeet niet dat neymar een stuk jonger is en echt nog wel beter gaat worden!!

24 augustus 2014 om 11:17

Zelfde voor james!!

Dit gaat nooit werken hij gaat niet meer dan 20 doelpunten maken dit seizoen misschien moeten ze Messi volgend jaar verkopen dan zouden Neymar en Suarez samen kunnen spelen en misschien loopt het dan wel.

24 augustus 2014 om 12:25

Dat gaat dus niet gebeuren. Helaas voor jou zal Messi nog jaren real blijven vernederen in classico's.

Barcelona heeft een probleem met Suarez, Messi en Neymar. Ze verdedigen alledrie voor geen meter mee. Tegen de mindere goden gaat dat wel goed, maar tegen de echte toppers denk ik dat je ongelofelijke uitslagen gaat zien. En niet in het voordeel van Barcelona. Het is een onevenwichtig team geworden, als je het mij vraagt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren