Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dat ik ineens acht miljoen waard ben, is bizar, kan het niet verklaren’

Laatste update:

Anderlecht speelt zondagmiddag tegen KV Oostende de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. De club van speler/trainer Vincent Kompany heeft sinds deze zomer Michel Vlap onder contract staan. De aanvallende middenvelder, voor circa acht miljoen euro overgekomen van sc Heerenveen, hoopt vaak te kunnen scoren voor Anderlecht dit seizoen.

"Anderlecht beantwoordt perfect aan wat ik voor ogen had", zegt Vlap, geciteerd door De Morgen. "Ik wilde een aantrekkelijke rol voor mezelf. De club moest echt een project voor me hebben. Voor mijn familie mocht het niet te ver zijn. Ik wilde meedoen voor de prijzen. En vooral: de club moest voor attractief en mooi voetbal staan."

Vlap beaamt dat hij afgelopen zomer het middelpunt was van een transfersoap. "Heel lastig. Ik zat op een achtbaan waarvan ik niet wist of er een einde aan zou komen. Wat ik vooral moeilijk vond, was dat anderen in jouw plaats beslissen terwijl ik normaal graag controle behoud", aldus de 22-jarige spelmaker, die enigszins baalde van de opstelling van Heerenveen.

"Toen ik hoorde dat Heerenveen tien miljoen wilde, dacht ik: ze zijn zot. Dat ik ineens acht miljoen waard ben, is bizar. Ik kan het niet verklaren. Als je ziet waar ik vandaan kom, is het wel prachtig natuurlijk”, stelt Vlap, die net als bij Heerenveen vaak wil scoren voor Anderlecht. “Een ex-trainer zei me eens dat je geil moet zijn voor de goal. Ik ben behoorlijk geil op dat vlak. Als wij in de aanval zijn, zorg ik dat ik in de box ben. Je móét er zijn. Wel, ik ben er vaak.”

Verwacht jij dat Michel Vlap gaat slagen bij Anderlecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha mooie foto bij het artikel , 5-2 verloren van Ajax. En 5 x Noa Lang betrokken bij de goal wat zou die dan waard zijn. On topic : ik vind Vlap wel een mooie en creatieve speler , had in deze wedstrijd ook een prachtige pass buitenkant voet. Hij moet alleen constanter worden gedurende 90 minuten, maar dat is vaak ook een kwestie van ervaring. Prima aanwinst voor Anderlecht blijft een mooie club , hoop dat ze er weer bovenop komen.

Vind Vlap een goede voetballer met scoringsvermogen. Anderlecht kan hier veel plezier aan beleven. Was samen met Lammers toch wel de beste van zijn team vorig seizoen.

Spreekt ie nu al Vlaams? “Toen ik hoorde .., ze zijn ZOT” en “Wel, ik ben er vaak”

28 juli 2019 om 12:20

Dit artikel is gebaseerd op een artikel uit De Morgen, een Belgische krant. Ik denk dat zij zijn uitspraken "vertaald" hebben naar het Vlaams en dat VZ dit weer heeft overgenomen.

Vlap, een grappige naam en in interviews een leuk joch. Moet wel zeggen dat dit interview een aaneenschakeling van open deuren is zeg.. ‘een project’ ‘meedoen om de prijzen’, man man man. Ik gun hem alle succes van de wereld daar en denk ook wel dat het een goede stap is, hoop alleen dat zijn Friese nuchterheid niet omslaat naar prediken a la Dirkie Kuyt.

Het is natuurlijk wel iets van tegenwoordig dat dit soort spelers tegenwoordig al 8-10 miljoen euro kosten, maar dat is nou eenmaal de markt tegenwoordig. Bovendien zal hij voor de markt snel meer waard worden als hij bij Anderlecht weer een leuk rendement weet te behalen. Het is maar wat de gek er voor geeft.

Verder zie ik er eerlijk gezegd niet bijzonder veel in. Hij komt op mij over als het rijtje spelers als Klaassen, Til enzovoort. Hij heeft drive en scorend vermogen, maar technisch is het allemaal vrij normaal. Daar lopen er meer dan genoeg van rond op de Europese velden. In Nederland groeien ze tegenwoordig met trosjes aan de bomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren