Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dat het publiek fluit? Tegen Ajax speelde ik een draak van een wedstrijd’

Laatste update:

Feyenoord neemt het donderdagavond op tegen Heracles Almelo en veel fans van de Rotterdamse club zullen de wedstrijd in het kader van de KNVB-bekertoernooi beleven als de enige mogelijkheid om nog een prijs te pakken dit seizoen. Jean-Paul Boëtius zegt dat het winnen van de beker altijd al prioriteit is geweest bij de selectie van Feyenoord.

"En dat we thuisspelen is en blijft gewoon een groot voordeel. Dat is nu niet opeens allemaal anders omdat we in de competitie achterop zijn geraakt bij PSV of omdat we een paar wedstrijden uit beter speelden dan thuis", citeert het Algemeen Dagblad. "Rechtstreekse plaatsing voor de Europa League via de beker, dat is verleden tijd. Maar we hebben altijd in ons hoofd gehad dat we in de beker iets willen neerzetten."

Boëtius geeft toe dat hij goede prestaties bij Feyenoord afwisselt met mindere wedstrijden. "Tegen Ajax speelde ik een draak van een wedstrijd", zegt de vleugelspeler, die erkent dat hij met veel concurrentie te maken heeft. "En een paar dagen later maakte Sam Larsson drie goals tegen Swift, dan ben je bij een club van het niveau van Feyenoord jouw plek kwijt."

"Dat het publiek af en toe fluit? Dat hoort er gewoon bij en ik speelde ook een periode niet goed. Weet je wat het is, als ze fluiten, moet je als speler maar zorgen dat je dingen laat zien waar ze de handen wel voor op elkaar krijgen", aldus Boëtius, die er vroeger anders instond. "Toen schrok ik als jong ventje heel erg toen ze opeens begonnen te fluiten als ik een bal verspeelde."

Wat verwacht jij van Feyenoord-Heracles Almelo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord publiek fluit toch niet? Dat doen alleen die bengels van Ajax. Een grote leugen dit verhaal.

20 december 2017 om 17:30

Als een speler de meest bizarre dingen doet op het vele dan zou het wel heel raar zijn als je geen gefluit hoort. Overal ter wereld is dat alleen bij ajax is dat van een ander kaliber maar overal word er gefloten als er keer op keer door een speler wantvertoning word getoond

20 december 2017 om 18:04

Haha en toch gewoon vol blijven houden dat het bij Ajax van een ander kaliber is. Valt allemaal wel mee, dat zijn van die verhaaltjes die hun eigen leven gaan leiden.

20 december 2017 om 18:05

Hoe is dat van Ajax van een ander kaliber?

21 december 2017 om 04:40

Bij Ajax doen de supporters aan "kunstfluiten". Veel hoger niveau dan elders, zeker vergeleken met de amateur-fluiters in de kuip!😀

20 december 2017 om 19:26

Er is wel natuurlijk een groot verschil tussen het uitfluiten van spelers tijdens de wedstrijd (lees: ajax) en dat na de wedstrijd of na de eerste helft. En dan is er nog een gradatie wat eerder gebeurd bij ajax dan bij feyenoord: waar men bij ajax al fluit na slechte pases of een slecht schot op goal fluit men bij feyenoord enkel wanneer de ploeg geen beleving uitstraalt.

Wat een wisselvallige speler. Als ik hem nu zo weer zie spelen, dan begrijp ik wel waarom hij het bij Basel niet heeft gered. Ik vind hem nog niet echt een aanwinst voor Feyenoord. En ook z'n maatje Vilhena vind ik geen topper. Zij werden samen ooit gebracht als absolute toptalenten, maar 5/6 jaar later hebben ze allebei nog steeds niet kunnen overtuigen. En dan denkt die Vilhena dat hij ook nog een hele meneer is. Dan heb nog wat meer respect voor deze jongen die wat meer bescheidenheid toont

20 december 2017 om 17:31

Zowel Vilhena als Boetius lijken niet gegroeid sinds ze zijn gedebuteerd. Logisch dat ze als grote talenten werden gezien omdat ze op hun 17e al net zo goed waren als nu, het is alleen altijd afwachten hoe ze zich ontwikkelen en dat valt erg tegen.

20 december 2017 om 19:36

Hij deed het in het begin inderdaad beter dan nu en hij kan veel beter, maar als ik eerlijk ben vind ik Larson ook nog tegenvallen. Hij begon ook goed, maar laat de laatste wedstrijden ook veel te weinig zien.

Een jongen die vertrouwen nodig heeft en daar heeft Gio eigenhandig een negatieve invloed op gehad. Uiteindelijk vind ik dat Boetius ook een keer een man moet worden, maar het wordt hem wel heel moeilijk gemaakt. In zijn eerste wedstrijden bij elk doelpunt betrokken, prachtige aannames, dreigend, alles wat je wilt zien van een buitenspeler. Wordt door blessure van Jorgensen in de spits gezet, deed het aardig, maar uiteindelijk zijn draai niet gevonden. In de tussentijd komt Larsson erin op linksbuiten, CL wedstrijden werden gespeeld en ook op andere posities te maken gehad met blessures, de grootste aderlatingen in Botje en VdH. Op het moment dat Boetius van zijn plek werd gehaald, waar hij een sublieme vorm kende, storte het team in, in de CL kregen we klappen en ondertussen was Boetius daar het grootste slachtoffer van in de spits. Het is makkelijk om alles op hem af te schuiven, maar wat heeft Gio hier geknoeit. Larson is er niet ingekomen omdat hij het verdiende, hij werd ingezet vanwege blessures. Prima, maar doe dat niet ten koste van je beste speler en dat was Boetius absoluut op basis van de eerste wedstrijden. Er waren andere gasten die zeer slecht waren begonnen aan het seizoen en eigenlijk eruit hadden gemoeten. Of had Larson erin gezet op 9 en liet hem daar maar wennen, want andere opties hadden we niet. Jammer dat het zo is gegaan, maar ik moet zeggen dat ook Boetius een tandje moet en mag bijschakelen. Het bovenstaande is een klap geweest, maar Boetius heeft er nog last van, dat stukje moet eruit. Klappen horen erbij en uiteindelijk moet je doorzetten, dat is wat ik Boetius wel kwalijk kan nemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren