Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Danny Drinkwater keert terug bij Chelsea na mislukte verhuurperiode

Laatste update:

Danny Drinkwater keert terug bij Chelsea. De 29-jarige middenvelder maakte afgelopen zomer op huurbasis de overstap naar Burnley, maar dat liep allerminst uit op een succes. De drievoudig Engels international wist geen basisplaats af te dwingen op Turf Moor en kwam dit seizoen in de competitie niet verder dan 59 speelminuten. Burnley-manager Sean Dyche bevestigde het vertrek van Drinkwater vrijdagmiddag op een persconferentie.

Drinkwater maakte in augustus de negentig minuten vol tegen Sunderland in de EFL Cup (3-1 nederlaag), terwijl hij op 3 december een uur in actie kwam tegen Manchester City (1-4 verlies). Hij hoopte bij Burnley juist weer aan spelen toe te komen, nadat hij bij Chelsea op een zijspoor was beland. “Het is tijd om mijn carrière weer op de rit te krijgen”, zei Drinkwater toen hij afgelopen zomer zijn tot 6 januari lopende contract bij Burnley tekende.

Drinkwater slaagde er niet in om zich in de basis te spelen in de ploeg van Dyche. Hij liep in september nog een enkelblessure op tijdens een een ruzie in een nachtclub in Manchester. “Hij keert terug”, aldus Dyche vrijdag tegenover Engelse media. “Ik heb veel respect voor hem en ik vind hem een goede speler. Buiten dat ene incident mag hij zichzelf zien als een echte professional. Hij heeft goed voor zichzelf gezorgd en heeft geprobeerd om deel uit te maken van de groep. Veel speeltijd zat er echter niet in.”

De middenvelder werd in 2015/16 verrassend kampioen met Leicester City. Chelsea was overtuigd en telde een slordige 38 miljoen euro voor hem neer. Sindsdien kwam hij slechts tot 23 wedstrijden voor the Blues. Naar verluidt ziet Aston Villa een samenwerking met Drinkwater wel zitten. De club uit Birmingham gaat volgens Engelse media een poging wagen om hem voor de rest van het seizoen op huurbasis in te lijven.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was in kampioensjaar een nuttige speler maar geen uitblinker dat Chelsea hem kocht vond ik best opvallend. Het team draaide voornamelijk om Mahrez Vardy Kante die buitengewone kwaliteiten hadden, daardoor presteerde de rest van ploeg ook veel beter zoals Drinkwater. Het wordt wel straks een zielig verhaal met deze jongen.

3 januari 2020 om 17:02

Ik vond hem dus juist fantastisch in het kampioensjaar. Moeilijk te stellen dat jongens als Drinkwater en Albrighton het beter deden door die uitblinkers. Het team klopte gewoon met backs als Fuchs en Simpson en het centrum stond goed met Huth en die Jamaicaanse rots.

3 januari 2020 om 18:04

Schmeichel was ook wel een steunpilaar hoor. Is meerdere seizoenen een van de puntenpakkers van Leicester. Misschien niet zo goed als paps, maar kan wel als een van de betere Premier League keepers gezien worden van het afgelopen 5 jaar.

3 januari 2020 om 18:47

Grunn
Moet zwaar zijn om zo een icoon als vader te hebben. Iedereen zal je altijd vergelijken. Desalniettemin is Kasper een top5 keeper in mijn ogen daar. Zou zelfs alleen Alisson en Ederson als duidelijk beter zien.

Flinke miskoop geweest, maar daar hadden we er gedurende die periode wel meer van. Er zijn sowieso op het moment redelijk wat spelers aanwezig bij Chelsea die hoewel ze niet in de plannen voorkomen van Lampard nog een prima marktwaarde vertegenwoordigen. Als namen als Drinkwater, Alonso, Bakayoko, Pasalic, Barkley en Christensen worden verkocht zit je toch over de 100 miljoen aan inkomsten. Denk dat er deze winter niet veel bij zal komen, de enige topspelers die ik naar Chelsea zie vertrekken zijn Koulibaly en Alaba, daar zou de verdediging in ieder geval al een stuk beter van worden.

3 januari 2020 om 17:12

Koulibaly zie ik nog wel gebeuren, maar Alaba? Die speelt bij Bayern München bij een grotere club en is daar ook verzekerd van een basisplaats. Ik zou als Chelsea achter Chilwell gaan.

3 januari 2020 om 17:14

Alaba heeft nog maar een contract tot 2021 en wilt deze niet verlengen. Alaba wilt opzoek naar een nieuwe uitdaging en ik zie het best gebeuren dat hij wel oren heeft voor een overstap naar Premier League. Om die redenen maakt Chelsea denk ik best wel reã«le kans op Alaba. Als dan kunt kiezen tussen Alaba of Chilwell, moet je ten alle tijden voor Alaba gaan natuurlijk. Sowieso zal Alaba ook stuk goedkoper zijn vanwege z'n kort lopende contract tot nog maar 2021. Bij Chilwell betaal je al veels te veel vanwege z'n Engelse nationaliteit en vanwege het langlopende contract dat hij nog bij Leicester City (tot 2024). Leicester City schijnt liefst 80 miljoen euro te willen voor Chilwell.

3 januari 2020 om 17:12

Alaba zou zeker een geweldige versterking zijn voor Chelsea, maar dan moet hij wel voor de linksback positie worden gehaald en niet voor het middenveld. Ik denk dat Alaba ook zeker realistischer is dan men denkt. Alaba heeft namelijk een 1 jarig contract die hij niet wilt verlengen bij Bayern Munchen, omdat hij een nieuwe uitdaging zoekt. Ik denk dat Alaba daarom best wel oren heeft voor een stap naar Bpl. Koulibaly zou ook een goede versterking zijn, maar het nadeel is wel dat hij dik boven de 100 miljoen euro kost en ook nog eens rechtsbenig is. Als Chelsea dan Koulibaly haalt, hebben ze met: Tomori, Rudiger, Christensen, Zouma en Koulibaly liefst 5 centrale verdedigers die rechtsbenig zijn. Dan komt denk ik niet echt gunstig uit. Nathan Ake zou in dat opzicht denk ik een betere versterking zijn, omdat hij linksbenig is en ook nog eens goedkoper.

3 januari 2020 om 17:26

Waar lees je dat ik hem graag op ons middenveld zou zien? Zou hem inderdaad gewoon op zijn natuurlijke positie zetten, zeker aangezien dat een problematische positie is bij ons waar momenteel Azpi weer naar toe is verhuisd. Je geeft inderdaad wel antwoord op de vraag van the Maestro, een contract van nog enkel een half jaar is zeker interessant. Daarbij speelt hij dit seizoen als gelegenheids-centrale verdediger. Bayern heeft met Davies al een zeer geschikte linksback staan. Wat betreft het feit dat Koulibaly rechtsbenig is: dit klopt. Echter, speelt hij bij Napoli altijd op lcv, dus dat moet voor hem geen probleem zijn. Daarbij heeft Chelsea genoeg talent achterin, men heeft enkel nog een echte leider nodig. Daarom zou ik gelukkiger worden van Kalidou dan van Nathan.

3 januari 2020 om 17:43

Alaba schijnt volgens de geruchten dat hij graag op het middenveld wilt spelen, zodat hij meer het spel kan verdelen en een leider binnen de ploeg kan zijn. Mocht hij dat daadwerkelijk per se willen, zou Alaba een minder interessante optie zijn voor Chelsea, aangezien ze genoeg middenvelders hebben en juist behoefte hebben aan een linksback.

3 januari 2020 om 17:54

Alaba heeft wel bekend gemaakt al jaren een fan te zijn van Arsenal. Als hij zo graag op het middenveld wilt spelen dan krijgt hij wat mij betreft alle ruimte. Tierney als eerste linksback en Alaba als backup, en normaal op het middenveld. Dromen mag toch?

3 januari 2020 om 23:21

Dromen mag zeker. Ik zie Arsenal ook zomaar kans maken op de handtekening van Alaba. Alaba zou fantastisch de rol kunnen vervullen die Xhaka nu vervult, maar dan veel beter. Arsenal zou met Alaba op het middenveld echt veel beter zijn dan met Xhaka op het middenveld. Ik denk dat Arsenal met een goed verhaal, zeker kans maakt.

Leno
Bellerin
Upamecano
Saliba
Tierney
Torreira
Alaba
Pepe
Ozil
Martinelli
Auba
4 januari 2020 om 13:09

Zermatt waar heb jij gelezen dat Alaba weigert te verlengen? Heeft zelf laatst in een interview aangeven dat hij zichzelf zeker ziet verlengen of vertrekken dat zullen we pas in de zomer zeker weten.

Is dit niet een speler die PSV kan huren voor het middenveld? Hebben waarschijnlijk wel redelijke contacten toen in die tijd met van Ginkel.

3 januari 2020 om 17:35

Haha nee, zie hem niet naar NL trekken. Zou blinkt deze man de laatste jaren nou niet uit als een op en top professional, dat moet je niet willen, laat hem maar lekker in Engeland. Britten trekken überhaupt niet heel snel naar het Europese vasteland.

3 januari 2020 om 17:46

Had gekund. Achja Hendrix en Rosario is en blijft het gouden duo haha sterkte

3 januari 2020 om 18:24

Deze vent is drukker bezig met dronken zijn en vechtpartijen uitlokken. Hij heeft In ieder geval niet zijn focus op voetbal liggen en zo’n lastpak kan PSV niet gebruiken denk ik. Hebben eerder iemand nodig die het team volledig op sleeptouw neemt en dat zie ik hem niet doen.

Erg flink gefaald bij Chelsea en ook nog eens door knokpartijen in het nieuws gekomen. Vreemde snuiter die Drinkwater. Deed het bij Leicester wel prima, maar erna niet veel meer laten zien. Zo zie je hoe belangrijk een goed samenspel met collega’s kan zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren