Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Danny Blind lacht: ‘Daley vindt dat ik hem beter had mogen bijpraten’

Laatste update:

De naam van Danny Blind zal voor altijd verbonden zijn aan Ajax, waarmee hij als speler onder meer vijf landstitels en de Champions League won. Voordat het huidige lid van de Raad van Commissarissen van de Amsterdammers voor Ajax ging spelen, was hij echter zeven seizoenen actief bij Sparta Rotterdam. Blind koestert nog altijd warme gevoelens voor de Kasteelclub, zo vertelt hij zondag aan RTV Rijnmond.

Blinds periode bij Sparta is het onderwerp van een documentaire die zondagavond zal worden uitgezonden op FOX Sports. “Sparta is mijn eerste liefde en dat gaat nooit over!”, reageert de oud-verdediger tegenover de regionale omroep. “Bijna heel Nederland heeft wel een goed gevoel bij Sparta. De gunfactor bij die club is heel groot, doordat het een historische en traditionele club is.”

“Soms zijn die mensen wel te aardig. Ongetwijfeld zullen er ook vervelende mensen rondlopen, maar die kom ik niet tegen.” De 42-voudig international heeft met Daley Blind een zoon die momenteel in het eerste van Ajax speelt. De verdediger was echter niet zo goed op de hoogte van de tijd die zijn vader in Rotterdam actief was: “Hij vindt dat ik hem beter had mogen bijpraten”, lacht Blind senior.

“Maar op het moment dat ik met hem over voetbal praatte, zat ik in de gloriejaren van Ajax.” Daley Blind stond eerder dit seizoen een tijd aan de kant vanwege een ontstoken hartspier. De verdediger is dan ook extra op zijn hoede vanwege de coronacrisis: “Hij let op in deze tijden, maar dat moet iedereen doen”, sluit zijn vader af.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou wel leuk zijn als Daley op zijn 35e nog in de USA voetbalt en zich dan voor een halfjaartje nog laat verhuren aam Sparta. Danny Blind had hem beter kunne bijpraten over europese bekerfinale winnen (2019) en verliezen (2017)..

29 maart 2020 om 23:38

Wow, bijzondere wens. Eerst naar de USA vertrekken maar dan terug naar Sparta op huurbasis? Joe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren