Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dankzij Donny kunnen we nu ook een tribune in de plannen opnemen’

Laatste update:

Donny van de Beek krijgt een eigen tribune bij zijn oude club Veensche Boys in Nijkerkerveen. De Ajacied heeft zelf gezorgd voor de zeshonderd stoeltjes die de tribune zal tellen. Van de Beek kocht de stoeltjes die beschikbaar kwamen bij de verbouwing van de tribunes in de Johan Cruijff ArenA.

Van de Beek doet volgens voorzitter Dick Schouten nog veel voor de club waar hij zijn eerste stappen op het voetbalveld zette. "Hij geeft clinics voor de jeugd", zegt Schouten op de website van de KNVB. "Een andere keer komt hij weer met een net vol ballen aan zetten. En laatst was er een sponsoravond voor ons nieuwe clubhuis. Dan neemt hij Sjaak Swart mee en verkopen ze Ajax-shirts en foto's.”

Toen Van de Beek hoorde van de plannen van Veensche Boys voor een nieuw onderkomen, wilde hij graag een bijdrage leveren. "Dankzij Donny kunnen we nu ook een tribune in de plannen opnemen. Dat wordt de Donny van de Beek-tribune", zegt Schouten, die Van de Beek soms nog ziet trainen op de velden van Veensche Boys. “De klasse druipt er vanaf. Dan zie je wat een gedreven sportman Donny is."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi man. Los hier van lijkt me Donny een sympathieke jongen. Verwacht niet dat het een wereldvoetballer wordt, maar is wel een jongen die hard werkt en alles geeft.

Fantastisch, vind dit echt geweldig. Klasbak als persoon en in potentie ook als speler. Vind dit soort dingen van spelers altijd leuk om te lezen, mooi dat hij de jeugd ook helpt.

Lijkt me echt een fantastische gozer, leuk dat ie zijn voetbalroots niet vergeet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren