Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dan was ik gefrustreerd, omdat ik al zo lang op de bank van Ajax zat'

Laatste update:

Nick Viergever zat geruime tijd op de reservebank van Ajax. De verdediger zat er compleet doorheen, maar als vervanger van de geblesseerde Jaïro Riedewald mocht hij zondag spelen tegen FC Groningen (1-2). Viergever maakte een uitstekende indruk.

/

Viergever noemt zijn eerdere situatie ‘een vervelende situatie’, omdat hij voetballer is geworden om op het veld te staan. Hij is keihard blijven trainen, zo geeft hij aan in De Telegraaf. “De blessure was lullig voor Jaïro, maar zo werkt het nu eenmaal in het voetbal”, aldus Viergever.

Op de bank had de verdediger het niet makkelijk. “Er waren fases dat ik er helemaal doorheen zat. Dan was ik gefrustreerd, omdat ik al zo lang op de bank zat”, vertelt hij. Met lotgenoten als Mike van der Hoorn, Lasse Schöne, Ricardo van Rhijn, John Heitinga en Diederik Boer sleurden ze elkaar erdoor. Viergever laat weten dat de wisselspelers altijd volle bak hebben getraind. “We pepten elkaar op, omdat de dag kon komen dat we er moesten staan.”

Nick Viergever moet vaker spelen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

voor mij heb je het zondag prima gedaan en gevochten, eerste helf was voor iedereen niet goed, maar in de tweede helft hebben jullie laten zien wie ajax is, alleen moet dit in feite altijd, maar is natuurlijk niet altijd vol te houden. Zo realistisch moeten we ook zijn.

15 februari 2016 om 08:58

toch is viergever niet goed genoeg om in de basis te staan wanneer iedereen fit is, leuke speler voor de breedte meer niet

de poll slaat nergens op, want hij zal wel moeten spelen met al die blessures en de schorsing van vd hoorn

15 februari 2016 om 21:21

Ja zeker nog niet, wanneer riedewald beter is, maar zondag speelde hij gewoon goed

Vind dat ze allemaal erg goed voor de dag komen. Viergever en vd Hoorn vullen het allebei erg goed in. V Rhijn mag van mij gelijk vervangen worden. Die speelt echt met geen enkele zin meer lijkt het.

15 februari 2016 om 09:27

Mee eens. Vind ook dat ze het prima doen hoor, maar er is wel echt duidelijk dat ze beiden niet heel veel meer kunnen laten zien dan ze nu doen. En dat is eigenlijk te weinig voor Ajax.

15 februari 2016 om 11:52

Het is te weinig voor Ajax maar je moet ook begrijpen dat die de backups zijn van het huidige centrum. Je kan ook niet verwachten dat Ajax de 4 beste centrum verdedigers van de Eredivisie heeft en daarvan er 2 constant op de bank zitten en mogen opdraven bij blessures. Dit is toch prima van der Hoorn en Viergever zijn prima stand-ins, basis klanten zullen het nooit worden voor Ajax.

15 februari 2016 om 11:52

Helemaal mee eens. Ook geweldig om te zien om dat veel mede 'support'ers deze twee en Overmars continue de grond in boren. Nu blijken ze gewoon enorm nuttig te zijn en spelen ze redelijk tot goed (viergever beter dan van der Hoorn).

Iedereen die ze weg wil, wat is je alternatief? Denk je serieus dat we voor minder dan 1,5 miljoen een betere LCV als back up kunnen halen? Sowieso zijn linkspoten al schaars en dan Viergever er ook nog asrdig wat mee. Perfecte back up met redelijk wat ervaring ook.

Vind hem nog steeds matig. Goede backup maar niet meer dan dat.

Riedewald is beter op LCV en Dijks beter als linksback, dus niet gek dat Viergever op de bank zat. Viergever is nu een prima vervanger. Ik ben wel benieuwd welke verdedigers er nu op de bank komen te zitten, aangezien nu ook Van der Hoorn niet kan spelen de komende wedstrijd(en).

15 februari 2016 om 10:27

Ik verwa ht dat Boilesen en Owusu op de bank mogen plaats nemen. Of misschien in plaats van Boilesen iemand anders van Jong Ajax, als die beter is. Ik zou voor Boilesen kiezen. Het is voor hem nog steeds duidelijk dat het einde verhaal is, maar met al die blessures is het een logische keuze. Al heeft hij natuurlijk totaal geen wedstrijdritme en is V Bruggen of Mirani misschien toch een betere optie.

15 februari 2016 om 11:04

Ik kan je verzekeren de Boilesen niet op het wedstrijdschema staat.
Hij zal, naar mijn verwachting, Owusu meenemen en starten met Dijks - Viergever - Veltman - V Rhijn.

Mvg

15 februari 2016 om 11:04

Boilesen zal het zeker niet worden. Afgelopen week heeft de Boer nog aangegeven dat die onder geen beding nog opgeroepen wordt.
Zal dus inderdaad een speler van Jong Ajax zijn.

15 februari 2016 om 11:04

Boilesen zou inderdaad een mooi verhaal zijn. Ben benieuwd of De Boer het doet. Ik vermoed eigenlijk van niet. Niet alleen vanwege de slechte relatie, maar ook vanwege het feit dat De Boer iemand is die vaak voet bij stuk houdt.

Op van Rhijn na doet iedere vervanger het prima bij Ajax. Jammer gister van de eerste helft. Ondanks dat Ajax na 20 minuten gewoon op 0-2 had moeten staan en dan speel je een totaal andere wedstrijd maar helaas. Ik zag het echt somber in. Als dat soort kansen er niet in gaan kan je zomaar verliezen. Gelukkig ging het in de 2de helft beter en was de afronding ook iets gelukkiger.

Geen leuke wedstrijd gezien gister in de Eredivisie.

Speelde weer prima, bewijst zijn waarde. Een uitstekende back up voor maar 1,5 miljoen euro, linkspoot, redelijk wat ervaring, prima aan de bal, spreekt de taal, kent zijn plek en er zit een goede kop op. Wat wil/verwacht je nog meer?

Ben ik de enige die vind dat Viergever een zwakke indruk maakt als het gaat om verdedigen? Hij komt soms zo dom instappen dat je met een simpele beweging hem voorbij gaat. Hij komt verkeerd in en staat dan niet stabiel. Tegen Feyenoord zag het duidelijk toen Toornstra scoorde. Afgelopen zondag ook weer met een domme sliding waar de verdediger zo voorbij was. Misschien is dat omdat hij te gretig is, maar het moet er wel uit anders kan dat je punten kosten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren