Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Daley Blind treurt om Nouri: ‘Dan is voetbal niet belangrijk meer’

Laatste update:

Donderdag maakte Ajax bekend dat Abdelhak Nouri ernstige en blijvende hersenschade heeft opgelopen, nadat hij in elkaar zakte met hartritmestoornissen tijdens een oefenduel met Werder Bremen. Het tragische nieuws heeft ook Daley Blind bereikt, die zich momenteel met Manchester United in de Verenigde Staten klaarstoomt voor komend seizoen. De Oranje-international kan het nieuws nauwelijks bevatten.

"Het is triest. Om eerlijk te zijn is het moeilijk om onder woorden te brengen hoe ik me voel. Hetzelfde geldt voor de mensen in Amsterdam en de hele voetbalwereld", aldus de verdediger tegenover het clubkanaal van the Red Devils. "Nouri was zo'n groot talent en een goed mens."

Prachtig gebaar van de selectie van AZ. #nouri #StayStrongAppie #ajax #az #azalkmaar

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

Blind en Nouri hebben in het verleden weinig met elkaar gespeeld, maar de 27-jarige ex-Ajacied weet dat de jonge middenvelder geliefd was in Amsterdam: "Ik heb niet lang met hem gespeeld; een paar trainingen en een paar wedstrijden. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik wens zijn familie, zijn vrienden en iedereen die betrokken is bij hem heel veel kracht toe."

Blind is met zijn club momenteel op tournee in de VS, maar geeft toe dat zijn hoofd niet naar trainen staat. "Het maakt het een stuk moeilijker, want als zoiets gebeurt is voetbal niet belangrijk meer. Dit gaat verder. In gedachten ben ik bij hem. Natuurlijk, als ik moet werken dan moet ik werken, maar op dagen als deze is het niet makkelijk."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

relativeren is uiteraard belangrijk, maar morgen wordt er bij wijze van weer lachend 40 miljoen voor een matige speler neergelegd, vallen er doden bij stadionbouw in Qatar, worden er liedjes over Joden aangeheven, enz, enz.
De moraal bij de heren voetballers en bestuurders moet er altijd zijn, en niet alleen bij een gebeurtenis als deze

13 juli 2017 om 20:46

Dat is toch overal zo,
Stel je oma of wat dan ook overlijdt. Dan heb je je naasten die mee rouwen, maar dat gevoel blijft niet dagelijks om andere familieleden van andere families

13 juli 2017 om 20:46

Misschien beetje raar verwoord btw

13 juli 2017 om 20:54

Maar ondertussen scanderen Utrecht supporters Appie Nouri in de 34e minuut.
Juust van supporters waar je het minst van verwacht tonen zoveel medeleven.
Echt respect voor deze mensen.

13 juli 2017 om 22:23

Utrecht weet denk ik heel goed wat het verliezen van een speler is (david di Tommaso). Dus wellicht is het niet zo gek.

Echt een klote dag dit, nog vanmorgen dacht ik na al het goede nieuws dat Appie na revalidatie eventueel een operatie als het nodig was en met medicatie snel weer op het veld zou staan.... En nu hoop je dat hij uberhaupt ooit normaal kan denken en lopen..

Langzaamaan begint het besef beetje bij beetje door te dringen, kon en kan het gewoon niet geloven. Zit al de hele tijd te vechten tegen de tranen, waar ik ze eigenlijk gewoon wil laten rollen. Ik vind dit echt verschrikkelijk voor dit lieve, vrolijke mannetje. Verschrikkelijk voor zijn familie, vrienden en een ieder die deze jongen een warm hart toedraagt. Ik wens iedereen dan ook veel kracht en liefde toe. En hoop dat wonderen bestaan Appie!

14 juli 2017 om 01:15

Zeer herkenbaar... zo ging het bij mij ook vandaag. Ben uiteindelijk tijdens een rust momentje op het werk simpelweg even geknakt, toen kwam alle emotie eruit... niet te bevatten dat die lieve, vrolijke Appie vorige week nog enthousiast een potje stond te ballen en nu wellicht nooit meer zelfstandig iets zal kunnen doen...

Wow.....dit nieuws is me echt helemaal ontgaan. Maar wat verschrikkelijk! Ongelooflijk zo een jonge jongen met zoveel talent Krijg er rillingen van. Iedereen en zeker zijn familie heel veel sterke gewenst!

Het is inderdaad niet te bevatten..
Zo een prachtige gozer, dat dit hem moet overkomen.😢😢
Ontzettend onwerkelijk allemaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren