Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

CSKA vergeet Eredivisionisten en haalt Bulgaar als opvolger van Honda

Laatste update:

Keisuke Honda verkast naar alle waarschijnlijkheid naar AC Milan en CSKA Moskou heeft de opvolger voor de Japanner zo goed als zeker binnen. De Legerclub maakt nog geen officieel melding van de komst van de 21-jarige Georgi Milanov, maar de middenvelder bevestigt zelf al dat hij naar Rusland verhuist. Milanov wordt deze week medisch gekeurd in Duitsland.

/

In het kielzog van Milanov komt ook zijn tweelingbroer Ilia Milanov naar de Premjer Liga, maar CSKA wil de verdediger wel direct verhuren. Voor het duo van Litex Lovech betaalt CSKA naar verluidt 2,75 miljoen euro en dat bedrag kan met 1 miljoen oplopen wanneer Georgi Milanov in de helft van de competitiewedstrijden en de Champions League-wedstrijden in actie komt voor de regerend landskampioen. Milanov was de ster bij Litex en hij werd in 2012 verkozen tot Bulgaars Speler van het Jaar.

Milanov stond ook in belangstelling van onder meer Aston Villa, Sevilla en het Fulham van Martin Jol. De linkspoot moet niet de enige zomerse versterking worden van CSKA, want de club kondigt volgens de Zwitserse media ook snel de komst van Steven Zuber aan. De 21-jarige linksbuiten moet voor 3,2 miljoen euro overkomen van Grassshopper. Het lijkt er hierdoor op dat CSKA zich niet meer zal richten tot de Eredivisie. Willie Overtoom, Lerin Duarte en Dusan Tadic waren ook in beeld bij CSKA.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze schenen ook interesse te hebben voor Uche Nwofor van Vvv.

Je carriere beginnen bij VVV Venlo en terechtkomen bij AC Milan, doetie netjes...
Uitstekende voetballer natuurlijk..

4 juli 2013 om 16:30

Klopt helemaal, het mooie van Honda is zijn balgevoel, dat doen weinig spelers hem na.
Milanov is wel een goede speler, heb hem eens bij de samenvattingen op Eurosport gezien en liet leuke dingen zien.
Maar een klasse Honda zit er naar mijn mening niet in.

4 juli 2013 om 18:25

Honda wordt nog onderschat in Europa naar mijn idee. Heeft het bij Cska ook gewoon goed gedaan terwijl ik dat zelf geen echte competitie voor hem vind. Vind nog steeds Spanje het beste voor hem maar ook Italie vind ik meer een competitie voor de jongen. Zou bij AC Milan de perefcte opvolger kunnen zijn van Boateng!

4 juli 2013 om 20:50

Het is dus wel gebleken dat de Russische competitie ook als tussenstap naar de top van Europa kan zijn. Men doet er vaak lacherig over terwijl dat ten onrechte is. Ik hoop dat hij bij Milan een goede klik weet te vinden met Balo en Il Faraone, want dan heeft Milan een trio die ze kampioen gaat maken.

4 juli 2013 om 17:45

Honda is niet begonnen bij VVV maar bij Nagoya Grampus in de J-league. Z'n carriere in Europa begon bij Vvv.

Geweldige speler die Honda!

Wat blinkt hij ook uit in het Japanse elftal met Kawaga zeg. In ieder geval veel succes in Italië!

Mooi dat we een opvolger voor zo weinig geld weten te halen terwijl die Milanov erg getalenteerd schijnt te zijn. Wat blijf ik trots op mijn cluppie dat ze een speler voor slechts 2,75 miljoen weten te halen terwijl we in de media met duurdere spelers in verband gebracht worden. Die Zuber ken ik niet, maar ik laat me graag verrassen. Het is in ieder geval knap werk dat ze een winger voor weinig geld weten te vinden.

Over Honda wil ik kwijt dat ik altijd kritisch geweest ben vanwege zijn houding, maar hij heeft het dit seizoen uitstekend gedaan en deze transfer naar AC Milan heeft hij meer dan verdiend. Hopelijk voor hem heeft hij op het veld een goede klik met Balotelli en El Shaarawy.

Goeie aankoop van Milan. Hopelijk kan Honda zich daar bewijzen en laten zien wat hij in zijn mars heeft. In de Confederations Cup speelden hij ook weer heel goed al had ik wel vernomen dat het de laatste tijd bij Cska wat minder gaat. Milan hoeft denk ik alleen nog een CV en een VDM maar verder zit het team van Allegri er goed uit.

4 juli 2013 om 16:32

Van wie dan? Want diegene die dat jou verteld heeft zit er flink naast. Het klopt dat hij mindere seizoenen had gespeeld, maar dat was vooral omdat hij zich gedroeg als een luie pseudovedette. Dit jaar verdiend hij niets meer dan lof, want hij heeft zich geweldig ingezet en wat mij betreft heeft hij deze transfer verdiend.

4 juli 2013 om 16:37

Ik had vernomen dat zijn gedrag en mentaliteit niet goed was. Had ik onder anderen op Voetbalzone gelezen en andere websites. Dat hij al langer op een vertrek eiste en niet het volste gaf? Ik had het alleen gelezen want ik volg de Russische competitie niet.

4 juli 2013 om 20:30

Dan is dat inderdaad waar. Hij speelde vaak als een slappe sushi terwijl hij er in interviews vaak arrogant overkwam. Hij heeft echter ingezien dat hij meer inzet moest tonen en dat heeft hij dit jaar gedaan.

Ben echt Blij als Milan fan. Hoop dat hij op z'n debuut scoort of een assist geeft. deze gast is een spelmaker: in de nationale ploeg & in Cska. Boateng gaat volgens vele naar As Monaco, is dat waar?

Aanvallende Opstelling Milan 2013/2014

Abbiati
Abate
Zapata
Mexes
De Scilio
Montolivo
AANKOOP
Niang
Honda
Shaarawy
Balotelli
4 juli 2013 om 16:36

Volgens mij zou dan Andrea Poli van Sampdoria op die lege plek komen naast Montolivo.

4 juli 2013 om 16:39

Ik hoop het wel.

Zal Cska zich niet meer zal richten tot de Eredivisie spelers?
Het lijkt er op dat Nederlandse spelers niet meer hot zijn in het buitenland.
Ik vraag mij af hoeveel Nederlandse spelers er een transfert op hebben zitten deze zomer naar het buitenland ?

4 juli 2013 om 16:17

Dit jaar zijn Belgen 'hot' en volgend jaar is dat weer anders, dat is ieder jaar zo...

4 juli 2013 om 21:36

het is toch een grap dat ze Overtoom zouden willen of niet zo geweldig goed is hij nu ook weer niet en zeker niet het niveau van Honda en met Viktor Elm ga je ook zwaar achteruit!.

Dit leken mij gewoon onzin verhalen!

Geweldige aankoop van Milan.honda is een geweldige speler die zeker een meerwaarde gaat zijn voor Milan.vond hem op het WK 2010 echt geweldig spelen en heeft die lijn doorgetrokken tot nu.hij is enorm gegroeid en pakt zijn carriere wel slim aan.van amper VVV naar Cska en dan na enkele jaren een mooie transfer versieren naar Milan en bovendien heeft hij al veel zitten cashen in Cska.ben blij dat hij eindelijk weg is uit Rusland en naar één van de beste competities gaat voor te spelen voor één van de mooiste clubs in Europa.hij kan nu bij Milan laten zien wat hij allemaal kan,maar ik ben er van overtuigd dat deze jongen met glans gaat slagen.

Gemiste kans voor Nederlandse clubs, Milanov wilde graag naar Nederland en nog geen 3 miljoen is een koopje. Jammer....

Jammer, Zuber was een van de targets van FC Twente voor op de vleugel.

Hoezo wordt deze jongen medisch gekeurd in Duitsland? Cska ligt toch in Moskou de hoofdstad van Rusland?
Anyways, ik ken de speler niet maar Cska heeft een neusje voor grote talenten dus dat zit wel snor lijkt me.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren