Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cristiano Ronaldo ziet zichzelf geïmiteerd worden: ‘Het was uit respect’

Laatste update:

Andros Townsend bezorgde Everton zaterdagmiddag een punt op bezoek bij Manchester United (1-1). De dertigjarige aanvaller vierde zijn gelijkmaker met een imitatie van de manier waarop Cristiano Ronaldo dat doorgaans doet. Volgens Townsend was dat niet om Ronaldo belachelijk te maken, maar juist uit respect.

Townsend kon voor de camera van BT niet ontkennen dat hij Ronaldo had nagedaan. "Deze man is mijn idool", aldus de rechteraanvaller, die deze zomer door Everton transfervrij werd ingelijfd. "Ik ben opgegroeid met het bekijken van Cristiano Ronaldo. Ik heb vele uren gespendeerd op het trainingsveld om zijn technieken te oefenen. Misschien had ik iets meer tijd moeten besteden aan de celebration, want het was niet geweldig uitgevoerd. Het was uit respect voor Ronaldo, het is een eer om op hetzelfde veld te staan als hij."

Het doelpunt kon Townsend maken met dank aan uitstekend voorbereiden werk van Demarai Gray en Abdoulaye Doucouré. "Dimi deed wat hij het best kan: zijn kracht en snelheid gebruiken in de counter. En op het moment dat Doucs de bal kreeg wist ik gezien de kwaliteiten en visie die hij heeft, als ik naast hem zou blijven, dat hij hem zou geven. Gelukkig kon ik hem in de onderhoek schuiven."

Townsend maakte afgelopen twee seizoenen slechts twee Premier League-doelpunten in liefst 58 duels, maar staat deze jaargang na zeven duels al op drie goals. "Het is moeilijk voor mij om te zeggen waarom ik niet constant ben in het maken van doelpunten, met de kwaliteiten die ik heb met beide voeten", reageert hij. "Ik werk eraan op het trainingsveld met de manager. Hij haalde het beste uit mij bij Newcastle en lijkt dat nu ook te doen bij Everton."

Everton moest het op Old Trafford stellen zonder Dominic Calvert-Lewin, Seamus Coleman, Fabian Delph, André Gomes, Alex Iwobi én Richarlison. "Mensen van buitenaf gaven ons waarschijnlijk geen kans, gezien onze opstelling", aldus Townsend. "Wij wisten dat we een punt of drie punten konden halen. We kunnen tevreden zijn met het punt, maar we hebben in de kleedkamer het afgekeurde doelpunt teruggekeken. Het was heel close. We nemen het punt mee en gaan uitrusten. Hopelijk hebben we volgende maand weer een aantal spelers terug."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



Had beter gekund, het juichen nabootsen van Ronaldo Zo zie je maar dat je Everton nooit moet onderschatten thuis, om met een b team op te proppen te komen, Everton straf dat genadeloos af.

2 oktober 2021 om 18:00

Ja een B team opstellen tegen de nummer 5 van de competitie, dan ben je als coach niet al te snugger, enige wat hij kan is zeggen come one boys work hard, maar als coach 0,0 inhoud.....

Ronaldo kon het niet waarderen in ieder geval. Vind ik wel triest hoor. Edit: voor de mensen die het dus niet gezien hebben en er weer van alles bij halen (Messi bijvoorbeeld terwijl ik niks met Messi heb), na de wedstrijd liep Townsend naar Ronaldo toe, om het toe te lichten (zo zei Townsend) en je zag aan alles dat Ronaldo het niks vond en niks van Townsend wilde weten. Hij keek hem niet eens aan terwijl Townsend probeerde uit te leggen hoe of wat.Ik zou juist vereerd zijn als iemand mij nadoet, maar goed.

2 oktober 2021 om 17:14

Ach alsof hij vooraf kon weten dat Ronaldo het niet zou gaan waarderen.

2 oktober 2021 om 17:15

Op wat basseer jij dat weer? Jaloers dat niemand Messi na doet?

2 oktober 2021 om 18:20

Ironisch dat juist Ronaldo ooit Messi na deed

2 oktober 2021 om 18:29

Doe niet zo dom, je weet dondersgoed dat dat een reactie was op Messi. Ronaldo deed dat namelijk in een wedstrijd TEGEN Messi en niet tegen een Villarreal oid. Maar je bent op dit forum een alom bekend Messi fanboy, dus je reactie is achteraf gezien misschien niet zo gek.

2 oktober 2021 om 18:46

Dan deed hij hem toch gwn na, of het nou een reactie was of niet. Over fanboys gesproken trouwens.

2 oktober 2021 om 17:16

Waar zie je dat ronaldo het niet kon waarderen 😂

2 oktober 2021 om 17:27

Vroeg ik me ook al af. Die zure blik was vlak na de tegengoal, niet de manier van juichen

2 oktober 2021 om 17:22

De herhaling werd tijdens de wedstrijd zelf al getoond. Hij had het niet eens gezien…

2 oktober 2021 om 17:35

Waar haal jij dat uit, dat Ronaldo het niet kan waarderen?

2 oktober 2021 om 17:41

Hij keek niet eens naar hem, kon je in de herhaling zien.

2 oktober 2021 om 17:48

Boys ff serieus. Ik ben de grootste Messi fanboy die er is, maar het is toch logisch dat Ronaldo het niet kon waarderen😂. Je valt in, ziet de gelijkmaker gebeuren en dan doet de doelpuntenmaker ook nog jou na. Logisch dat je dan pissig bent en hem nieteens aan wilt kijken. Niet zo achter alles wat Ronaldo doet het kwade zoeken. Meer dan terecht dat hij pissig wegloopt aangezien het een echte winnaar is.

2 oktober 2021 om 17:56

Klopt hij zag de juiching van hem niet eens, en toch als het om Ronaldo gaat weet men iets negatiefs van te maken, vermoeiend.

2 oktober 2021 om 18:22

Het is echt bijzonder hoe de Ronaldo haters achter elke scheet iets negatiefs zien.

2 oktober 2021 om 18:55

@Aqua net als hij iets doet wat niet kan om er iets positiefs van proberen te maken.

Ik vond het een supermooie actie!

2 oktober 2021 om 19:25

Hahah stop aub even. Alsof Ronaldo uberhaupt ook maar heeft staan kijken hoe Townsend zijn doelpunt aan het vieren is. Kom op man. Geen enkele team gaat even rustig staan kijken hoe zijn tegenstander een doelpunt gaat vieren. Die zijn dan wel met andere dingen bezig. Nogal logisch dat ze dan zuur kijken, er is immers een doelpunt tegen ze gemaakt. Moeten ze dan blij kijken ofso??. Je bent gewoon echt serieus te biased. Je zegt het zelf, je bent een messi-fan.

2 oktober 2021 om 19:37

thegreenwave kan je beter niet uit de topic van Ronaldo en United blijven, want ieder keeper grijp je de kans om Ronaldo de grond te boren. Was ook een mooie actie, maar je zegt Ronaldo kan dat niet waarderen, begrijp ik dar goed? Hij heeft he juichen van die gozer helemaal niet eens gezien, hij is zuur vanwege de slechte resultaat niet om jet juichen wat normaal is, moet hij bij tegen goal en verlies gaan meevieren met de Everton spelers?

2 oktober 2021 om 18:20

Heb je de bijzondere gave om in Ronaldo’s hoofd te kijken? Want ik begrijp anders niet hoe je kunt weten dat Ronaldo het niet kon waarderen. Dat hij een beetje neergeslagen erbij liep of niet glimlachte is nogal logisch na een tegendoelpunt. Maar figuren als jij zoeken daar meteen wat negatiefs achter… knap hoor.

2 oktober 2021 om 18:37

Inderdaad dan kan hij eens zien hoe onrespectvol hij zelf altijd doet tegenover de tegenstander met zijn irritante gejuich.En het weer een wedstrijd waar hij niks toevoegt.

4 oktober 2021 om 14:54

Ronaldo voegt niks toe? De kans dat hij voor Sancho had gecreëerd niet gezien? Je heb altijd wat negatief te zeggen over Ronaldo. Is echt niet gezond. Uiteindelijk heeft Townsend de shirt van zijn idool gekregen. Geen vuiltje aan de lucht

2 oktober 2021 om 19:22

Hahaha even serieus man. Jij denkt serieus dat een speler of team gaat kijken hoe de tegenstander juicht na een tegen doelpunt. Kom op man, dat komt echt bijna geen enkele team kijkt hoe de tegenstander juicht. Dus Ronaldo heeft dat sowieso niet gezien hoor haha, die keek gewoon zuur en reageerde zo ivm het puntverlies. Niet omdat Towsend zo juichte.

Alleen Meneer Ronaldo wilt zo juichen.
Hij is toch een voorbeeld voor voetballers. Dan moet hij dat juist leuk vinden. Maar ik vind hem als voetballer nog steeds fantastisch.

Dit lijkt me eerder gewoon shithousery, niet per se richting Ronaldo maar gewoon richting de fans. Beetje uitdagen, provoceren. Hoort erbij. Vind ik niks mis mee. Hij had ook calma calma kunnen doen, die was nog minder in de smaak gevallen denk ik haha.

Heb 12min gemist van de hele wedstrijd. Maar wat was Greenwood slecht zeg. Als dit een aankoop was zou hij weken niet spelen. 100% haha. Geluk dat het publiek hem graag ziet en hij zeker talentvol is. Maar ik vind toch dat voor zo’n goede aanvoer hij vrij weinig laat zien. En iets te vaak de kleppen op. Hij moet in de punt. Afmaken grandioos. Vanaf de zijkant duurt t allemaal te lang of hij moet op snelheid. Maar zonde zie liever Sancho

3 oktober 2021 om 07:55

Hij is ook geen flankspeler inderdaad. Alhoewel ik denk dat hij nog niet klaar is voor het echte werk in de spits week in week uit.. wat geen schande is op deze jonge leeftijd.

Ik heb net die goal gezien, echte een prachtig uitgespeelde counter. Heel mooi gedaan. Zelden zulke counters gezien.

Maar goed, over dat juichen, Cristiano juicht altijd provocerend, ik hoor daar niemand over. Doet een ander dan dan is ineens de wereld te klein. Get over it.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren