Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cristiano Ronaldo scoort tweemaal en leidt tienkoppig Al-Nassr naar Arab Cup

Laatste update:

Cristiano Ronaldo heeft Al-Nassr met een dubbelslag naar de winst van de Arab Club Champions Cup geschoten. De 38-jarige Portugese superster zag hoe Al-Hilal de leiding pakte in het King Fahd Stadium in het Saudische Ta'if. Drie minuten nadat Al-Nassr met tien man kwam te staan schoot Ronaldo zijn ploeg op gelijke hoogte. In de verlenging zorgde hij er met een kopbal voor dat de trofee naar Al-Nassr ging: 1-2.

Al-Hilal kreeg via Salem Al Dawsari de eerste mogelijkheid van de wedstrijd. De vleugelspeler slaagde er echter niet in zijn poging tussen de palen te houden. Aan de kant van Al-Nassr was Marcelo Brozovic dichtbij. De van Internazionale overgekomen Kroaat miste net als Al Dawsari even eerder het doel. Beide ploegen werden bij vlagen gevaarlijk, maar het spektakel bleef voor de tweede helft bewaard. Al-Hilal kwam vijf minuten na rust op voorsprong. De Braziliaan Malcom zette goed door op de achterlijn en bracht voor op landgenoot Michael, die al vallend binnenkopte: 1-0.

Al-Nassr leek de trofee te kunnen vergeten na de rode kaart voor Abdulelah Al Amri. De centrumverdediger werd van het veld gestuurd wegens het neerhalen van de doorgebroken Malcom. De vrije trap op de rand van de zestien leverde niets op en drie minuten later was het aan de andere kant wel raak. Al-Nassr-doelman Nawaf Al Aqidi had een fraaie uittrap in huis richting Sultan Al Ghannam, die de bal in de loop meenam en vervolgens met een scherpe voorzet kwam. Ronaldo stond voor het doel om binnen te schieten: 1-1. Vier minuten na de gelijkmaker kreeg Al-Nassr-bankzitter Nawaf Al-Boushal rood van de arbiter.

Voor het einde van de officiële speeltijd werd er niet meer gescoord, waardoor er een verlenging aan te pas moest komen. Daarin maakte Al-Nassr na acht minuten de 1-2. Een gevaarlijke counter leverde in eerste instantie niets op wegens adequaat handelen van Al-Hilal-goalie Mohammed Al Owais. De doelman kon niet voorkomen dat de rebound bij Seko Fofana terechtkwam. De Ivoriaan zag zijn geplaatste schot tegen de lat belanden, waarna Ronaldo klaarstond om de rebound binnen te koppen: 1-2. Vijf minuten voor tijd moest Ronaldo het veld geblesseerd verlaten na een duel met Mohammed Jahfali. Vanaf de kant zag de aan zijn knie gekwetste Portugees dat Al-Nassr standhield.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eindelijk de Ronaldo gezien die hij in Europa was! Hij wilde deze prijs echt winnen. En 2 fraaie goals

Wat een legend. Was een leuke wedstrijd.

Cristiano was fantastisch vanavond! Toch wel eigenhandig 11 spelers van Al-Hilal op de knieën gekregen. Jammer om hem in SA te zien, nog altijd zo enorm gedreven, fit en scherp voor de goal. Had nog voor iedere topclub in Europa van meerwaarde kunnen zijn met zijn unieke positionering op de 9 positie. Gefeliciteerd Cris!

12 augustus 2023 om 20:08

Prachtige prestatie. Maar voor iedere topclub? Dat gaat hem niet meer worden hoor.

12 augustus 2023 om 20:09

Hij wilt zelf geen supersub zijn maar als je moet scoren dus flink aan het pushen bent dan is Ronaldo toch nog steeds een goede?

12 augustus 2023 om 20:11

De man is nog altijd zo scherp en fit. Joselu of Ronaldo, Nunez of Ronaldo, ik zou het wel weten..

12 augustus 2023 om 21:55

Ronaldo neemt geen genoegen met invalbeurten, maar als topclub moet je niet meer aan hem beginnen, dan moet het team om hem heen gebouwd worden, verdedigend doet hij amper wat, maar op dit niveau en met zijn positionering voor het doel is die nog steeds wereldklasse, maar bij Madrid en andere topclubs wordt er wel op een hoger niveau gespeeld,

12 augustus 2023 om 23:07

Uitgerekend een hardcore Messi fan die zeurt over dat een pure afmaker “verdedigend amper wat doet”.

De ironie. 🙃

13 augustus 2023 om 00:03

@jeffrey_

Wat is daar nu erg aan? Je doet alsof Messi fans dom zijn en niet weten dat Messi amper tot niks doet in verdedigend opzicht, ik zeg ook nergens dat een topclub in Europa nog voor Messi moet gaan, die tijd is voorbij, maar enige verschil is dat het bij Messi natuurlijk is gegaan bij Ronaldo wou gewoon letterlijk niemand hem meer hebben, en als ik dan al die onzin hierzo lees dat hij bij veel topclubs nog meerwaarde zou hebben dan denk ik alleen maar hij was bij United al geen meerwaarde meer en meer een last dan een toevoeging, maar toen lag het aan Ten Hag, vervolgens gebeurde hetzelfde bij Portugal waar die door Santos naar de bank werd verwezen.

Nu met Martinez lijkt het allemaal weer alsof Ronaldo de man is, maar ik heb een sterke mening dat ze afscheid hadden moeten nemen van Ronaldo na het WK, Geef andere spitsen een kans, maar blijkbaar ben ik hier alleen in, ik zie in geen enkele vorm hoe Portugal met deze Ronaldo Europees of zelfs wereldkampioen kan worden. Hij mag me graag het tegendeel bewijzen.

Dus welke Ironie jij bedoeld weet ik niet, puur vanwege mijn voorkeur voor Messi

Ballon d’Or loading…

Levende legende, wat dan ook!

Prachtig 38 jaar oud en nog zo gretig 😳

Toch een leuk resultaat tegen de verwachtingen in omdat Al Hilal hoger ingeschat wordt en Al Nassr met 10 man moest na de rode kaart. Als Ronaldo dan hun doelpuntenmaker even op zijn nummer zet en daarna ook nog de winnende binnenschiet dan heb je een lekkere avond. Hopelijk valt het mee met zijn blessure.

12 augustus 2023 om 20:52

9 tegen 11 zelfs, Al Nassr had 2 rode kaarten.

12 augustus 2023 om 21:16

Het was gewoon 10 tegen 11. Die andere 2 rode kaarten waren buiten het veld.

Mooi om Cristiano nog zo gretig te zien zoals we hem kennen. Toch een mooie avond zo voor hem met 2 goals op het bord.

Mooi man je kan zeggen wat je wil maar hij heeft een mentaliteit waar je u tegen zegt.

Blijft een baas. Zeer belangrijk vandaag!

Gefeliciteerd aan Al Nassr met hun eerste prijsje dit seizoen, hopelijk maken ze er een spannende competitie van, Ronaldo beslissend met het hoofd, heb niks gezien dus kan niet beoordelen hoe de wedstrijd is verlopen.

Weet iemand hoe het zit met uitzendrechten van de Saudische competitie? Zijn ze al verkocht voor Nederland?

Weer twee intikkertjes, maar wederom belangrijk!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren