Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cristiano Ronaldo krijgt nieuwe monsteraanbieding uit Midden-Oosten

Laatste update:

Cristiano Ronaldo heeft opnieuw een financieel zeer aantrekkelijk aanbod uit het Midden-Oosten ontvangen. Al-Nassr, een topclub in Saudi-Arabië, heeft volgens CBS Sports 225 miljoen dollar gereserveerd voor de Portugees om hem een driejarig contract aan te kunnen bieden. De aanvaller, die onlangs in goed overleg uit elkaar ging met het Manchester United van trainer Erik ten Hag, zou dan tot na zijn veertigste door kunnen voetballen.

Al-Nassr speelt daarmee in op de eerzucht van Ronaldo, die na het WK wellicht nog wel een tijdje door zou willen spelen. Als Portugal de titel niet voor zich opeist, kan het zijn dat de grote ster nog een eindtoernooi wil meemaken en de Saudische club heeft derhalve een driejarig contract voor hem in gedachten. Ronaldo zou 75 miljoen dollar per jaar kunnen verdienen, omgerekend zo'n 72 miljoen euro, en dat zou over drie jaar uitkomen op 225 miljoen dollar. CBS Sports schrijft dat Al-Nassr wil doorpakken.

Bronnen melden dat er al een officieel aanbod is neergelegd bij het kamp-Ronaldo. De steraanvaller zal echter pas na afloop van het WK beslissen over zijn toekomst. Dan zal hij waarschijnlijk ook een aanbieding van Al-Hilal, de grote rivaal van Al-Nassr, in overweging moeten nemen. De grootste club van Saudi-Arabië speelt ook al langer met het idee om een monsterbedrag aan salaris uit te keren om Ronaldo binnen te halen. Er zijn echter meer kapers op de kust.

Fans van Galatasaray verzochten hun voorzitter Dursun Özbek in de voorbije weken al massaal om Ronaldo naar Turkije te halen. De invloedrijke Turk heeft echter al laten weten dat de goaltjesdief niet naar Istanbul zal komen. Het Portugese A Bola linkte de naam van Ronaldo daarnaast al hevig aan Paris Saint-Germain. Waar zijn toekomst daadwerkelijk ligt, zal in de komende maanden moeten blijken. Rondom zijn ex-werkgever Sporting Portugal, dat eerder meermaals werd genoemd als kandidaat, is het momenteel stil.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is toch ongelooflijk. Die man is dan 41 als zijn contract afloopt. Spendeer die 250 miljoen in een irrigatie systeem in je eigen land zodat het volk zelfvoorzienend is. Spendeer het in de aanplanting van bossen. Spendeer het in de verduurzaming van je eigen land. Maar geef het alsjeblieft niet aan dat nare mannetje genaamd Cristiano Ronaldo.

27 november 2022 om 09:42

"Dat nare mannetje", omdat hij een vertrek geforceerd heeft? Niet chique en hij had dat niet moeten doen en netter kunnen aanpakken maar verder is het altijd een voorbeeldprof geweest. Hard gewerkt, vrijwel onbesproken gedrag, een voorbeeld qua gezondheid en discipline en ook veel ingezet voor goede doelen. Een echte winnaar. Maar noem jij hem maar een naar mannetje

27 november 2022 om 09:52

Helemaal eens hoor. Mensen denken de echte Ronaldo te kennen door een uitdrukking op zijn gezicht. Net als andere spelers overigens. Oordelen alsof ze jaren naast ze hebben gewoond.

27 november 2022 om 10:18

Panfc, maar nu geven jullie ook een oordeel over hem zonder hem te kennen. Dus zolang het negatief is, “ken je hem niet want je hebt niet naast hem gewoond”, maar als hij positief wordt beschreven, is alles waar? Lekker is dat.

27 november 2022 om 11:12

@meneerja, ik noem gewoon feiten op. Mensen die zeggen dat het een naar mannetje is hebben het over zijn persoonlijkheid terwijl ze daar te weinig van weten.
Zijn overigens vaak dezelfde soort mensen als die Lang op zijn accent beoordelen of Xavi op de stand van zijn gezicht.

27 november 2022 om 13:05

Het is toch ook gewoon een naar mannetje? Denkt dat de hele wereld om hem draait omdat hij tegen een bal kan trappen. Begint tegen het einde van zijn carrière nare maniertjes te ontwikkelen. Daarnaast heeft hij iemand verkracht dus ik denk dat de conclusie naar mannetje de lading wel dekt.

27 november 2022 om 13:21

@vijfmeterlijn
"denkt dat de hele wereld om hem draait"....dus jij weet wat hij denkt?

En bij die verkrachtingszaak is afgezien van strafvervolging wegens gebrek aan bewijs, dus onzinnig om die erbij te betrekken en het ook nog als een feit neer te zetten.

27 november 2022 om 17:23

Voorbeeld prof... Telefoon uit handen slaan van een kind, de beste man is een voorbeeld geweest en had dat gewoon nooit mogen zijn

27 november 2022 om 09:53

Succes met ze overhalen. De buren van Qatar hebben net 187 miljard uitgegeven (dat is ongeveer 600.000 euro PER QATAREES ! ) om een maand een feestje te organiseren.

Ze kijken in die contreien niet echt op een dubbeltje voor een prestigeprojectje hier en daar

27 november 2022 om 10:12

187 miljard? Wauw aan wat zijn de kosten gemaakt? Hoeveel nieuwe stadions, 10? laten we 1 miljard rekenen per stadion, blijft nog sterfd 177 miljard over...

27 november 2022 om 10:27

Mensen zijn niet zo snugger MrKrillin. Ze hebben op een clickbait artikel geklikt en hebben gemist dat Qatar vooral in haar infrastructuur heeft geïnvesteerd.

27 november 2022 om 10:33

Daarom ja.

Een heel stad, wat nieuwste zakelijke district gaat worden in 2030, kostte dacht ik 50 miljard. Dat is incl wolkenkrabbers, hotels etc.

27 november 2022 om 11:20

Iemand niet snugger noemen terwijl je z’n bron niet kent is ook niet “snugger”. Het FD heeft een artikel geplaatst waarin staat dat de stadions 10 miljard hebben gekost (minder dan Rusland 11,5 miljard). Echter, Qatar heeft 210 miljard uitgegeven aan infrastructuur (wegen, hotels, vliegveld etc). Die kosten horen ook bij het WK. Dus de reactie van Nick is niet gek. Side note: het BBP van Qatar is 180 miljard.

27 november 2022 om 13:06

De infrastructuur in een land verbeteren is t positiefs dus waarom daar nou een negatieve lading aan word gegeven hier is mij een raadsel.

27 november 2022 om 13:24

"Die kosten horen ook bij het WK". Weer eentje gevonden.

27 november 2022 om 14:21

geitje7

"kosten horen ook bij het WK"

Nee dus, de kosten horen bij hun visieplan 2030 waar Qatar minder afhankelijk gaat worden van olie en gas.
Nieuwe steden, kenniseconomie, vastgoed etc.

Denk je werkelijk dat het land 180 of 200 miljard uitgeeft aan een WK...

Het WK is ook onderdeel van visie 2030 om land te promoten als interessante investeringsland.

27 november 2022 om 15:05

@Muke, goed beargumenteerd. Leg eerst eens uit wat je met ‘Weer eentje’ bedoelt. Het is ontzettend suggestief maar je zegt niks.

27 november 2022 om 15:09

Investeren in infrastructuur an sich in natuurlijk goed. Als deze infrastructuur echter enkel geënt is op de stadions dan is het natuurlijk onderdeel van het WK en is het niet zo’n beste investering. Het artikel gaf daar geen inzicht in voor zo ver ik heb gezien. En als het allemaal onderdeel moet zijn van een masterplan mogen ze wel eens wat doen aan de arbeidsomstandigheden, denk je niet.

27 november 2022 om 10:13

En zo spendeerde Barcelona bijna het dubbele met 140 mln per jaar aan het contract van Messi in zijn laatste contract. En geeft Saudi Arabië 25 mln aan Messi om 1 toernooi promotie te maken. Point being: de star power van deze heren is zo ongekend dat deze bedragen niet veel meer met de sportieve prestaties te maken hebben. En als het ging om sympathieke mannetjes kom ik nou ook niet gauw uit bij Messi.

27 november 2022 om 11:52

Dat heeft Saudie Arabië als gedaan en zijn ze nog steeds aan het uitbreiden. Je roept zonder een zonnepitje aan kennis. Daarnaast is het een club niet de Saudische regering.

27 november 2022 om 19:38

Aanplanting van bossen? Leuk natuurlijk, maar waarom zou je dat doen? Overal willen we klimaatverandering tegengaan en dan zou je daar het klimaat gaan veranderen.

"de aanvaller, die onlangs in goed overleg uit elkaar ging met het Manchester United "

Dat noemen ze nou een eufemisme...

Dan heb je echt geld te veel, kijk ons eens Ronaldo binnen gehaald te hebben.Iemand van 40 gaat niet heel veel meer uithalen hoor.Maar wsl wil hij zelf niet eens.

27 november 2022 om 09:48

Is natuurlijk puur marketing en prestige . Al zal hij op dat niveau prima meekunnen

Zou het toch wel interessant vinden om hem PSG te zien. Gaat niet gebeuren denk ik. Messi en Ronaldo samen....die 1e wedstrijd, daar wil iedereen bij zijn.

Ik verwacht niet dat Ronaldo dit doet en als hij al zou afsluiten in een mindere competitie het in de Verenigde Staten gaat gebeuren. Hij zou niet misstaan in de spotlights daar.

Je betaald op een gegeven moment alleen voor de marketing, want hij gaat toch weinig meer toevoegen aan het spel.
Alleen waarom zou Ronaldo dit doen? Hij krijgt de komende jaren toch genoeg geld van sponsorcontracten, en heeft nu al zo'n beetje de grootste bankrekening van elke andere voetballer

Ronaldo is klaar. Het zegt genoeg dat niemand hem de afgelopen transferperiode wou hebben.
Hij heeft nog 2 pogingen om de Nachtkaars te voorkomen. Wereldkampioen worden of Sporting kampioen maken... anders wordt het een trieste aftocht (in de MLS wel met veel geld) van een legende.

27 november 2022 om 11:13

Tja, dat heeft hij toch echt zelf veroorzaakt. Absurde salariseisen die niet te rechtvaardigen zijn voor een speler van 38, lange contractduur, en dan ook nog dat onacceptabele gedrag eroverheen omdat hij geen basisspeler meer is. Misschien moet 'ie Mendes lief aankijken en proberen een club te kopen, dan kan 'ie zichzelf een 10-jarig contract geven en altijd basis zetten.

Haha in goed overleg. Humor

wat ik niet snap, je hebt zoveel geld al verdiend, waarom niet water bij de wijn doen en voor de helf van je salaris tekenen bij een van de ploegen die in de CL spelen en hem dan wel kunnen overnemen.

Ronaldo schiet er hier en daar nog wel een penalty in, maar het is lang niet meer de Ronaldo die hij ooit was. Ik krijg de indruk dat hij totaal niet weet wat hij moet doen na de sport en z’n carrière zo lang mogelijk probeert te rekken. Ik zie hem dan ook niet zo snel zon midden oosten deal aannemen. Dan zie ik hem nog eerder in de MLS verschijnen, misschien wat minder geld maar wel Engelse taal en meer in de spotlights. Vindt die vrouw van het vast ook wel leuk.

225 miljoen maar? Tjonge.. vind ik aan de karige kant hoor.

Ronaldo zal in een topcompetities geen verschil meer kunnen maken zoals hij eerder wel heeft kunnen doen. Misschien dan toch naar het Midden Oosten of Azië?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren