Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Crisis bij NAC Breda lijkt compleet na blamage bij RKC Waalwijk

Laatste update:

De crisis bij NAC Breda lijkt compleet. De club van trainer Mitchell van der Gaag verzamelde in de Eredivisie slechts drie punten uit de eerste zes speelronden en ging dinsdagavond onderuit in de KNVB Beker. RKC Waalwijk, de nummer twaalf van de Keuken Kampioen Divisie, boekte een 2-0 overwinning.

In het eerste kwart had NAC de overhand en dat leverde mogelijkheden op. Gervane Kastaneer knalde op de vuisten van Etienne Vaessen, Te Vrede liet twee kansen liggen en een schot van Robert Mühren zeilde rakelings naast. Na 25 minuten veerden de meegereisde supporters uit Breda opnieuw op, want Te Vrede stuitte na een pass van Paolo Fernandes op Vaessen. Kastaneer raakte later de lat en na 42 minuten viel de treffer aan de andere kant.

De twintigjarige Nikki Baggerman pikte een te korte terugspeelbal van Fabian Sporkslede op en gaf Benjamin van Leer het nakijken: 1-0. Na een nieuwe fout in de achterhoede had Mario Bilate er 2-0 van kunnen maken, maar Van Leer stond geen tweede treffer toe. Van der Gaag voerde voor de tweede helft geen wijzigingen door en zag hoe zijn team al binnen twee minuten het deksel op de neus kreeg in het Mandemakers Stadion.

Dylan Seys verraste Van Leer met een vrije trap die onder de muur door schoot en maakte er 2-0 van. NAC ging op jacht naar de aansluitingstreffer en kreeg enkele kansen; zo mikte Kastaneer na 68 minuten rakelings naast. Ook de invallers van De Parel van het Zuiden, Mikhail Rosheuvel, Luka Ilic en Giovanni Korte, konden de score niet draaglijker maken voor de bezoekers.

Een terechte zege voor RKC Waalwijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De 1e doelpunten maker van rkc had wel een toepasselijke naam "baggerman". Gaat een lang seizoen worden.

25 september 2018 om 22:30

Misschien moet NAC hem maar halen in de winter. "hoe was het spel? Baggerman", "hoe was de opstelling, Baggerman", "hoe is de potentie van het team, Baggerman". Zou wel passen.

Hadden dan wel geen geluk, maar wat was dat NAC slecht zeg

Pff wat was NAC een partij slecht zeg. Dat die Te Vrede daar in de spits staat en nog aanvoerder is ook, is echt schandalig. NAC is in mijn ogen degradatiekandidaat nummer 1

25 september 2018 om 20:34

Liever Te Vrede dan Koch. Achterin al weken een bron van onrust (niet te enige overigens). Te Vrede haalt in ieder geval een behoorlijk niveau tot dusver. Scoort zijn doelpunten, heeft ervaring en is ontzettend geliefd bij de supporters. Of wie zou er dan aanvoerder moeten zijn?

25 september 2018 om 22:13

Hoe is Te Vrede zo geliefd geworden bij de supporters? Begrijp me niet verkeerd, het is een goede gozer. Bij Feyenoord heb ik hem echter genoeg gezien en zag ik geen eigenschappen in hem die het publiek aanspreken. Misschien kwam dat doordat hij lager in de hiërarchie stond en daardoor minder initiatief nam. Werkt hij nu heel hard, speelt hij opvallend?

26 september 2018 om 09:37

Hij oogt met name als meer een leider binnen het veld dan Koch. Om überhaupt aan aanvallen toe te komen loopt vrijwel iedere aanval eerst via aanspeelpunt Mitchell. Net als gisteren maakt hij na de wedstrijd duidelijk dat iedereen het uitvak komt bedanken. Los van dat dit een normale zaak zou moeten zijn levert dit wel weer credits op. Het feit dat hij momenteel gezien wordt als een van de betere zegt inderdaad wellicht meer over de kwaliteit binnen de selectie.. HUP NAC!!

25 september 2018 om 20:37

Komt vast goed. Komend weekend pakken ze 3 punten.

25 september 2018 om 20:58

Tegen PSV. Nou dan moeten jullie toch echt met de O19 aantreden anders geef ik dit NAC echt geen enkele kans (helaas haha). Vroeger wilden ze nog wel eens stunten tegen PSV maar met dit team gaat het een flinke klapper voor jullie worden denk ik.

Zonde voor zo een club.. zijn er geen leuke investeerders die geïnteresseerd zijn in NAC?

Tweede verrassing vanavond alhoewel dit soort resultaten zien we wel vaker in het bekertoernooi. NAC zit nu in de hoek waar de klappen vallen en dan lukt eigenlijk niks. Met iets meer geluk schiet je niet tweemaal op de lat, maar in het doel. Hoe dan ook gaat RKC door en dat verdienen ze zeker.

Dit is toch echt wel een van de slechtste selecties die ooit in Breda rondgelopen heeft. Geen greintje kwaliteit of drive. Smulders mag zich de ogen uit zijn kop schamen dat zelfs met de huurspelers van City dit armzalige zooitje in het shirt staat.

25 september 2018 om 20:44

Lang niet elke huurling van City is ook daadwerkelijk een leuk talent dat iets toevoegt aan de Eredivisie. Bij FC Twente had je ook Agyepong, Buckley-Ricketts die werkelijk niets met een bal konden. Ook Yeboah was geen geweldige speler.

25 september 2018 om 21:55

Yeboah niet geweldig nee, maar altijd wel een speler die je zou kunnen opstellen en niet echt heel slecht itt Agyepong en Buckley Ricketts

26 september 2018 om 00:43

Mua, zoiets wordt al snel gemaskeerd door een ploeg als het goed draait. Met jongens als Mokotjo, Klich, Unal en Celina hoef je niet eens heel goed te zijn. In het FC Twente van afgelopen seizoen zou je de zwakheden van Yeboah veel sneller boven zien drijven.

De 2-0 wel lachen. Springt er 1 persoon in de muur gaat net hier de bal onderdoor.

Ik heb een naar gevoel over Van Leer die uitgehuurd is aan degradatiekandidaat Nac. Net als bij Jurjus toen bij Roda, een zwaar seizoen krijgen en dan over het hoofd worden gezien en andere opties die je dan voorbijstreven. Overigens is NAC vaak een zware wedstrijd voor ons, dus ben stiekem toch een beetje opgelucht met dit resultaat.

Tsjongejonge NAC, de gifbeker moet echt helemaal leeg. Hopen dat er een ommeslag komt door bijvoorbeeld een nieuwe trainer.

Dit was geen terechte winnaar. Rkc heeft behoudens de fout van sporkslede, de vrije trap, en wat schotjes uit de tweede lijn niets ingebracht. Nac raakte twee keer de laat en die kastaneer en fernandez zijn wel twee leuke voetballers. Ik verwacht dat het nog wel gaat draaien dit seizoen.

25 september 2018 om 21:15

Andere wedstrijd gezien?
Eerste kwartier van de wedstrijd was voor Nac, daarna was NAC het helemaal kwijt.
Het laatste half uur had RKC het beste van het spel en de meeste kansen.
Met name Feyenoord huurling Hanson verprutste een kans of 3 op de 3-0.
RKC was de terechte winnaar, NAC moet met deze selectie vrezen voor degradatie.

Echt vreselijk om te zien in wat voor staat NAC momenteel verkeert, wat een puinzooi man. Prachtige club, prachtige supporters, bagger selectie. Ik zie het somber in voor ze dit jaar, er moet echt iets veranderen om niet te degraderen..

Ik denk dat NAC de zwakste selectie van de eredivisie heeft, nog zwakker dan die van De Graafschap en Emmen.

25 september 2018 om 20:51

NAC is altijd een beetje hit-or-miss met al die huurspelers van City en dergelijke. Spelers als Angelino vorig jaar verbloemen veel, want die zijn veel beter dan wat NAC zelf zou kunnen krijgen.

zijn maar drie voetballers eredivisie waardig. Van Leer, Sporkslede en Kali.....

Mooi dat het ons gelukt is om NAC er uit te knikkeren. De wedstrijd was niet al te best van onze kant maar wij weten de kansen wel te benutten. NAC had na mijn mening wel de beste kansen 2 x lat maar het geluk zat een keer aan onze zijden. Nu zaterdag kijken wie weer loten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren