Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Coutinho doorbreekt stilzwijgen: ‘Het was een moeilijke maand'

Laatste update:

Philippe Coutinho stond zaterdagmiddag tegen Burnley voor het eerst dit seizoen in de basis bij Liverpool. De Braziliaan had afgelopen zomer zijn zinnen gezet op een transfer naar Barcelona, maar the Reds weigerden om de middenvelder van de hand te doen. Tegenover ESPN Brazil geeft Coutinho aan dat hij graag naar Spanje wilde vertrekken.

“Wat er precies is gebeurd? Ik heb een aanbieding van een andere club gekregen. Soms ben je geïnteresseerd in zo'n aanbieding en soms ook niet. In mijn geval, en dat weet iedereen, was ik geïnteresseerd, net als mijn familie. Het was een moeilijke maand voor mij”, zegt Coutinho, voor wie Barcelona naar verluidt 140 miljoen euro overhad. Diverse aanbiedingen werden echter door Liverpool van tafel geveegd.

“Nu die moeilijke maand voorbij is, focus ik me op mijn prestaties bij Liverpool. Ik wil er een mooi jaar van maken en het team helpen. Zoals ik al vaker heb gezegd: het is een enorme eer dat zo'n grote club mij een aanbieding doet. Maar het is ook een enorme eer om voor Liverpool te spelen, een wereldberoemde club”, vervolgt de Braziliaan zijn verhaal. “Nu ik nog voor deze club speel zal ik elke wedstrijd alles geven, zoals ik altijd heb gedaan.”

Snap jij dat Liverpool Philippe Coutinho niet heeft laten gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij kan moeilijk iets anders zeggen, hopelijk kan hij die mentale knop in zijn hoofd omzetten. Het beste is nu zo voorbeeldig genoeg gedragen en je voeten laten spreken. Kans is nu aanwezig dat hij geen pepernoot raakt en zijn transferwaarde zakt. Voor elke voetbal liefhebber zal dat een verlies zijn. Ben echter van mening dat Liverpool er beter aan had gedaan hem te verkopen voor 140m. En daarmee een compleet nieuwe achterhoede en een topkeeper had kunnen kopen

17 september 2017 om 11:41

Ten eerste heb je zeker gelijk, want ik verwacht niet dat Barcelona nog 140 mil gaat neerleggen voor Coutinho. Toch weer een jaartje ouder ook. En een waardige nieuwe achterhoede en een topkeeper gaat zeker niet lukken voor dat geld. Clubs weten dus dat Liverpool 140 miljoen vangen gaat en accepteren ineens 20/30 miljoen niet meer.

Tuurlijk wilt hij en iedereen naar barca en tuurlijk laat Liverpool zijn sterspeler niet gaan aangezien zij een toekomst visie hebben en het geld "niet" nodig hebben. Volgend jaar maar weer eens proberen

17 september 2017 om 11:06

De visie ,daar blijft het ook bij En toekomst visie ,??????

Enige reactie die had kunnen maken en gelukkig niet een scheinheilige reactie. Wel zullen fans een zuur gevoel over houden aan zijn uitspraken in April/mei vs zijn acties in Augustus, wat wel scheinheilig was.

Goed presteren en ik heb je er graag bij, maar momenteel zie ook graag minuten voor Woodburn wanneer Mane geschorst is en dan wel ten koste van Coutinho in de 70ste minuut of zo. Gewoon een wens van mij persoonlijk en de reden daarvoor is simpel: kijk de laatste wedstijden van Wales en kijk tot dusver al zijn wedstrijden bij de jeugd. Duidelijk toe aan minuten in 1 en gewoonweg goed genoeg om wat toe te voegen aan Liverpool. Afgelopen week nog met U19 sevilla U19 kapot gespeeld

17 september 2017 om 13:26

Ik zou zelf Coutinho op het middenveld laten, Woodburn als linsbuiten zetten, met Firmino in de spits.

Gewoon een eerlijke en goede boodschap. Weinig dat we niet al wisten maar wel goed dat hij het aangeeft. Ik denk dat hij dit jaar van grote waarde kan zijn voor Liverpool. Barcelona had hem ook goed kunnen gebruiken.

'Ik wil er een mooi jaar van maken en het team helpen' ....en volgend jaar naar Barça. Zoals iedereen je dat gunt en daar was geen transferverzoek voor nodig. Nu een topjaar draaien en de club je beste jaar geven.

Een mooi antwoord, al ben ik als Barcelona fan wel blij dat hij niet gekomen is, verder gun ik het beste bij Liverpool en hoop dat hij daar zijn carriere mag afsluiten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren