Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Conte wacht op versterking: ‘Ik heb nu maar vier verdedigers’

Laatste update:

Antonio Conte wil nog ten minste één verdediger aan zijn selectie toevoegen. De manager zei na afloop van de 1-2 overwinning op Watford dat hij slechts vijf verdedigers heeft en dat daar dus nog wat bij moet.

/

“Vier verdedigers startten vandaag en verder hebben we jeugdspeler Ola Aina. Hij is erg goed, hij heeft veel potentie. Maar met iedere jonge speler moet er eerst werk verricht worden voordat die mee kan draaien in het eerste. Maar hij heeft zeker veel potentie”, aldus Conte. “Als we één verdediger door een blessure of een schorsing verliezen, dan hebben we een probleem.”

“De club en ik weten dat en we praten iedere dag met elkaar om de selectie te verbeteren. We beseffen dat het op deze transfermarkt erg moeilijk wordt. It’s crazy. Ik wil niet kopen om het kopen. Ik wil de juiste speler halen voor Chelsea, de juiste investering voor een oplossing en voor de toekomst van Chelsea.” Kalidou Koulibaly van Napoli lijkt de voornaamste kandidaat te zijn.

Gaat Kalidou Koulibaly deze zomer nog naar Chelsea, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind het onnodig want als Zouma weer fit is hebben ze er een beer van een vent bij.
Maargoed Koulibaly is welkom denk k

21 augustus 2016 om 11:52

Koulibaly gaat het centrum op gegeven moment vormen met zouma Terry en cahil denk ik als stand in al denk ik dat Terry nog wel een belangrijke rol gaat krijgen kn de verdediging

21 augustus 2016 om 12:04

Dat zou betekenen dat we een half seizoen de beschikking hebben over 5 verdedigers, lijkt mij allesbehalve de bedoeling. 1 blessure en je hebt niet eens meer een wissel over voor achterin.

21 augustus 2016 om 13:26

Pantelic, wat?

Welke topclub heeft maar vijf verdedigers? Ze hebben enkel Ivanovic, Azpi, Terry, Zouma en Cahill. Eigenlijk moeten er zeker nog twee bij. Een centrale verdediger en linksback. Dan kan Azpi naar rechts en Ivanovic op de bank.

21 augustus 2016 om 23:25

Hoeveel goede jonge verdedigers lopen er tussen die 35 huurlingen rond? Komop Chelsea moet eens een keer niet kopen ze hebben zo mega veel talenten.. Waarom niet gewoon 2 talenten erbij?? Bijv die Christensen die vorig jaar verhuurd was en waar ze daar in duitsland nu veel voor willen betalen en Miazga? Koulibaly en dan die 2 dan ben je klaar.

22 augustus 2016 om 07:58

Hoezo Ivanovic op de bank? Ivanovic is de beste Chelsea verdediger.. Speelde een sterke eerste wedstrijd tegen West Ham.. Centraal kan hij zeker nog van grote waarde zijn. Koulibaly is een beest en zou een goede versterking zijn.

21 augustus 2016 om 16:31

Begrijp wat je bedoelt maar je moet ook aan de toekomst denken want hoelang houd Terry het nog vol? En Cahill en Ivanovic zijn ook niet bepaald jong

21 augustus 2016 om 12:00

BMI is niet goed genoeg, komt bij Porto niet eens aan de bak..

Koulibaly kan ook als rechtsachter uit de voeten maar die prijs is toch wel veel hoor maar
waarom dan Christensen verhuren , of heeft die het PL niveau nog niet in de benen....

nou het is toch zeker dat de zwak spelende Ivanovic op rechts moet vervangen worden want deze situatie , die vorig seizoen ook al actueel was , kan niet blijven duren of het gaat punten kosten !

Normaal gezien zou Zouma eind september terug met de groep trainen dus die kan er zonder pech toch bijkomen.

21 augustus 2016 om 12:24

Volgens mij is die cristensen overgenomen door gladbach met een terugkoop clausule. Maar ik kan het mis hebben natuurlijk.

21 augustus 2016 om 12:29

Christensen was voor twee seizoenen verhuurd. Nu wordt het zijn tweede seizoen.

21 augustus 2016 om 13:17

Ik denk dat de kans dat Christensen onder Conte veel zal spelen klein is. Conte werkt liever met wat oudere spelers die gedisciplineerd. Aina zit nu ook bij de selectie omdat er geen andere verdediger beschikbaar is. Ben het wel met je eens dat Ivanovic vervangen moet worden. Ik hoop dat we De Sciglio kunnen ophalen bij Milan. Heeft een sterk EK gespeeld en weet wat Conte van hem verwacht. Dan kan Azpi naar recht. Dan kan je ook makkelijk ik een 3-5-2(waar ik erg op hoop) spelen. We moeten ook nog een middenvelder halen en een aanvallende middenvelder, want Oscar ben ik al meer dan zat. Ik hoop op Sturaro/giacherrini en Felipe Anderson. Of anders nog een seizoen wachten en als Arsenal geen CL haalt alles op alles zetten voor Ozil

21 augustus 2016 om 14:01

er zou ( ?) contact zijn met de zakenwaarnemer van James van real , die zou meer aan spelen willen toekomen , maar dat zijn allemaal voor ons dan toch pure geruchten ....

Oscar , vorige week uitstekend, gisteren slap net als Pedro .... als je dan weet dan Oscar maar 3 goede wedstrijden speelt in een seizoen dan zullen we nog even moeten wachtten op wat meer.... , neen voor mij mag die vertrekken !

de afwezigheid van Willian was echt wel te merken maar ik ben het met de trainer eens dat je een speler die aangeeft dat hij een lichte blessure heeft met kans op verergering , laat rusten en dat je die speler in deze fase van het seizoen zeker niet gaat overbelasten en die blessure eerst laat behandelen ,... geen risico's en zeker niet met één van je beste spelers .

Weet iemand wanneer Zouma weer fit is?

21 augustus 2016 om 14:03

als er geen complicaties komen zou die midden of eind september terug met de groep kunnen trainen , dus zonder moeilijkheden komt die in oktober wel terug .

Tja, lekker is dat voor Ake...
Weet ie meteen dat ie weg moet als er nog miljoenen uitgegeven worden incl lange contracten.

Als ze op zoek zijn naar een klasbak centrum verdediger die de Engelse gronden ook kent dan zou ik kijken of van Dijk los te weken is bij Southampton.

Napoli-trainer Maurizio Sarri liet verstaan dat Koulibaly niet naar Chelsea zal gaan.

Hoe zit het met die amerikaan. Matt Miazga. Die is er toch ook. Of is die niet goed genoeg

Hoe zit het met die amerikaan. Matt Miazga. Die is er toch ook. Of is die niet goed genoeg

Zonde dat Aké is verhuurd..hij kan ook centraal uit de voeten,en heeft zich al bewezen bij Watford. Nu gaat Chelsea dus een verdediger kopen, terwijl Zouma binnenkort terugkeert.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren